Şimdi Ara

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.924
Cevap
15
Favori
1.234.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu serviste 250 Liralık alana park sensörrü GP falan filan warmıs
    Park sensörü nası oluyo
    yardımcı olun lütfen...,
    ondan almak ıstıyorum
  • f)Yolcular seyahat süresince yolcu biletlerini yanlarında bulundurmak zorundadırlar.

g) Yetki belgesi sahipleri, otobüs hareket saatinin yirmidört saat öncesine kadar yapılacak müracaatlarda, taşıma veya bilet ücretinin tamamını iade etmek, otobüs hareket saatinden oniki saat öncesine kadar yapılacak müracaatlarda ise altı ay geçerli açık bilet düzenlemek zorundadırlar.

h) 6 yaşın altında olan çocuklar yolcu bileti düzenlenmeksizin kucakta seyahat edebilirler. Bunlar için ayrı koltuk talep edilmesi halinde, bilet ücreti %50 indirimli düzenlenir.

ı) 6 yaş ve üzeri tüm yolcuların ayrı koltukta seyahat etmesi zorunlu olup, 6-12 yaş arası çocuklar ile yaş şartı aranmaksızın özürlüler için bilet ücreti % 50 indirimli düzenlenir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: malitr69

bu serviste 250 Liralık alana park sensörrü GP falan filan warmıs
    Park sensörü nası oluyo
    yardımcı olun lütfen...,
    ondan almak ıstıyorum

eğer orjinalindeki gibi ise hiç kaçıma derim çok kullanışlı dar alanlara park ederken çok rahat oluyor park sensörü sayesinde

1.5m kala sesle kesik kesik uyarı vermeye başlıyor yaklaştıkça o ses sürekli ötmeye başlıyor ve sen alıştıkça arkana bakmadan çok rahat parkedebiliyorsun

benim arka cam ve hemen önündeki iki camın perdeleri kapalı geziyorum park ederken ayna yı kullanıyorum arkada zaten park sensörü olduğu için çok rahat oluyor

• Bugün iş yerinin orada bi nakliyeci gördüm adam kamyonetin yanına "SRC Belgeli Kamyonet " yazmış.Kafam takıldı adam aldığına göre bu olayı biliyodur dedim ama ne yazıkki şoförü içinde değildi.İnşallah öğrenecez sonunda ne olduğunu.

yakıt verileri Ş.içi 7.5 Lt 0.185 - 0.190 Ykr
    Ş.Dışı 5.5 - 6lt 0.140 - 0.150 Ykr
  • aracım 100.000 km ye geldi ve artık baskı balata hissettiriyor kendisini bugün servisi aradım parça ve işçilik 550 ytl dediler bilmiyorum napcam kaldığı yere kadar binsemmi die düşünüyorummm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DobloJTD

aracım 100.000 km ye geldi ve artık baskı balata hissettiriyor kendisini bugün servisi aradım parça ve işçilik 550 ytl dediler bilmiyorum napcam kaldığı yere kadar binsemmi die düşünüyorummm.

serviste çok demişler yaa.. bende 86.000 km de baskı balata degiştirdim işçilik dahil 170 ytl tabi baskı balata haricinde ıvır zıvırda çıktı 250 ytl ye kurtulduk.. (orjinal parça kullanıldı) benim tavsiyem tanıdık özel serviste degiştirmeniz..

bu arada benim full şehir içi ve kısa mesafe ort. yakıt yol bilgisayarında 13,2km/L olarak yazıyor 20ykr civarı yani.. çok yakmaya başladı hem çok kısa mesafe hem bu aralar biraz sert kullanıyorum sanırım..tabi havalarda sogudu.. Adana trafiginin de maşşalahı var birkaç sene sonra İstanbul trafigi aratmıcak herhalde arbayı aldıgımızdan beri ilk kez yakıt 20 ykr tan fazla çıktı.. şehir dışına çıktıgım zman ş.d verilerini de yazarım.. bakımada 900 km den az kaldı o da fark ettirmiş olabilir..

arkadaş 9.000 km önce bakımda *** yag ** yag filtresi ** mazot filtresi ** hava filtresi degişti bu ay bakımını yaptırırım sanırım hangilerinin degişmesi lazım.. bir sonraki bakımda da triger kayışını degiştirmeyi düşünüyoruz.. tabi şu SRC bilmemnesi sonuçlanırsa.. ):

• quote:

aracım 100.000 km ye geldi ve artık baskı balata hissettiriyor kendisini bugün servisi aradım parça ve işçilik 550 ytl dediler bilmiyorum napcam kaldığı yere kadar binsemmi die düşünüyorummm.

