Şimdi Ara

DH | FarmVille Komşu Grubu (Facebook Grubumuz Açılmıştır.) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.329
Cevap
22
Favori
1.822.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nasıl hediye alıp göndericez ? Gift kısmına bastığımda anasayfayla ilgili birşeyler yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krynn66

Arkadaşlar nasıl hediye alıp göndericez ? Gift kısmına bastığımda anasayfayla ilgili birşeyler yazıyor.

Günde bir defa zaten oyunu açınca gift yollama menüsü açılıyo, istediğine tıklayıp, arkadaşlarının ismini yazıp yollayabiliyorsun
  • @Fâti

Teşekkürler
  • 18 komşum oldu 20x20 genişletebilirim ama 75.000 coins istiyor biriktircez napalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminé

@PHI
    Traktör var mı sende abi mazot parası yetişiyor mu ?

Var da. Dekor olsun diye aldım. Kullandığımdan değil.

quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

balyalarıda kırmızı beyaz yapsaymıssın takım olurdu

Doğru. Yapayım birazdan.

quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

PIHI sen bayrağı gerçek para ödeyip mi aldın yoksa, galiba her lvl atladığımızda veriyor o paradan 1 tane, sen onları biriktirip de bayrak mı aldın traktöre mazot aldın mı peki

dipçik: Türkiye'de olduğumuzdan mazottan kazık yiyoruz

Kendi kendine birikti onlar. 19 FV olmuştu. 16'sına bayrak aldım. 3 duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Peki hiç traktör kullandın mı hocam, ya da kullanan var mı? bi kez harcamaya ne kadar mazot gidiyor mazotu nası dolduruyoruz?
  • @ kelepce hocam vücut yakıyo
  • Bir günde bir kişiye 20 tane hediye yolluyabiliyor muyuz yani ?
  • quote:

quote:

Peki hiç traktör kullandın mı hocam, ya da kullanan var mı? bi kez harcamaya ne kadar mazot gidiyor mazotu nası dolduruyoruz?

Ya o traktör işi çok saçma. 20*20'nin yarısını sürüyor. Haydii mazot bitti.
    Farmville'de de mazot bizdeki gibi pahalı yani.
    Kendi kendine doluyor. O da 8 saati falan buluyor galiba.
    Biçerdöver alırsan o da aynı depodan harcıyor. Yani farmville ille seni gerçek parayla FV almaya zorluyor.

Ama önceki sayfada anlattığım yol ile traktöre zaten gerek kalmıyor. Dedim ya. Ben dekor olsun diye aldım.

Bu arada yeni hali.

• 34 levelde bırakmıştım.Adamı heveslendiriyosunuz.
  • Hiç kullanışlı değil yani önermiyorsun? Dekor olarak da biraz pahalı tuzun kuru galiba En iyisi bayrak almak o zaman Bayrak çok güzel duruyor

• Örnekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasqutin -- 2 Eylül 2009; 0:20:20 >
  • "phı" güzel olmuş
    altına geçip bir istiklal marşını soylersin artık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incorrect.Name

34 levelde bırakmıştım.Adamı heveslendiriyosunuz.

en fazla 30 yokmuydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

quote:

Orijinalden alıntı: Incorrect.Name

34 levelde bırakmıştım.Adamı heveslendiriyosunuz.

en fazla 30 yokmuydu?

• quote:

Hiç kullanışlı değil yani önermiyorsun? Dekor olarak da biraz pahalı tuzun kuru galiba En iyisi bayrak almak o zaman Bayrak çok güzel duruyor

700.000 küsür coins var şu anda.
    Level 29

Çevre düzenlemesi hiç yok. Bina şu bu pek yok yani. Çit mit işine de girmedim. 35'e kadar da girmem sanırım. Gerçi 700.000 coins mantıklı harcanırsa 10.000 xp getirir o da şu anda 2 level atlatır direk

Incorrect.Name;
    35'e gelip villayı almadan bıraktın oyunu yani?
    Olmuş mu yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 2 Eylül 2009; 0:48:41 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pharko -- 2 Eylül 2009; 1:54:40 >
  • Pirinçlerle HACI NABER YA yazıcam
  • quote:

Çevre düzenlemesi hiç yok. Bina şu bu pek yok yani. Çit mit işine de girmedim. 35'e kadar da girmem sanırım. Gerçi 700.000 coins mantıklı harcanırsa 10.000 xp getirir o da şu anda 2 level atlatır direk

Incorrect.Name;
    35'e gelip villayı almadan bıraktın oyunu yani?
    Olmuş mu yani?

Evet bunu diyecektim villa çok cikis duruyor 1.000.000 coins ama sorun parada değil level'da oluyor galiba

• Fatih hocam 1.000.000 Coins kastırıyor biraz.Açıkcası biraz da sıkıldım.Çünkü ben hep elimde tek tek ektim,biçtim :) Senin program olsaydı bırakmazdım :P
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.