Şimdi Ara

DH | FarmVille Komşu Grubu (Facebook Grubumuz Açılmıştır.) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.329
Cevap
22
Favori
1.822.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: fubo

PHI tekrar buyut demedim cunku gercek paralari kullanip alacaktim ama bazi arkadaslar kullanma deyince bende biraktim.peki bu araziyi gercek para kullanmadan nasil buyutebilirim.16.leveldeyim bu arada.

FV'ler ile değil coinsler ile büyüt yeteri kadar coins'in olunca.

quote:

Orijinalden alıntı: Kelepce

Benim farm doldukca firefox cok kasıyor böyle oynamaz vaziyete geliyor. hele ki 27+ lvl lerin farma girdiğimde farm acılmıyor bile

Sizde de böyle birşey oluyor mu ?

Aynen. Hayvan, ağaç ve dekor arttıkça yavaş açılıyor.

Şu 22*22 ve 24*24 açılsa artık. Yer yok yahu tarlada.

bende fv ile alinabilceyi yaziyor demekki ilerki bolumlerde coinsle aliabileceyim aslinda bir arkadasim daha olsa 8 arkadas olucak bir miktar buyuycek ama

dipcik: sonunda 8 arkadas oldumda araziyi buyuttum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 2 Eylül 2009; 20:46:01 >

• yahu 27 gift oldu ribbon alamıyorum hala olay ne cözemedim
  • Ya milletinin bahçelerine bakıyorum içim gidiyor benimki tarla resmen
    20x20 yapınca bahçe yapmayı planlıyorum.

@Xapheon
    Adamımsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Renton -- 2 Eylül 2009; 19:55:20 >
  • quote:

yahu 27 gift oldu ribbon alamıyorum hala olay ne cözemedim

Giftlerin hepsi farklı olacak.Bir de senin yollayamayacagın giftler olacak diye bir kural varmış sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

19 kara koyunum var daha fazla olan var mı?

kara koyun nasıl bulunyor?
  • quote:

unique gift diyor, ben şöyle anladım mesela hayvanlardan biz keçiyi alamıyoruz ya sadece hediye gelirse oluyo, o unique oluyor heralde galiba sanırsam, senin marketten alabildiklerin sayılmıyo

ben böyle düşündüm yanlış mıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

Ürün olunca saniyesinde harvest yapmaya başlıyorum ben benim gibi olan var mı acaba çünkü oyunun ilk başlarında tüm paramı çileğe yatırmıştım sonra sabah bi kalktım hepsi kurumuş

99 dan itibaren bekliyorum baştan olmaya başlıyo tıklıyorum öbürünün üzerine geliyorum o da oluyo hemen tık böyle tık tık tık tık

aynen yav

• quote:

Orijinalden alıntı: süpürman

quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

19 kara koyunum var daha fazla olan var mı?

kara koyun nasıl bulunyor?

komsuların buluyor ,ilan veriyor profiline sende onu sahipleniyorsun
  • yaklaşık 1 saatte 1 level atladım (18 den 19 a)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

Arkadaşlar bu arada ben gift ribbonumu tamamladım hediye göndermeyin lütfen koyacak yer bulamıyorum

Listede 30 kişi oldu,her gün 10 kişiye hediye gönderemiyorum kusura bakmasın

Onu bende yeni farkettim buraya yazdıktan sonra farmville listesi kalabalıklaştı...
  • yeni başladım 3 levelim yardım edin bana az
    efeskursat@hot

• Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar ve iyi oyunlar...

