Şimdi Ara

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.924
Cevap
15
Favori
1.234.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saol kardesım ımza ıcın allah razı 0lsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: malitr69

saol kardesım ımza ıcın allah razı 0lsun

NEDEMEK KARDEŞİM SEN SAGOL HER ZAMAN
  • ARKADAŞLAR İLK SAYFAYI DEVAMLI GÜNCEL TUTMAYA ÇALIŞIYORUM BİLGİNİZ OLSUN.

YARARLI BİLGİLERİ GÖREBİLİRSİNİZ.

HERKESİ ANLAYIŞINDAN DOLAYI KUTLUYORUM.
    PAYLAŞIMLARIMIZA TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEĞİZ.
  • geremy düzeltmeler için teşekkür ederim...foruma girmek için kullandığım malıçlı ismini değiştirebiliyormuyuz..
  • quote:

quote:

saol kardesım ımza ıcın allah razı 0lsun

NEDEMEK KARDEŞİM SEN SAGOL HER ZAMAN

kardes senin üyelik bende açık kalmış kusura bakma dalgınlık işte
  • arkadaşlar benim 99 model mıtsubıshı kapalı kasa kamyonum var ' inşaat malzemeleri satışı yapıyorum...2 sene önce kendi arabanla kendi malını taşıyacaksan K2 belgesi alacaksınız dediler mecbur aldık...geçen sene aynı mazeretle SCR alacaksınız dediler 50 ytl yatırdık müracat ettik daha hala belge gelmedi...bu senede yolcu taşıma belgesi ??????? adamın teki helada s.çarken insanları nasıl yolaraz diye düşüne düşüne her sene bir şey buluyor...bakalım seneye sırada ne var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: malıçlı

geremy düzeltmeler için teşekkür ederim...foruma girmek için kullandığım malıçlı ismini değiştirebiliyormuyuz..

mustafasefa ne yapacaktık bir yardımcı olsana
  • quote:

arkadaşlar benim 99 model mıtsubıshı kapalı kasa kamyonum var ' inşaat malzemeleri satışı yapıyorum...2 sene önce kendi arabanla kendi malını taşıyacaksan K2 belgesi alacaksınız dediler mecbur aldık...geçen sene aynı mazeretle SCR alacaksınız dediler 50 ytl yatırdık müracat ettik daha hala belge gelmedi...bu senede yolcu taşıma belgesi ??????? adamın teki helada s.çarken insanları nasıl yolaraz diye düşüne düşüne her sene bir şey buluyor...bakalım seneye sırada ne var..

tuvalet içinde vergi gelecek
    yolda yürürkende
    pijamanı giyerkende (gaffur pijama olursa yırtarsın)
    evde koltukların yerini değiştirme sakın ağır vergi verirsin
    hem terlik giymek için belgen varmı kardeş

BU FORUMA VERGİ GELSİNMİ GELMESİNMİ

• quote:

Orjinalden alıntı: geremy

quote:

geremy düzeltmeler için teşekkür ederim...foruma girmek için kullandığım malıçlı ismini değiştirebiliyormuyuz..

mustafasefa ne yapacaktık bir yardımcı olsana

ŞUANKİ DURUMUMUZ ÇOK İYİ ABİ DEVAM EDELİM BÖYLE TÜM ÜYELERİMİZ İMZALARA AGIRLIK VERELİM DİYORUM BEN BİRDE YAKIT SARFİYATINI YAZARSAK GÜZEL OLUR MESELA DOBLO ALMAK İSTEYEN Bİ ARKADASIMIZ DOBLONUN YAKITI NASIL BİLGİ VERİN DERSE İLK SAYFADAN BAKABİLİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: neska20

allahım ya insanı sinir etmekten başka bir şey değil
    arkadaşlar aklıma bir fikir geliyor ama sizler ne dersininiz fikirlerimizi bilgilerimizi yazalım(birlikten güç doğar)

1-şimdi bizim doblo ruhsatta camlı kamyonet olarak gözükmekte mi (evet)
    2-peki biz yıllık vergileri ne üzerinden ödüyoruz(PANELVAN)
    3-peki arabayı ilk aldığımızda yani 0 aldığımızda bize verilen bilgilerde doblonun maliyeye bildirme şekli nedir(panelvan)
    4-peki bir çelişki yok mu(var)
    5-yani araba ruhsatta kamyonet ama maliye de panelvan olarak mı görünüyor(evet)
    6-PEKİ BEN ARABAYI İLK ALDIĞIM ZAMAN ARABANIN BİLGİLERİ İLE TRAFİĞE GİDİP ARACIMIN ASLINDA PANELVAN OLDUĞUNU AMA RUHSATTA KAMYONET YAZDIĞINI VE BU HATANIN DÜZELTİLMESİNİ İSTEYEBİLİRMİYİM YANİ ARACIMI RUHSATTA PANELVANA DÖNÜŞTEREBİLİRMİYİM(EEEVVVEEETTTT)
    7-BÖYLELİKLE SRC- K BİLMEM NE DEN KURTULURMUYUM(EVEETTT)
    yani olabilir değil mi böyle bir şeyy yazın bakalım görüşlerinizi

dediğin doğruda gene çevirme vergisi var onu isterler

• sorun deıl mustafa kardesm :)
    geremy benım renk çelik grisi yazmayı untmussun
  • HERKES YAKITLARI BİLDİRSİN
    İMZALARI DEĞİŞTİRSİN
    YOKSA AĞIR VERGİLER GELECEK.
  • quote:

