Şimdi Ara

DH | FarmVille Komşu Grubu (Facebook Grubumuz Açılmıştır.) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.329
Cevap
22
Favori
1.822.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yardımcı olduysa yazdıklarım, ne mutlu bana... :)

FOTOĞRAF ÇEKME GÖREVİ : arkadaşlar, bu görevin son ribbon ı için 50 fotoğraf istiyor... fakat aynı tarlayı 50 kere çekmeyeceksiniz, 50 AYRI tarlanın fotoğrafını çekmeniz gerekiyor... komşularınızın tarlalarına girip, herhangi bir açıdan fotoğraflarını çekin,ama fotonun içinde sizin adamınız da olsun... komşularınızın tarlasını ayrı sekmede açmayın , o zaman çoğu fotoyu çekilmemiş olarak kabul ediyor... tarlaları hep ana sekmede açın, teker teker komşularınızın tarlalarını ziyaret edin, fotosunu çekin ve yayınlayın...

eğer ki 50 adet komşunuz yoksa ,yapmanız gereken şu : My Neighbours sekmesine tıklayın, orda var olan komşularınızı, ve varsa eğer komşuluk isteği gönderdiğiniz fakat henüz onaylanmamış başvurularınızı görürsünüz ( pending request ler) onayını beklediğini arkadaşlarınız arasında farmville uygulaması olan varsa, isminin hemen yanında level ını, XP sini gösteren yeşil renkli yazılar olur. işte o arkadaşlarınızın tarlalarına da girip fotolarını çekebilirsiniz, komşu olmanıza illa gerek yoktur... hatta aynı şekilde komşunuz olmasa bile farmville uygulaması olan arkadaşlarınızın tarlalarını temizleme işlerini de yapabilir ve onlardan da coins- XP kazanabilirsiniz...

size tavsiyem, arkadaş listenizdeki herkese komşuluk daveti yollayın... kabul etselerde etmeselerde, eğer ki farmville uygulamaları varsa en azından foto çekme görevini bitirmenizi sağlarlar, ve hergün tarlalarını ziyaret edip XP kazanmanıza yardımcı olurlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silveran -- 3 Eylül 2009; 17:11:06 >

• @Ø®ßJK

ekledim. Güzel hediyeler bekliyoruz
  • Tamam ben ordaki arkadaşları ekledim kabul etsinler benide ekleyen eklesin her girdiğimde atarım hediye
  • www.facebook.com/caneryldz

komlu komşunun külüne muhtaçtır
  • Yav şu /... leri nasıl yapıyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ø®ßJK

Yav şu /... leri nasıl yapıyosunuz

Neyleri?
  • www.facebook.com/caneryldz
    / den sonrasını ben kopyaladığımda up uzun bir link geliyor
  • benim tarlam için tıkla ;)
    http://www.facebook.com/batuhanucler buda benim resimi değiştircem cok garip farkındayım
    not:istekleri sonra kabul ederim cumartesi sınavım war aslında burda olmamam lazım ama arada giriyorum kimse yokkene şşşşttt kimse duymasın
    edit:fark etmişsinizdir zamanım olmadıgından heçbir ağaç veya hayvan hasat edilmemiş tarla ekilmemiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siber_batu -- 3 Eylül 2009; 18:04:04 >

• aynen bende ekledim
    eklemek isteyenleri beklerimhttp://www.facebook.com/Whatoz
  • Sıkıldım ben bırakıyorum herkese iyi oyunlar böyle oyunlar sarmıyor pek Metin2,Knight olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

Sıkıldım ben bırakıyorum herkese iyi oyunlar böyle oyunlar sarmıyor pek Metin2,Knight olacak

Beni onlarda sarmıyor wow alıcam arkadaştan son umudum.

• quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

Sıkıldım ben bırakıyorum herkese iyi oyunlar böyle oyunlar sarmıyor pek Metin2,Knight olacak

Metin2 oynamada istersen Online Mario oyna onu oynayan 5 yaşında çocuk tanıyorum læ
  • Yok oynamam artık onları da bırakamıyorum hayattan kopuyorum
    Salih en çok korktuğum da Wow
  • Wow'a başlarsan bırakamazsın valla feci bağımlılık yapıyor.
  • Ekranı büyütemiyorum ben hata veriyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoy93

quote:

Yav şu /... leri nasıl yapıyosunuz

Neyleri?

çok basit face zaten sana öneriyo bunu profil sayfanda
  • sıkıldım ve bunu yaptım .
     DH | FarmVille Komşu Grubu (Facebook Grubumuz Açılmıştır.)
  • Masallah karakoyun cenneti
  • quote:

www.facebook.com/caneryldz
    / den sonrasını ben kopyaladığımda up uzun bir link geliyor

facebook/username
  • parayı nasıl arttırıyoruz tarlayı genişleticem 20 fv istiyor?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.