Şimdi Ara

DH | FarmVille Komşu Grubu (Facebook Grubumuz Açılmıştır.) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.329
Cevap
22
Favori
1.822.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadarşlar ürünlerin olgunlaşma süresi ile çürüme süresi aynı.Mesela böğürtlen 2 saatte oluyor.Toplamaya hazır hale geldikten sonra da 2 saat içinde toplanması gerekiyor.2 saatten sonra çürüyor =) Bu tüm ürünler için geçerli.1 günde olgunlaşıyorsa çürüme süresi de olgunlaştıktan sonra 1 gündür.

Not spoiled , Gifted ! sana yollanan hediyeleri kullanmadan belirli bir sayıya kadar biriktirmen ile tamamlanacak görevdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incorrect.Name

Not spoiled , Gifted ! sana yollanan hediyeleri kullanmadan belirli bir sayıya kadar biriktirmen ile tamamlanacak görevdir.

30 gift'ten fazlasını da tutamıyor galiba. 30'a kadar birikirse daha fazla gift alınamıyordu.
  • ilk sayfadaki herkezi ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

@ kelepce hocam vücut yakıyo

ne sandın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: Incorrect.Name

30 gift'ten fazlasını da tutamıyor galiba. 30'a kadar birikirse daha fazla gift alınamıyordu.

tecrube ettigim kadariyla kisiye gonderilen hediyeler hediye menusunda varsa "not spoiled gift" kapsamina girmiyor

ornek siz rabbit hediye edebilirsiniz , size rabbit geldiyse hediye kutusunda durmasinin bir anlami yok
  • Evet orada her hediyeden bir adet olmalı.
  • arkadaslar elimdeki gercek paralarla arsayi buyutmeye deyermi sizce birde ben buyut dediyimde bazi ciftlik esyalariniz eksik diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fubo

arkadaslar elimdeki gercek paralarla arsayi buyutmeye deyermi sizce birde ben buyut dediyimde bazi ciftlik esyalariniz eksik diyor.

"Büyüt" dediğinizde çıkan yazıyı SS alıp koyar mısınız.
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=714417258&ref=profile

bu da benımprofıl benı de eklersenız sevınırrım ben nasıl eklenecegınıs bulamadım:S
  • @fubo

Gerçek para ileride çok lazım oluyor.Elinden geldiği kadar coinslerle yap alışverişlerini.Tabi bu imkanı sağlayanlarda.
  • Bunlarda benim çiftlikten birkaç kare
    Tam çiftliği görmek için aşşağıdaki linke tıklayın.
    http://img525.imageshack.us/img525/8629/picture1olu.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 2 Eylül 2009; 17:20:34 >

• Bende başlıyorum biraz yardımcı olursunuz artık Biri şu oyunun linkini atabilirmi Facebook'ta bulamadımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 3 Eylül 2009; 17:29:49 >
  • Ürün olunca saniyesinde harvest yapmaya başlıyorum ben benim gibi olan var mı acaba çünkü oyunun ilk başlarında tüm paramı çileğe yatırmıştım sonra sabah bi kalktım hepsi kurumuş
  • quote:

Ürün olunca saniyesinde harvest yapmaya başlıyorum ben benim gibi olan var mı acaba çünkü oyunun ilk başlarında tüm paramı çileğe yatırmıştım sonra sabah bi kalktım hepsi kurumuş

99 dan itibaren bekliyorum baştan olmaya başlıyo tıklıyorum öbürünün üzerine geliyorum o da oluyo hemen tık böyle tık tık tık tık

• Nedir Bu Farmville
  • ben ilk söylüyen oldugum halde eklenmemişim sırf kullanıcı adım yok diye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedix235

Nedir Bu Farmville

Facebook'un yeni ve çok tutulan bi oyunu
    Ss lerde gördüğün gibi ekip biçiyosun,bi çiftçisin vs...

( Sayfa başı yine benden )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 3 Eylül 2009; 17:39:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

quote:

Ürün olunca saniyesinde harvest yapmaya başlıyorum ben benim gibi olan var mı acaba çünkü oyunun ilk başlarında tüm paramı çileğe yatırmıştım sonra sabah bi kalktım hepsi kurumuş

99 dan itibaren bekliyorum baştan olmaya başlıyo tıklıyorum öbürünün üzerine geliyorum o da oluyo hemen tık böyle tık tık tık tık

aynen yav

• Oynamaktan sıkılmıştım ama dh grubu beni tekrar oyuna bağladı...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.