Şimdi Ara

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!! (1240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.924
Cevap
15
Favori
1.233.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12381239124012411242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 model doblo 1.9 multijet dynamic kazası boyası hatası yok 70.542 kmde servis bakımlı baskı balatası 66binde degişmiş gümüş gri 18.250 tl sizce nasıl bir fiyat yardımcı olursanız sevinirim?
  • çok uygun
  • arkadaşlar selam işte doblomun fotoları 2007 1.3 multijet.

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!
  • birden fazla resim atılmıyo onun için buraya bi daha attım.

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!
  • Selam Team bende artık Doblolu oldum takımı genişleteyim istedim

Dün aracı ilk kez kullandım saatlerce eve dönmek istemedim ancak Kangoo'dan sonra alışamadım aracın genişliğine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_61

arkadaşlar aranıza yeni katıldım
    aracım 2008 1.3 multijet doblo active :D

Aracınız hayırlı olsun kaça aldınız?Km orjinallik durumu nedir?
  • 18-19 bin lira civarında bir araç almayı düşünüyorum inşallah bu paraya Doblo 1.3 multijet 2007-2009 model 50 bin km altında orjinal araç alabilir miyim?Piyasası nedir bunların?
  • Arkadaşlar merhaba...

2.El aile arabası arıyorum limitim 15-20 bin arası...
    Önceliğim; az yakması(dizel), geniş ferah olması, fiyatının makul olması...

Bunları karşılayan, minivan sınıfı gibi geldi bana???

Arkadaşımda 2003 1.9 JTD doblo var, son derece memnun. Karma yakıt 100km de 4 litre. Motor performansı müthiş, fiyatı uygun. Fakat aracın kasa şekli hiç hoşuma gitmiyor. Hatta ön göğüs falan da baya çirkin.

Aynı fiyat ve motorda, berlingo ve partner var. Sizce onların motoruda, fiat 1,9JTD kadar üstün müdür? Zira kasaları daha kibar. İç mekan konforuda heralde doblodan daha iyidir???

Son olarak, bu 1,9 JTD lerin en yenisi kaç model acaba?
  • Herkese selam.
    Askerlik görevimden dolayı uzun süredir aracımdan uzaktım. Aracı pedere bırakmıştım ancak garip bir sorunla karşı karşıyayım. Aracın cd çaları bi gece açık unutulmuş ve aküsü bitmiş. Neyse vurdurmuşlar çalışmış ancak kilometre sayacı 38binden 24bine düşmüş. Aracım2008 doblo 1.3mj premio. Tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırdığım için aracın bütün kayıtları gözüküyor FİAT'ta bu yüzden kmde bu değişiklik serviste gözükecektir. Birkaç ustaya sordum beyninde sorun olabilir dediler. Garantisi biteli 2 ay oluyor 2+2 garanti vardı araçta. Var mı bu sorunla karşılaşan benim gibi. 40binde bir aracın beyninden arıza olması normal değil. Nedir bizim araçların beyin fiyatları hiç bilmiyorum.
    Araçtan gitgide soğumaya başladım. Önce 98km/h ile radara girdim ve ceza yedim(ruhsatta kamyonet yazdığı için) ve şimdi de bu sorun canımı sıktı. Bizim araçların piyasası 22-24 bin arası oynuyor sanırım. Askerliğimin bitmesine 2 ay var, bitince aracı satacağım. Arabamdan genel olarak memnunum ancak hem garanti süresinin bitmesi, hem de s40 gibi oturaklı bir sedan almak istediğimden satıyorum.
    Herkese iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: allaturcha

Arkadaşlar merhaba...

2.El aile arabası arıyorum limitim 15-20 bin arası...
    Önceliğim; az yakması(dizel), geniş ferah olması, fiyatının makul olması...

Bunları karşılayan, minivan sınıfı gibi geldi bana???

Arkadaşımda 2003 1.9 JTD doblo var, son derece memnun. Karma yakıt 100km de 4 litre. Motor performansı müthiş, fiyatı uygun. Fakat aracın kasa şekli hiç hoşuma gitmiyor. Hatta ön göğüs falan da baya çirkin.

Aynı fiyat ve motorda, berlingo ve partner var. Sizce onların motoruda, fiat 1,9JTD kadar üstün müdür? Zira kasaları daha kibar. İç mekan konforuda heralde doblodan daha iyidir???

Son olarak, bu 1,9 JTD lerin en yenisi kaç model acaba?