şans eseri forumunuzu gördüm, 7 sayfa mesaj var, hepsini okuyamadım ama çoğuna göz gezdirdim. benim level im 30 şu anda, ve sadece bütün görevleri bitirmeye çalışıyorum, tek amacım bu...ondan sonra güzel bir dekorasyon yapıp oyunu rafa kaldırmayı düşünüyorum. sanırım sizlerin işine yarayacak bir kaç ufak bilgiye sahibim, bunları paylaşmak istedim. fakat dediğim gibi, mesajların hepsini okuyamadım ,arada gözüme çarpan cevapsız kalmış sorular oldu, bazılarına cevap vermek istedim, eğer ki okumadıklarım arasında bu cevaplar varsa şimdiden özür dilerim, amacım ukalalık falan yapmak değildir..:S

1: 21 gift görevi : yani son kurdele için gerekli olan 21 tane hediye... arkadaşlar, bu görevi bitirmek için 21 tane değil, 21 FARKLI hediyenin, hediye kutunuzda birikmesi gerekmektedir... bu hediyelere bazı görevleri bitirince kazandığınız ribbon larla beraber gelen hediyeler de dahildir... eksiği olan arkadaşlar gerekirse ellerine kalem kağıt alsınlar, " free gift" sekmesine girip ordaki hediye çeşitlerini yazsınlar bir kenara, sonra kendi hediye kutularında hangisi eksik onu bulsunlar ve komşularından o eksik olanları talep etsinler...

2: tarlaların çürüme süresi : arkadaşlar, tarlalar kaç saatte oluyorsa, aynı saat kadar biçilmediği zaman çürürler... örnek olarak : domates 8 saatte yetişiyor, yetiştikten sonra 8 saat içinde toplanmazsa çürür...

3: benim çoğu görevim bitmiş durumda , ribbons bölümünde 2. sayfada olan Knock on Wood ve Zoologist hakkında bilgi vermek istiyorum. anladığını üzere Knock on wood ; ağaçlardan meyva toplama görevidir, Zoologist te hayvanlardan ürün toplama... bu görevleri bitirmek için azim yapan arkadaşlara benim gibi kafayı yememeleri için baştan bilgi vermek için yazıyorum bunları. Knock on Wood ta 3. ribbon ı almak için 1500 ağaçtan meyve toplama isteyecek, 4. ribbon için de 5000 ağaç isteyecek... zoologist te 3. ribbon için 1000 hayvan, 4. ribbon için 5000 hayvan isteyecek... ben şu anda 4. ribbonlar için kasmış durumdayım... 1000 tane cherry ağacım ve 400 tane tavuğum var,. bunları tercih etmemin tek sebebi, en kısa zamanda olgunlaşıyor olmalarıdır... bana sorarsanız hiç bu görevleri bitirmeye uğraşmayın, çünkü dediğim gibi ben kafayı yemek üzereyim arkadaşlar...:D

4: yine ribbons bölümünde 1. sayfada bulunan Good Samaritan görevi, yani komşuların bahçelerine yardım etme görevinin son ribbon u için 2500 komşu ziyareti istenmektedir , haberiniz olsun... Cream of the Corp görevinin 4. ribbon ı için de 50000 tarla hasatı istemektedir...

5: yine ribbons bölümünde bulunan Architect görevini bitirmek için, yani bütün ribbonları toplamak için , 30 adet building bölümünden yapınız olması lazım... ama alıp satmayla olmaz, 30 u birden aynı anda olması lazım... benim sizlere tavsiyem 30 tane "rest tenth" alın arkadaşlar... toplamda 30000 coin oluyor fiyatları, fakat görevi bitirirken her kazandığınız ribbonda coins veriyor size , 30 taneyi dizdikten ve görevi bitirdikten sonra bütün hepsini satın rest tenth lerin... toplamda kazandığınız hediye coins ler ve rest tenth leri sattıktan sonra , onları almak için harcadığınız 30000 coins in yaklaşık 22000 nini amorti ediyorsunuz... kazandığınız XP lerde cabası... yaklaşık 2500 XP kazanırsınız arkadaşlar...

