Şimdi Ara

DH | FarmVille Komşu Grubu (Facebook Grubumuz Açılmıştır.) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.329
Cevap
22
Favori
1.822.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EdaisY

Birisi fotoğraf görevini açıklayabilir mi ?
    Kafayı yiyecem bence

Yine sayfa başı bu sefer almayın benden

Çözdüm ben arkadaşlarının çiftliğinin fotolarını çekmeni istio.

ayrıca sayfa başı benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇırakGrafiker -- 3 Eylül 2009; 10:49:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RaPpErBoY®

quote:

Kafayı yiyecem bence

Çözdüm ben arkadaşlarının çiftliğinin fotolarını çekmeni istio.

ayrıca sayfa başı benim

Nasıl sensin bende ben görünüyo
    Arkadaşın çiftliği derken öyle boş boş çekecek miyiz sadece ?

• Bildiğiin benim işte sayfa başı (Mesaj silme yokmuş bu altforumda )
    Evet

quote:

Orijinalden alıntı: gözleme

Aynı görev için 4 aşama ve madalya mevcut.Mavi madalya alınca o görev bitiyor.Her madalya alışında XP ve coins kazanıyorsun.

1.Arkadaş Ekleme Görevi (Kişi ekleme 8 de ve 10 da tarla büyür.sonrası açık değil ama yinede çok kişi eklemek lazım)
    2.Arkadaş Tarlasına Yardım Görevi (ekrana gelen arkadaşlara yardım etme sayımız)
    3.Para Kazanma Görevi (biriktirdiğimiz para)
    4.Para Harcama Görevi (marketteki harcama tutarımız)
    5.Tarla Hasat Görevi (Toplamdaki tarla hasadı)
    6.Ağaç Hasat Görevi (Toplamdaki ağaç hasadı)
    7.Hayvan Hasat Görevi (Toplamdaki hayvan hasadı ile ilgili)
    8.Bina alma Görevi (Ana binalardan alıp ilgili sayıya ulaşmaya çalışıyoruz)
    9.Dekorasyon Malzemesi Alma Görevi (çitler,yayık,havuz v.b alıp ilgili sayıya ulaşmak)
    10.Hayan Yardım Görevi (Arkadaşlarının ana sayfasında görürsen Adopt Yapıp kazanabiliyorsun)
    11.Tarla Resim Çekme Görevi (Değişik arkadaşlarının tarlalarının resmini çekmek)
    12.Değişik Ürünler Hasat Etme Görevi (17 değişik ürünü ekip hasadını yapmak)
    13.Değişik Ağaçlar Hasat Etme Görevi (15 değişik ağacı ekip hasadını yapmak)
    14.Değişik Hayvanlar Hasat Etme Görevi (8 değişik hayvanı tarlaya koyup hasadını yapmak)
    15.Hediye Kutusu Görevi (Gelen hediyeleri saklayıp belirli sayıya ulaşınca madalya verir.)

Her görev için ne kadarının yapıldığı resmin altında yazar.Ne kadar kaldığı ise açıklama kısmında belirtilir.

Başka bir konuda winkhan isimli üyenin yazdıkları güzel açıklamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇırakGrafiker -- 3 Eylül 2009; 11:00:51 >

• quote:

Kafayı yiyecem bence

Uniqe yani eşsiz çiftliklerin fotoğrafını çekmen lazım. Benim "uniqe"ten anladığım ise büyük ve gelişmiş çiftlikler. Ufacık yerleri çekersen orayı etkilemiyor. Büyük çiftliği olan komşuların fotoğrafını çek ve yayınla

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Kafayı yiyecem bence

Uniqe yani eşsiz çiftliklerin fotoğrafını çekmen lazım. Benim "uniqe"ten anladığım ise büyük ve gelişmiş çiftlikler. Ufacık yerleri çekersen orayı etkilemiyor. Büyük çiftliği olan komşuların fotoğrafını çek ve yayınla

Hocam benim çektiğim fotolar o kadar büyük çiftliklere ait değillerdi.
    Örnek
     DH | FarmVille Komşu Grubu (Facebook Grubumuz Açılmıştır.)

Ayrıca bu fotolar sayesinde sarı madalya aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇırakGrafiker -- 3 Eylül 2009; 11:08:51 >

• quote:

quote:

Kafayı yiyecem bence

Tsmam hemen seni meşhur edeyim

• Sayfa başı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaPpErBoY®

Hocam benim çektiğim fotolar o kadar büyük çiftliklere ait değillerdi.
    Örnek

Ayrıca bu fotolar sayesinde sarı madalya aldım.