JTD müthiş bir motor,otobanda yeni doblo 1.6 dizele kafa tuttuğu gibi,uzunbir kapışmadan sonra pes ettirdi.Kasa olarak tartışılabilir fakat berlingo ve partnerle hiç kıyaslamayın.Fıat bu motoru şuan alfa rameoda kullanıyor.Temiz bulursanız hiç düşünmeyin

• merhabalar arkadaşlar ben 2 gün evvel yeni doblo 1.3 90 lık sıfır araç aldım arabayı aldıgımda ortalama yakıt tüketimi 11 lt idi şimdi araç sadece 140 km de ortalama 9.4 litreye düştü bu ortalama daha düşecekmi çünkü fabrika verileri 6 litre ne zaman bu verilere yaklaşır sizlerdede oldumu sıfır alanlar daha iyi bilir cevap verirseniz sevinirim.
  • merhaba
    Maksimum 17.500 tl'ye bildiğiniz 2006 yada 2007 model, maksimum 150.000 km civararında olan 1.3 multijet var mı acaba?
  • merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim aracım 2012 1.6 105 hp premio benim sorum sizlere lastik basıncı ne basıyorsunu 195/60/16 ben 39 bastım kullanıcı kitabında dedigi gibi biraz sarsma yapıyor gibime geldi ?
    aracımın resimleri
    http://imageshack.us/photo/my-images/692/dscf0193q.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/522/dscf0192y.jpg/

• İlk önce aracınız hayırlı uğurlu olsun, güle güle binin. Hava basıncını biraz düşürün o zaman, mesela 36 yapın deneyerek bulursunuz. Lastikçilere gitsen direk 32 hava basmayı tavsiye ediyorlar. Ezberlemişler bir 32 hava gelene gidene onu tavsiye ediyorlar. Bence bu çok düşük bir rakam, lastiklerin ömrüne ve yakıt tüketimine negatif bir etki yapar. Bu arada aracınızı kaça aldınız.
  • eyw lah araç 48 di 45 oldu sadece tom tom gps yok bide usb giriş gerisi var bende bundan önce albea vardı onada 32 normal ben 30 basıyordum
    bi zaman sonra fark ettim ki lastikler hep aşınmış jantların için lastik parçaları ondan korktum şuan 39 basılı da bugün 36 yapıcam korkuyorum kayar filan diye :)
  • 32 bu ebatta bir lastik için çok düşük, o yüzden kesinlikle tavsiye etmem. Bir de bu sarsma olayı lastiklerin kendinden kaynaklanıyor, ticari tip sert lastik bunlar. Tamamıyla dayanıklılık ve yük taşımak için üretilmiş. Bazı arkadaşlar 205/55 R16 yumuşak binek lastiklerle değiştirmiş, konforda artma olmuş. Tabi yük endeksi düşük o lastiklerin, tam kapasite yük vurmamak lazım o zaman. Birde bilmiyorum tabi bana öyle geldi üzerindeki orijinal pirelliler soğuk havada daha iyi tutuyor. Ben geçen kış Isparta'da kullanırken sert frende yapmama rağmen hiç abs devreye girmedi. Yazın Adana ve Konya'da en ufak bir sert frende araba kızaklama yaptı ve abs hemen devrey girdi. Orijinal lastikler tahminimce soğuk havada daha iyi tutuyor.
  • arkadaşlar dün araçı parkettim yokuş biyere geri çalıştırdım tabi bi 10 dk filan durmuştum orda tam yokuşun ortası çalıştırdım bi 2 dk çalıştı tam çıkıyor araç birden istop etti ekranda motor hava basıncı düşük yazdı neyse kapatıp geri çalıştırdım biraz fazla gaz verdim çıktı hatta 3 vitese kadar zorladım hiç denk geldinizmi böyle bir olaya?
  • Beni de yazın :)
    2006 1,4 benzin LPG ye geçtik 2004 1.2 benzin lpgden :)
    116 000 de hata yok boya yok
    15350 ye aldık pahalı mı ucuz mu gerçekten bilemedim .

Ama doblodan memnunum sanırım bir 2 yıl sonrada yeni kasaya geçeriz
  • SelamünAleyküm Arkadaşlar Benim Ögrenmek İstediğim Bir Konu Var Yardımcı Olursanız Sevinirim 2007 Model 1.4 Doblo Bakıyorum Araç Kapalı Kasaymış Ve Sonradan Açtırılmış Ruhsata İşlenmiş Camlar Ve Koltuklar İlerde Bunlardan Dolayı Bir Sorun Çıkarmı Ve Camlar Açıldıktan Sonra Panelvan Olarakmı Geçer Yoksa Camlar İşlenmiş Vaziyette Kamyonet olarakmı vergi ödenir.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Kamyonet olarak geçenlerin vergisi şu an 259*259=518 Panelvan Olarak Geçen Vergi 384*384=768 bunlardan hangisi ona göre aracı almayı düşünüyorum..

Alacagım araçta boya yok vuruk kırık yok 118.000 km'de Brc Lpg var.Bitmiş Pazarlık 14.000 Tl Sizce Nasıl...
  • Herkezi Mekanımıza bekleriz DH Hafif Ticaricilerin Mekanı

İmzamdaki linkten yada aşagıda yazdıgım link'ten tıklayıp ziyaret edebilirsiniz . . .

İyi Forumlar . Aziz Kancar (DH Hafif Ticaricilerin Mekanı Kurucusu)

http://forum.donanimhaber.com/m_35966013/mpage_1/key_/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12381239124012411242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.