6: son olarak ribbons bölümünde ki Pack Rat görevinden bahsedeyim... bütün ribbonlar için 250 adet decoration malzemesi istiyor o görevde... üşenmezseniz 250 tane Hay bale, yani saman balyası alın, ama unutmayın ki bu görev için de 250 dekorasyon öğesi bir anda tarlanızda bulunmalı,alıp satmayla olmaz yani... saman balyalarının sarı olanları 100 coins bildiğiniz gibi, 250 tanesi 25.000 coins yapar... görevi bitirene kadar ve görev bittikten sonra saman balyalarını satınca bu harcadığınız paranın ufak bir bölümünü amorti edersiniz, fakat her saman balyasından 5 XP kazanırsınız, yani 5x250 = 1250 XP sadee balyaları koyarken kazanırsınız, ribbonları bitirdikçe kazanacağınız XP lerle toplamda 2000 den fazla XP kazanırsınız bu görevi bitirerek...

benden şimdilik bu kadar arkadaşlar, arada forumunuza bakacağım tekrar, yardımcı olabileceğim birşey olursa da elimden geleni yapacağım... kafa şişirdiysem herkesten özür dilerim...başta da dediğim gibi amacım ukalalık yapmak değil,yardımcı olmaktır... hepinize iyi oyunlar...

• Arkadaşlar 18lvl oldum. Bana komşu lazım. Eklerseniz beni de sevinirim.

http://www.facebook.com/turksauron

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turksauron -- 3 Eylül 2009; 4:35:18 >
  • quote:

Kelepçe aynı hediyeden olmayacak.

Mesela 27 gift yazıyor ya gift boxa gir bak bi kaç tanesinin yanında x2 falan vardır.
    Öyle 27 olmayacak,27 farklı hediye olacak

Bu arada nolur hediye göndermeyin
    Patlayacak tarlam.

• quote:

Orijinalden alıntı: silveran

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar ve iyi oyunlar...

şans eseri forumunuzu gördüm, 7 sayfa mesaj var, hepsini okuyamadım ama çoğuna göz gezdirdim. benim level im 30 şu anda, ve sadece bütün görevleri bitirmeye çalışıyorum, tek amacım bu...ondan sonra güzel bir dekorasyon yapıp oyunu rafa kaldırmayı düşünüyorum. sanırım sizlerin işine yarayacak bir kaç ufak bilgiye sahibim, bunları paylaşmak istedim. fakat dediğim gibi, mesajların hepsini okuyamadım ,arada gözüme çarpan cevapsız kalmış sorular oldu, bazılarına cevap vermek istedim, eğer ki okumadıklarım arasında bu cevaplar varsa şimdiden özür dilerim, amacım ukalalık falan yapmak değildir..:S

1: 21 gift görevi : yani son kurdele için gerekli olan 21 tane hediye... arkadaşlar, bu görevi bitirmek için 21 tane değil, 21 FARKLI hediyenin, hediye kutunuzda birikmesi gerekmektedir... bu hediyelere bazı görevleri bitirince kazandığınız ribbon larla beraber gelen hediyeler de dahildir... eksiği olan arkadaşlar gerekirse ellerine kalem kağıt alsınlar, " free gift" sekmesine girip ordaki hediye çeşitlerini yazsınlar bir kenara, sonra kendi hediye kutularında hangisi eksik onu bulsunlar ve komşularından o eksik olanları talep etsinler...

2: tarlaların çürüme süresi : arkadaşlar, tarlalar kaç saatte oluyorsa, aynı saat kadar biçilmediği zaman çürürler... örnek olarak : domates 8 saatte yetişiyor, yetiştikten sonra 8 saat içinde toplanmazsa çürür...

