Şimdi Ara

DH | FarmVille Komşu Grubu (Facebook Grubumuz Açılmıştır.) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.329
Cevap
22
Favori
1.822.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

lwl 26- 27 olcaz inş

Resım :

Birde merak ettıgım şey Sıyah koyunları nası alıyoruz ıgnore cow help cow yazısı gelıyor ama bişe anlamadım help dıore bışe olmuyore :D

DH | FarmVille Komşu Grubu (Facebook Grubumuz Açılmıştır.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incorrect.Name

34 levelde bırakmıştım.Adamı heveslendiriyosunuz.

Oha iyi kasmışsın

12 levelda görevler için neler ekebilirim. Benim bahçem tarla yani her tarafta ekin var
  • Hocam ignore demiyeceksin accept diyeceksin
  •  DH | FarmVille Komşu Grubu (Facebook Grubumuz Açılmıştır.)

buda benim minik çiftliğim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• BarisAslan

Bildiğiniz gibi siyah koyunları arkadaşlarınız buluyor.Ana sayfanda xxx found a lonely Black Sheep on their farm. Oh no şeklinde görünüyor.Bu gönderinin sağ alt kısmında [ Adopt the Black Sheep! ] seçeneğini tıklayınca Farm sayfası açılıyor ve bi onaylama ekranı geliyor.Bu onaylama sonrası Sheep hediyeler bölümüne geliyor.Oradan use diyerek kullanabilirsin.Şu an 8 tane hediyen var goruldugu uzere =)
  • @ aSSembLy vaav baya minikmiş
  • quote:

Fatih hocam 1.000.000 Coins kastırıyor biraz.Açıkcası biraz da sıkıldım.Çünkü ben hep elimde tek tek ektim,biçtim :) Senin program olsaydı bırakmazdım :P

Sizin zamanınızda yok muydu program? Vah yazık.
    Yeni nesil şanslı azizim. Baksana. İki tıka bakıyor koca tarlayı sürmek.

Assem;
    Villayı senden bekliyoruz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Fatih hocam 1.000.000 Coins kastırıyor biraz.Açıkcası biraz da sıkıldım.Çünkü ben hep elimde tek tek ektim,biçtim :) Senin program olsaydı bırakmazdım :P

Sizin zamanınızda yok muydu program? Vah yazık.
    Yeni nesil şanslı azizim. Baksana. İki tıka bakıyor koca tarlayı sürmek.

Vardıysa da haberimiz yoktu.

Valla pis gaza geldim programı indireceğim.

• Şu program işine bakıyım bir ya başlarda kolaydı da gittikçe eziyet.
  • quote:

Assem;

1m coin o villa için çok fazla, hem kriz var o binaya o coin verilmez
  • http://www.facebook.com/osmansercanerbek

level 25ti en son yardımcı olurum isteyenlere...
  • quote:

BarisAslan

Bildiğiniz gibi siyah koyunları arkadaşlarınız buluyor.Ana sayfanda xxx found a lonely Black Sheep on their farm. Oh no şeklinde görünüyor.Bu gönderinin sağ alt kısmında [ Adopt the Black Sheep! ] seçeneğini tıklayınca Farm sayfası açılıyor ve bi onaylama ekranı geliyor.Bu onaylama sonrası Sheep hediyeler bölümüne geliyor.Oradan use diyerek kullanabilirsin.Şu an 8 tane hediyen var goruldugu uzere =)

TAmam hocam. 8 gif 9 olunca exp verıcek gorevı var. Whıte rıbbon mudur nedır ondan baslıcaz :D 21 gıfe kadar yolu var aşırı gıf vardı bahçede hepsını sattım. 22x22 acılsında o zaman koyarız tekrar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarisAslan

quote:

BarisAslan

TAmam hocam. 8 gif 9 olunca exp verıcek gorevı var. Whıte rıbbon mudur nedır ondan baslıcaz :D 21 gıfe kadar yolu var aşırı gıf vardı bahçede hepsını sattım. 22x22 acılsında o zaman koyarız tekrar :D

Hımm daha Ribbon işi vardı doğru :P Benim bitti sayılır da o iş.Hediyeleri biriktirmeyi hiç aklıma getiremedim :)

• quote:

Vardıysa da haberimiz yoktu.

Valla pis gaza geldim programı indireceğim.

Anlatım var önceki sayfalarda. Yüklen gitsin.

quote:

Orijinalden alıntı: aSSembLy

quote:

Assem;

1m coin o villa için çok fazla, hem kriz var o binaya o coin verilmez

sen de haklısın.

• Bir şey sorucam mesela ev filan koyuyorsunuz hatta villa meseleside var bunlar sadece süs olarak mı duruyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminé

Bir şey sorucam mesela ev filan koyuyorsunuz hatta villa meseleside var bunlar sadece süs olarak mı duruyor ?

Evet...
  • E o zaman exp getirecek ne varki. Bi ekinler var görevler filan. Ağaçlar iyi exp getiriyor mu daha bu gün diktimde
  • Peki dekorasyonları alıp koyduğumuz zaman exp veriyor mu? Ya da binaları??

edit: bir de karar veremedim türk bayrağı alacak kadar şu değişik paradan var, ama traktör felan alıp onun yakıtına mı harcasam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EF5D30D9 -- 2 Eylül 2009; 3:47:22 >
  • ben 16 leveldeyim coins var bide 20 para var tarlayi buyutmek istiyorum ama tikladigimda ciftcilik icin gerekli araclar yok diyor ne gerekli buyutmek ici

not.birde benide komsu ekleyebilecekler varmi pm den atarsa sevinirim.karismasin simdi farmville oynamayanlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 2 Eylül 2009; 3:54:10 >
  • Bende fake uyelıklerde vardı bahcemı genısletmek ıcın acmıstım qwe :D

facebook.com/sezergfb Eklıyecekler eklesın. Istedıgınız gıfı atabılırım :D At atarım atı sudan atlatırsınız
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.