Şimdi Ara

DH | FarmVille Komşu Grubu (Facebook Grubumuz Açılmıştır.) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.329
Cevap
22
Favori
1.822.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

11.bölümde kalakaldım
    ayrıca her hasattan sonra tekrar sürmek çok gıcık 10 coin yemesi de cabası
  • İlk sayfadaki auto clicki kullan
  • 1 gün oldu başlayalı 7 levelim. Şuan 110 tane pumpkin ektim 8k falan gelcek 5-6 saate
    PHI hocam 650k nasıl yaptın yav. Bide o Türk bayrağını fv ile mi aldın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 4 Eylül 2009; 14:28:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ø®ßJK

Bi ara 10 golda 100 gold veren ve 2 saatte büyüyen ürün koymuşlardı kaldırana kadar onu ektim süperdi keşke bi daha olsa
    Bu arada bi arkadaş Türk bayrağı almış fv mi aldın acaba ?

Edit: Sonunda becerdim şunu

www.facebook.com/orbjk

ekliyorum

• en karlı ürün hangisi sizce
  • 500k biriktirdim.Hedefim 2M.Villa alacağım,bir iki de dekorasyon...Tamamdır

• quote:

İlk sayfadaki auto clicki kullan

O ne? Nasıl yapılıyor
  • Buyur hacım PHI sağolsun

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Merhaba arkadaşlar. Size tamamen kendi üretimim olan bir yöntemi anlatacağım farmville için. Bu yöntem ile koskoca tarlayı 1 tık ile hasat edebilecek, 1 tık ile sürebilecek, 1 tık ile ekebileceğiz.
    Eee ne demiştik? “PHI tarım. Tarım bizim işimiz”

Öncelikle bize lazım olan programımızı indiriyoruz. Programımızın ismi “Auto click Typer”
    http://download.cnet.com/Auto-Clicker-Typer/3000-2084_4-10915679.html

Buradan “Download Now” dediğiniz zaman indirebilirsiniz.
    İndirip kurun. Programı açınca karşınıza şöyle bir ekran geliyor.

Burada ilk yapmamız gereken “Hot key” kısmından “Stop” bölümüne bir kısayol atamamız. buradan Ctrl+shift+z’yi seçiyoruz. Yakın oldukları için ben bunu seçtim. Seçip “OK” dedikten sonra Farmville’i açıyoruz. Zoom’u en aza alıp yani tarlayı olabildiğince büyük görüşe ayalayıp alttan halihazırda çalışmakta olan “Auto clicker typer”ı seçiyoruz. “Record” tuşuna basıp tarlamızın sadece ekranda gördüğünüz kısımlarına 1er kez tıklıyoruz. Hasat yapmaya sürmeye gerek yok. Mahsuller büyürken bile 1er kez tıklayın yeter.
    Burada önemli olan köşelerde görünmeyen kısımlara dokunmamak. Eğer çözünürlüğünüz yüksekse ve ütün tarlayı görebiliyorsanız hepsine tıklayın. Yok köşeler kalıyorsa ellemeyin oralara. Sürükle bırak yapıp oralara da tıklayayım demeyin sakın. Yoksa karışıyor :)
    Bütün karelere 1 kez tıklayıp işimizi bitirdikten sonra Hot Keys’ten atadığımız kısayola basıyoruz. Bendeki Ctrl+shift+z idi. Bastıktan sonra Auto clicker typerı açıyoruz tekrar.
    Change delay yazan yerin yanındaki rakamı 100 yapıp change delay’a basıyoruz. Save liste tıklayıp bir isim verip kaydediyoruz.
    Ekranda tıkladığınız her yeri kaydettiniz artık :D
    Diyelim ki mahsüller oldu. Hasata çıkacaksınız. Farmville’i açıyoruz. Sonra Auto clicker typerı açıyoruz. Open list kısmından kaydettiğimiz dosyayı seçiyoruz.
    Tarlayı zoom’u düşürüyoruz. Burada önemli olan kaydederken yani record ederken ekranın ve tarlanın konumu nasılsa aynı şekilde olması. Çünkü siz monitörde nereye tıkladıysanız program da oraya tıklayacak. Zoom’u falan ayarlayıp “PLAY” tuşuna basıyoruz. Ve Auto clicker typer’ımız kendi kendine tıklıyor bütün karelere

Tavsiyem:İlk önce kaydettiğiniz yani gördüğümüz her yeri hasat edin. Sonra yine programın play tuşu ile sürün. Sonra ekeceğiniz ürünü seçip yine play tuşu ile ekin. Görünmeyen köşede kalan kısımları işiniz bitince en son elinizle tek tek tıklayarak halledin

Bir önemli nokta da şu. Play’e bastığınız anda bahçedeki eleman yürümeye başlıyor malum. Program hızlı tıklıyor. Eğer eleman yolda giderken program elemanın üstüne tıklarsa bizim elemanı giydirdiğimiz pencere açıyor ve işler sarpa sarıyor. Bunu engellemek için ya elemanı saman balyaları veya çitlerle bi köşeye sıkıştıracaksınız. Ya da play’e basmadan önce ilk nerden tıklamaya başladıysanız elemanı oraya almak. Sonra playe basınca nasıl olsa sırasıyla gittiği için bizim elemana tıklamıyor.