3: benim çoğu görevim bitmiş durumda , ribbons bölümünde 2. sayfada olan Knock on Wood ve Zoologist hakkında bilgi vermek istiyorum. anladığını üzere Knock on wood ; ağaçlardan meyva toplama görevidir, Zoologist te hayvanlardan ürün toplama... bu görevleri bitirmek için azim yapan arkadaşlara benim gibi kafayı yememeleri için baştan bilgi vermek için yazıyorum bunları. Knock on Wood ta 3. ribbon ı almak için 1500 ağaçtan meyve toplama isteyecek, 4. ribbon için de 5000 ağaç isteyecek... zoologist te 3. ribbon için 1000 hayvan, 4. ribbon için 5000 hayvan isteyecek... ben şu anda 4. ribbonlar için kasmış durumdayım... 1000 tane cherry ağacım ve 400 tane tavuğum var,. bunları tercih etmemin tek sebebi, en kısa zamanda olgunlaşıyor olmalarıdır... bana sorarsanız hiç bu görevleri bitirmeye uğraşmayın, çünkü dediğim gibi ben kafayı yemek üzereyim arkadaşlar...:D

4: yine ribbons bölümünde 1. sayfada bulunan Good Samaritan görevi, yani komşuların bahçelerine yardım etme görevinin son ribbon u için 2500 komşu ziyareti istenmektedir , haberiniz olsun... Cream of the Corp görevinin 4. ribbon ı için de 50000 tarla hasatı istemektedir...

5: yine ribbons bölümünde bulunan Architect görevini bitirmek için, yani bütün ribbonları toplamak için , 30 adet building bölümünden yapınız olması lazım... ama alıp satmayla olmaz, 30 u birden aynı anda olması lazım... benim sizlere tavsiyem 30 tane "rest tenth" alın arkadaşlar... toplamda 30000 coin oluyor fiyatları, fakat görevi bitirirken her kazandığınız ribbonda coins veriyor size , 30 taneyi dizdikten ve görevi bitirdikten sonra bütün hepsini satın rest tenth lerin... toplamda kazandığınız hediye coins ler ve rest tenth leri sattıktan sonra , onları almak için harcadığınız 30000 coins in yaklaşık 22000 nini amorti ediyorsunuz... kazandığınız XP lerde cabası... yaklaşık 2500 XP kazanırsınız arkadaşlar...

6: son olarak ribbons bölümünde ki Pack Rat görevinden bahsedeyim... bütün ribbonlar için 250 adet decoration malzemesi istiyor o görevde... üşenmezseniz 250 tane Hay bale, yani saman balyası alın, ama unutmayın ki bu görev için de 250 dekorasyon öğesi bir anda tarlanızda bulunmalı,alıp satmayla olmaz yani... saman balyalarının sarı olanları 100 coins bildiğiniz gibi, 250 tanesi 25.000 coins yapar... görevi bitirene kadar ve görev bittikten sonra saman balyalarını satınca bu harcadığınız paranın ufak bir bölümünü amorti edersiniz, fakat her saman balyasından 5 XP kazanırsınız, yani 5x250 = 1250 XP sadee balyaları koyarken kazanırsınız, ribbonları bitirdikçe kazanacağınız XP lerle toplamda 2000 den fazla XP kazanırsınız bu görevi bitirerek...

benden şimdilik bu kadar arkadaşlar, arada forumunuza bakacağım tekrar, yardımcı olabileceğim birşey olursa da elimden geleni yapacağım... kafa şişirdiysem herkesten özür dilerim...başta da dediğim gibi amacım ukalalık yapmak değil,yardımcı olmaktır... hepinize iyi oyunlar...

rakamlarla acıklamn iyi olmuş

• Bu da benim çiftlik. Komşu istemez yüksek sesle müzik dinliyorum.

Türk bayrağına dikkatinizi çekerim vali konağı orası

• Bu arsa kaç m2 ?? Yani kaç kez genişlettin acaba?
    quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Bu da benim çiftlik. Komşu istemez yüksek sesle müzik dinliyorum.

Türk bayrağına dikkatinizi çekerim vali konağı orası

• silveran mükemmel açıklamışsın dostum eline sağlık cidden rakamlar hakkında bilgi vermen de süper olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: silveran

Bu ikisi iyi oldu işte.
    Hemen çalışmalara başlayayım.

• Birisi fotoğraf görevini açıklayabilir mi ?
    Kafayı yiyecem bence

Yine sayfa başı bu sefer almayın benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 4 Eylül 2009; 10:44:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.