Şimdi Ara

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24.924
Cevap
15
Favori
1.234.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla artık kafa yormak istemiyorum nette sayfalarca yazı okudum beni ilgilendiren bir kısım bulamadım.
    araç adıma kayıtlı hususi kullanıyorum ticaretlede işim yok yük taşımam.
    tek ortak noktamız ruhsatta kamyonet yazıyor.
  • BU KADAR ABİ NE OLCAKSA OLSUN ABİ BU GECE BEN NÖBETÇİ OLAYIM FORUMDA DOBLO TAKIMI BANA EMANET
  • nöbetteyim arkadaslar hala takımı koruyorum vergilerden ah şu vergiler uykumu kaçırıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasefa -- 2 Şubat 2008; 2:14:27 >
  • hayırlı olsun topıc arkadaslar

• quote:

Orjinalden alıntı: demsan29

hayırlı olsun topıc arkadaslar

eyvallah demsan kardeş arkadaslar nöbet devam ediyo

• ALLAH sonumuzu hayır etsin ne olacaksa olsun yeter ama çile
  • Yahu Arkadaşlar bendede lpg 2006 dyn var 215 ykr yakıyo nasıl oluyorda sizin arabalar 140-150 ykr yakıyo anlamadım. sorduğum kişilerde normal diyor 215 ykr için ağır kasa soğuk hava normal diyolar. bir bilgisi olan varsa lütfen söylesin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: myrecep

Yahu Arkadaşlar bendede lpg 2006 dyn var 215 ykr yakıyo nasıl oluyorda sizin arabalar 140-150 ykr yakıyo anlamadım. sorduğum kişilerde normal diyor 215 ykr için ağır kasa soğuk hava normal diyolar. bir bilgisi olan varsa lütfen söylesin..

hoşgeldin kardeş yakıtın çok gözükmüyor bana göre hava soğuk kasa ağır yükde varsa iyi yani.
  • **********************İŞLEMLER*************************************
    -murat6767 safari beji düzeltidi
    -burlipi eklendi.
    -mustafa sefa düzeltildi.
    -geremy renk değişti.
    -doblodoblo eklendi.
    -multijet isim değişikliği yapıldı.
    -dr0wn1ng eklendi.
    -malit69 eklendi.
    -active691 düzeltildi.
    -xmiralay eklendi.

• quote:

Orjinalden alıntı: neska20

ben yol bilgisayarına güvenmiyorum
    aslında 1 lt. mazotla ne kadar gidildiğini bilsek daha tatminkar sonuçlar elde edebiliriz .Malum zırt pırt zam gelmekte veya zam geri çekilmekte
    benim tahminim
    kışın ortalama 200 krş.
    yazın ise 130-150 krş.

ben aracı aldığımdan beri depoyu fulleyip yaptığım km 'yi aldığım mazota bölüyorum ve yol bilgisayarında yazan tüketimin miktarının %10 fazlası çıkıyor

yani yol bilgisayarının yazdığı değerin %10 üstüne ilave edersek doğru rakam çıkıyor bizim iki dobloda

en son p.tesi fulledim yol bilgisayarında 7.0 yazıodu tüketim hesaplayınca 7.7 çıkıyor

birazdan diğer doblonunda xenonlarını takıcaz akşama resimeri koyarım

• quote:

Orjinalden alıntı: demsan29

hayırlı olsun topıc arkadaslar

sağol kardeş herzaman bekleriz.

• hadi hayırlı olsun arkadaşlar yeni topic

• yol bilgisayarları sürücüye yakıt konusunda yardımcı olmak için tasarlanmışlardır tabiki depodaki yakıt miktarını %100 bilemediğinden yaklaşık değerleri almaktadır.en güzel yöntem depoyu fulleyip kullanıp yeniden fullemektir.hatta derlerki aynı istasyon aynı pompadan alın.
    ben daha önceden yakıt göstergesi bozuk araçları çok kullandığım için tecrübe kazandım aldığım yakıtın kaç km lik olduğunu hesaplıyordum (yanlış hesapdan umursamazlıkdan bazende para olmadığından 4-5 kerede yolda kaldım.)bu arada hala lpg li araçların göstergesi sıvı yakıtlı araçların göstergelerine göre çok kaba hesap yapıyor.kimi yol bilgisarlı araçda vitesde bayır aşağı inerken gaza basılmassa o gösteriyor benimkinde 2 gösteriyor.
    ama yinede yol bilgisayarımdan memnunum
    *hava sıcaklığını veriyor
    *+3 C de buzlanma riski yazıyor
    *servis km-gün gösteriyor
    *ort.tüketim-menzil-anlık tüketim bildiriyor
    *hız limiti
    *seyahat süresi-zamanı yazıyor
    *yakıt alım zamanını bildiriyor
    *kapıların durumunu bildiriyor

• quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

hadi hayırlı olsun arkadaşlar yeni topic

hep burdayız hep bekleriz kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: geremy

yol bilgisayarları sürücüye yakıt konusunda yardımcı olmak için tasarlanmışlardır tabiki depodaki yakıt miktarını %100 bilemediğinden yaklaşık değerleri almaktadır.en güzel yöntem depoyu fulleyip kullanıp yeniden fullemektir.hatta derlerki aynı istasyon aynı pompadan alın.
    ben daha önceden yakıt göstergesi bozuk araçları çok kullandığım için tecrübe kazandım aldığım yakıtın kaç km lik olduğunu hesaplıyordum (yanlış hesapdan umursamazlıkdan bazende para olmadığından 4-5 kerede yolda kaldım.)bu arada hala lpg li araçların göstergesi sıvı yakıtlı araçların göstergelerine göre çok kaba hesap yapıyor.kimi yol bilgisarlı araçda vitesde bayır aşağı inerken gaza basılmassa o gösteriyor benimkinde 2 gösteriyor.
    ama yinede yol bilgisayarımdan memnunum
    *hava sıcaklığını veriyor
    *+3 C de buzlanma riski yazıyor
    *servis km-gün gösteriyor
    *ort.tüketim-menzil-anlık tüketim bildiriyor
    *hız limiti
    *seyahat süresi-zamanı yazıyor
    *yakıt alım zamanını bildiriyor
    *kapıların durumunu bildiriyor

yazımda memnun olmadığıma dair bir şey göremedim

ama şuda bir gerçek gösterdiği miktarın %10 fazlasını tüketiyor bunda alınacak birşey yok kaldıki sen doblonu seviyorsun biz sevmiyor değiliz seviyoruz ki şu an iki doblomuz var ailede 3. doblo

• dikkat edersen bende sana haksızlık etmedim hata oranıda mutlaka doğrudur ben sadece bildiklerimi ve memnuniyetimi bildirdim yazdıklarım doblonun hatasını ortaya çıkarmak ve seni eleştirmek değildir.
    bu mekanda herkes iyi kötü şeyler yazıyor herkese saygılıyım.
    far olayında olduğu gibi yanlış anlıyorsun sanırım.
    ben en iyisi sana eleştiri-öneri tarzında yazı yazmayayım.
  • arkadaşlar gerginleşmeyin bu kadar zaten hepimizin morali bozuk bu vergi olayına sizler ne düşünüyorsunuz alıcak mısınız belgeleri
  • src ,k2 idi derken bir de bu çıktııı

C Türü yetki belgeleri için;

a) C1 yetki belgesi almak için başvuranların, kendi adına kayıt ve tescil edilmiş bir adet eşya taşımaya mahsus özmal ticari taşıta sahip olmaları şarttır.

yahu ne? nedir? ne yapılacak? ileride sıkıntı yaratacak bir durum buuu
  • b) K2 yetki belgesi almak için başvuranların, kendi adına kayıt ve tescil edilmiş en az bir adet eşya taşımaya mahsus özmal ticari taşıta,

eee k2 için de istenen aynııı yawww nedir buuuu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: geremy

dikkat edersen bende sana haksızlık etmedim hata oranıda mutlaka doğrudur ben sadece bildiklerimi ve memnuniyetimi bildirdim yazdıklarım doblonun hatasını ortaya çıkarmak ve seni eleştirmek değildir.
    bu mekanda herkes iyi kötü şeyler yazıyor herkese saygılıyım.
    far olayında olduğu gibi yanlış anlıyorsun sanırım.
    ben en iyisi sana eleştiri-öneri tarzında yazı yazmayayım.

Yanlış anlaşılmalar karşılıklı devam ediyor anladığım kadarı ile

ben eleştiriye açığım öğrenmeye her zaman açığım

bir önceki cevabımın nedeni ben %10 şaşma var dedikten sonra sen oda var buda var ben memnunum tarzında yazı yazman evet onların olduğunu bildiğimi bizim ailede 2002 den beri doblo kullanıldığını şu an dada iki adet 2007 doblomuzun olduğunu belirttim yani o saydıklarını çok öncedendir biliyorum zaten

he öneri eleştiri dersen o ayrı elbette benimde yanlış bildiğim veya bilmediğim konular vardır mutlaka

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.