Orjinalden alıntı: multijet

quote:

arkadaşlar aklıma bir fikir geliyor ama sizler ne dersininiz fikirlerimizi bilgilerimizi yazalım(birlikten güç doğar)

3-peki arabayı ilk aldığımızda yani 0 aldığımızda bize verilen bilgilerde doblonun maliyeye bildirme şekli nedir(panelvan)
    6-PEKİ BEN ARABAYI İLK ALDIĞIM ZAMAN ARABANIN BİLGİLERİ İLE TRAFİĞE GİDİP ARACIMIN ASLINDA PANELVAN OLDUĞUNU AMA RUHSATTA KAMYONET YAZDIĞINI VE BU HATANIN DÜZELTİLMESİNİ İSTEYEBİLİRMİYİM YANİ ARACIMI RUHSATTA PANELVANA DÖNÜŞTEREBİLİRMİYİM(EEEVVVEEETTTT)

sanırım artık ticariden hususiye çevirme kalktı belki sonradan açılanlar içindir.
    üstelik oda epey vergili olur sanırsam
    (ama ticari taksiden çıkmalar nasıl oluyor??)

• Şehir İçi= 7,5 İle 9,3 Arası Ama GeneLde 8,3
    Şehir Dışı=5,9 İle 6,7 Arası GeneL 6,5
    imzayi daha yeni yaptırtım :S
    nası olcak yenı imzalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malitr69 -- 1 Şubat 2008; 22:07:05 >
  • 100 km de
    ş.i: 5.8-6.0 azami hız 80
    ş.d:5.5 azami hız 90

imza tamamdır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 1 Şubat 2008; 22:08:18 >
  • **************YAKITLARIMIZ BURADA********

1-geremy************************ş.i=9 lt **********ş.d.=6,5-7,5 lt benzin
    2-mustafasefa********************ş.i.=7,8 lt********* ş.d.=6-6,5 lt lpg
    3-multijet************************ş.i.=6,5-7 lt*******ş.d.=5-5,5 lt
    4-burlipi*************************ş.i.= ************ş.d.= mozotun bitmesini bekliyoruz.
    5-2008 doblo premio***************ş.i.=8,1**********ş.d.=???????
    6-doblodoblo**********************ş.i.=6,5-7,5 lt*****ş.d.=5,8 lt
    7-malit69*************************ş.i.=8,3 lt********ş.d.=6,5 lt
    8-barisx3*************************ş.i.=5,8-6lt*******ş.d.=5,5
    9-
    10-
  • arabayı aldığım gün depoyu 138 ytl ye fulledim...depoda daha çeyrek mazot var yenisini alınca yakıtı girerim...şu anki değerlere göre 6,9 ila 7,1 gösteriyor...0,200 ykr civarıda yakıyor ama tam olarak ölçüm yapamadım..
  • malıçlı tamam bekliyoruz.
    barisx3-malitr69 teşekkürler
    bir süre sonra motor hacimlerinide gireriz tamam olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: geremy

quote:

Orjinalden alıntı: multijet

quote:

sanırım artık ticariden hususiye çevirme kalktı belki sonradan açılanlar içindir.
    üstelik oda epey vergili olur sanırsam
    (ama ticari taksiden çıkmalar nasıl oluyor??)

sn. geremi
    olay hususiye çevirme değil ,zaten ruhsatınıza baktığınızda hususi,yolcu taşıma ibarelerini görürsünüz
    eğer aracınızı 0 aldıysanız size verilmesi gereken araç uygunluk belgesinde aracınızın camlı kamyonet değil,2 sıra koltuklu camlı van yazılı olduğunu görürsünüz ve yine satıcı tarafından ödenen ÖTV ödeme belgesinde araç cinsi:Panelvan olarak geçmektedir.Sorun ruhsata işleme esnasında gelmektedir.Bunun sebebini bende anlamış değilimmmm
    int.te araştırma yaptığınızda src belgesi için c,d,e tipi ehliyet istenmekte ve bu koşulu sağlamıyorsanız eğitim alarak belgeyi alacaksınız denilmekte

ve ayrıca şöyle bir ibare de var sanırım aracın kayıtlı olduğu il içinde 100 km mesafe içinde bu belgeye ihtiyaç olmadığıdır
    saygılarımla

• ben yol bilgisayarına güvenmiyorum
    aslında 1 lt. mazotla ne kadar gidildiğini bilsek daha tatminkar sonuçlar elde edebiliriz .Malum zırt pırt zam gelmekte veya zam geri çekilmekte
    benim tahminim
    kışın ortalama 200 krş.
    yazın ise 130-150 krş.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.