Valla ben bu şekilde küçük yerleri çekince etkilemiyordu. Orda kaç tane istediğini görebiliyoruz. Çekip denemiştim eksilmemişti.

quote:

Tsmam hemen seni meşhur edeyim

• Tuhaf
  • ya hiç kimse benle ilgilenmiyor

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇırakGrafiker -- 5 Eylül 2009; 16:36:27 >
  • Rapper baktım da evet.
    Sadece istediği sayıda farklı tarlayı çekeceksin.
    Mavi ribbonu aldım bile

Surround sorun ne
  • Bu Auto Clicker Typer ı daha yeni okudum zamanında ultimada kullandığımız ghost mouse den pek bir farkı yok. Aksine kullanımı daha zor bişey.
  • arkadaşlar herhangi bir hayvana tıkladığımızda *move *sell * pet yazısı çıkıyor buradaki pet le ne yapılıyor
  • arkadaşlar en kolay xp kazanma yolu nedir oyunda ??

12. level im, 3000 xp puanım var...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silveran

5: yine ribbons bölümünde bulunan Architect görevini bitirmek için, yani bütün ribbonları toplamak için , 30 adet building bölümünden yapınız olması lazım... ama alıp satmayla olmaz, 30 u birden aynı anda olması lazım... benim sizlere tavsiyem 30 tane "rest tenth" alın arkadaşlar... toplamda 30000 coin oluyor fiyatları, fakat görevi bitirirken her kazandığınız ribbonda coins veriyor size , 30 taneyi dizdikten ve görevi bitirdikten sonra bütün hepsini satın rest tenth lerin... toplamda kazandığınız hediye coins ler ve rest tenth leri sattıktan sonra , onları almak için harcadığınız 30000 coins in yaklaşık 22000 nini amorti ediyorsunuz... kazandığınız XP lerde cabası... yaklaşık 2500 XP kazanırsınız arkadaşlar...

6: son olarak ribbons bölümünde ki Pack Rat görevinden bahsedeyim... bütün ribbonlar için 250 adet decoration malzemesi istiyor o görevde... üşenmezseniz 250 tane Hay bale, yani saman balyası alın, ama unutmayın ki bu görev için de 250 dekorasyon öğesi bir anda tarlanızda bulunmalı,alıp satmayla olmaz yani... saman balyalarının sarı olanları 100 coins bildiğiniz gibi, 250 tanesi 25.000 coins yapar... görevi bitirene kadar ve görev bittikten sonra saman balyalarını satınca bu harcadığınız paranın ufak bir bölümünü amorti edersiniz, fakat her saman balyasından 5 XP kazanırsınız, yani 5x250 = 1250 XP sadee balyaları koyarken kazanırsınız, ribbonları bitirdikçe kazanacağınız XP lerle toplamda 2000 den fazla XP kazanırsınız bu görevi bitirerek...

Bu ikisi iyi oldu işte.
    Hemen çalışmalara başlayayım.

Ben başladım bittide bu ikisi.

Silveran demese valla bu görevlerin ne işe yaradığını hayatta düşünmezdim
    İlk önce architecti yaptım.Sadece 8000 eksildi paramdan.Sonra Pack Rat'ı yaptım bu külli zarar ettirdi ama olsun.Bahçem güzelleşti birden

• Hacım tarlan mükemmel olmuş

Bu arada facebook profilimizin adresini neden bulucaz yav
  • quote:

quote:

Kafayı yiyecem bence

Unique'den kastı bende o sanmıştım. Mesela Unique croops toplama, Unique tree'slerden toplama ribbonları var. Aslında bunlardaki anlam eşsiz değil tek. Her arkadaşından 1 tarla çekebilirsin yani. Ağaçlarda da her farklı ağaç 1 sayılıyordu. Aynı ağaçtan topladın mı saymıyordu. Croops'larda da öyleydi. Gift biriktirme ribbonunda da öyleydi ayrıca. Unique görünce benimde aklıma senin düşündüğün şekilde gelmişti başta ama öyle olmadığını anlayınca unique'nin anlamlarına baktım. Tek anlamı da içeriyormuş

Bu arada tarlamı soran arkadaş: 20x20

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

quote:

quote:

Kafayı yiyecem bence

Unique'den kastı bende o sanmıştım. Mesela Unique croops toplama, Unique tree'slerden toplama ribbonları var. Aslında bunlardaki anlam eşsiz değil tek. Her arkadaşından 1 tarla çekebilirsin yani. Ağaçlarda da her farklı ağaç 1 sayılıyordu. Aynı ağaçtan topladın mı saymıyordu. Croops'larda da öyleydi. Gift biriktirme ribbonunda da öyleydi ayrıca. Unique görünce benimde aklıma senin düşündüğün şekilde gelmişti başta ama öyle olmadığını anlayınca unique'nin anlamlarına baktım. Tek anlamı da içeriyormuş

Bu arada tarlamı soran arkadaş: 20x20

Doğru bak.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.