unutmadan istersen en kısa zamanda degiştir yoksa volant mı ne varmış baskı balatanın oturdugu yer oraya zarar verebilirmiş.. tamirci iyiki fazla geç kalmadın volant çizilmiş ama önemli bişe degil filan demişti.. o parçanın fiyatı 500ytl civarı sanırım
  • rewhard öncelikle verdiğin bilgiler için çok tşkr ederim.

valla geri vitese atarken gacırttt die ses çıkyor ve bir - iki ileri - geri manevradan sonra vites kemik gibi oluyor baskı balata ısınıyor anlıyacağın ve vitese geçmiyor neredeyse çok sertleşiyor vites 10.000 km dir felan bu şekilde kullanıyorum inşallah zarar vermemiştir.

servise sormamın nedenide servisteki tanıdık bi ustanın dışarıda değiştirme çok önemli bi parça dışarıda değiştirmeye çalışıpta araca 1-2 milyar masraf açanlar oldu haberin olsun demesi.

ama şimdi sende 3 te 1 fiyatını söleyince kafam karıştı bilmiyorum ne yapcam senin bi şikayetin yok değilmi...baskıdan

arabanın 0.20 ykr yakması normal eğer seri kullanıyosan seri kullanırsam benimkide öle yakıyor ama sakin kullanırsam düşüyor.Birde bakım zamanının gelmiş olmasınında etkisi olabilir dediğin gibi

triger olayınıda sana sölemiştim koparanlar oldu dikkatli ol die benim araçta 98.000 şu anda 10.000 sonra en fazla ben değiştiririm.normal değişim zmnı 120.000 diyor servis bide ne durumda olduğunuda göremiyoruz sakat olan tarafta orası kapalı çünkü

• quote:

senin orj. debriyaj setin 156 ytl liste fiyatı sanırım 100 ytl kadarda işçilik alırlar sana 250 ytl gibi bir rakama mal olur
    orj. opar lancia kutusunda alırsan daha uzun ömürlü olur ama valeo alırsan 125-135 ytl arası alabilirsin ondada bir şikayet yaşamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: rewhard

quote:

unutmadan istersen en kısa zamanda degiştir yoksa volant mı ne varmış baskı balatanın oturdugu yer oraya zarar verebilirmiş.. tamirci iyiki fazla geç kalmadın volant çizilmiş ama önemli bişe degil filan demişti.. o parçanın fiyatı 500ytl civarı sanırım

Volant ana aktarma parçasıdır. O parçaya zarar gelmesi, özellikle Doblo' da inanın neredeyse imkansız. Çünkü Doblo' ticari bir araç ve aracın o parçasıda yüke dayanıklı yapılır. Bu yüzden parçayı tornalayıp inceltmedikçe zarar gelmesi çok zor.

• vay beeee

serviste sadece parçaya 360 ytl + 180 -190 ytl işçilik istediler anlaşıldı kesin dışarıdan yaptırcam tşkrler arkadaşlar.

dışarıda gerçekten çok ucuz.
  • quote:

Baskı balata 350 lira bu arada.
  • yunus kahraman

rewhard arkadaşımız dışarıda özel serviste parça ve işçilik dahil 170 ytl ye değiştirdiğini söyledi ?
  • quote:

yunus kahraman

rewhard arkadaşımız dışarıda özel serviste parça ve işçilik dahil 170 ytl ye değiştirdiğini söyledi ?

şu andaki güncel fiyatı

orj. opar lancia 71734761 kod lu 156 ytl idir

valeo ise 130 ytl dir
  • quote:

yunus kahraman

Parçanın kalitesine dikkat edin arkadaşlar. Ben 350 liraya komple baskı balata set değiştiriyordum serviste. Balatanın çıkma veya yan sanayi olmamasına dikkat edin. Bu gibi durumlar inanın çok oluyor.
  • yunus kahraman adaşız seninle
  • yunus kahraman

350 ytl ye işçilikte dahil mi bide hangi servis bu ?
  • quote:

yunus kahraman

350 ytl ye işçilikte dahil mi bide hangi servis bu ?

İstanbul Kartal E5 yanyol Kırmak. İşçilik dahil. En sonki fiyatını en kısa zamanda söylerim. Her konuda yardım alabileceğim bir yerdir. Neredeyse her parçayı garantiden değiştiririm. Bir keresinde debriyaj balatasını bile garantiden değiştirmişlerdi :)
  • grande

gerçekten hayretler içerisine düştüm o zmn servis neden bu kadar kazık atıyor anlamadım ki

sabah ankara konya yolu kartaş a sordum parça 360 ytl işçilik dahil 550 ytl dediler gerçekten çok ilginç.

grande parçayı nerden temin etcez peki o kodunu verdiğin .
  • yunus kahraman

istanbulda değilim ankaradayım ankarada ki en büyük hatta türkiyedeki en büyüğüymüş kendileri söylüyor konya yolu kartaş 550 ytl fiyat verdi ben de şok oldum.Ankara da varmı tanıdığın bildiğin ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.