Böylelikle birkaç tık ile tüm tarlayı sürüp ekebiliyorsunuz

Oyunu 2 haftadır oynuyorum. İlk hafta teker teker tıklıyordum. 20*20 tarla olunca 400kere tıklamak gerekiyor tek işlem için. Ki hasat+sürme+ekme ile 1200 tık eder bu. Biraz araştırdım bunu buldum. 1 haftadır bunu kullanıyorum. Test ettim kullandım. Arada bir tıklama koordinatları karışıyor alakasız yerlere tıklıyor. Bu sorun baş gösterdiği zaman sıfırdan yeni bir kayıt yani record yapmanız. Aynı işlemleri tekrarlayıp yeni kaydınız ile aynen devam edebilirsiniz.

Şimdilik bu kadar. Sorun yaşayan olursa halletmeye çalışırım

Olaya bakar mısınız. Resmen destan yazmışım kıytırık bi oyunla alakalı. Ne hallere düştüm yahu
    Ekşi'deki konusunda da lazım böyle bir şeyler. Okuyorum bi kaç gündür "tık" işinden şikayetçiler Aramızda ekşi yazarı varsa konu linkini oraya yazarsa sevinirim (Yazıyı aynen alıntı yaparsanız "DonanımHaber Forumlarından PHI'ye aittir" diye belirtirseniz sevinirim.)
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=farmville

• Hee tamam, ama ben daha okadar ilerleyemedimki ona ihtiyacım yok şu anda
  • Süper yav bi kaydettim basıp gidiyorum wc ye adam biçmiş bida başlatıyorum ekmiş
  • Bende Katılabilirmiyim Aranıza
  • Ya şu kadar parayı nasıl biriktiyorsunuz aklım almıyor ben hala 1500Coin'i geçemedim şuanda da 56Coin var
  • 1-ürün ektim daha toplama vakti gelmedi ama. cumaya gittim geldim 1500 coin gelmiş. nereden geldi bunlar?

2-hayvan yetiştirirken onlara yem falan vermek gerekiyormu?

3-Anasayfadan tıkla falan dediğiniz şey nasıl oluyor?

şimdilik bu kadar=) uzmanlardan cevap bekliyoruz =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryldz -- 4 Eylül 2009; 16:00:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanCB

@PHI
    Şeker kamışı henüz açık değil bende,merak ettim.Kaç saatte oluyor,ne kadar kar bırakıyor acaba ?

165'e ekilip 235'e satılıyor. 8 saatte oluyor. 4 tane ektim bakalım. İFtara olacaklar.

quote:

Bi ara 10 golda 100 gold veren ve 2 saatte büyüyen ürün koymuşlardı kaldırana kadar onu ektim süperdi keşke bi daha olsa
    Bu arada bi arkadaş Türk bayrağı almış fv mi aldın acaba ?

Edit: Sonunda becerdim şunu

www.facebook.com/orbjk

Ben de o super berriesler ile coşturdum

Yok 18 fv birikmişti kendi kendine. Level 32 şu anda. 6 fv daha var. O birikenler ile aldım

quote:

Orijinalden alıntı: Surround

1 gün oldu başlayalı 7 levelim. Şuan 110 tane pumpkin ektim 8k falan gelcek 5-6 saate
    PHI hocam 650k nasıl yaptın yav. Bide o Türk bayrağını fv ile mi aldın ?

Super berriesler ile aldım. 2 saatte oluyor. 10a ekiyor 100e satıyorsun. 1 xp de cabası. Komple bundan ekmiştim. 24 saatte 11 kere falan ekim yapıyordum
    Bayrağı ise açıkladım yukarda.

quote:

Orijinalden alıntı: ozzyouz

en karlı ürün hangisi sizce

1 günlük ayçiçeği
    4 saatlik şimdilik blackberries
    8 saatlik domates

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 4 Eylül 2009; 16:18:42 >

• 1- Hergün ilk girişinde hediye gold verir ama bu ordan gelmedi sanırım

2-hayır

3-profiller ordan ekleyip komşu oluyoruz birbirimze hediye gönderip kayıp hayvanları toplarlıyoruz

@Spoon!
    Profilinin linkini koyarsan ekleyip komşu olabiliriz

Edit: PHI hocam senin profil linkini alabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 4 Eylül 2009; 16:19:48 >
  • Şu 22*22 açılsın artık. Yer kalmadı
  • 23 lv im ne ekmeliyim sizce ? Hızlıca lv atlamak istiyorum kahveye kadar açık ürünler..
  • oyunun linkini bulamadım ya
  • quote:

23 lv im ne ekmeliyim sizce ? Hızlıca lv atlamak istiyorum kahveye kadar açık ürünler..

Hızlıca level atlamanın tek yolu 4 saatlik ürün ekmek.
    Ve sürekli ekmek.
    Eğer sürekli online olabiliyorsan ya da tam büyüdüğü zaman hasat edebileceksen 4 saatliklerden ekeceksin.
    1 xp veriyor. Günde 5 kere eksen(24 saatte 6 kere zor. Yetişmez) sürme+ekme'den 1 kareden 2 xp gelir. 20*20 ise tek seferde 800 xp eder. 5 kere ekince 4000 xp
  • blueberries ektim bakalım :)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.