Şimdi Ara

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.924
Cevap
15
Favori
1.234.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DobloJTD

grande

gerçekten hayretler içerisine düştüm o zmn servis neden bu kadar kazık atıyor anlamadım ki

sabah ankara konya yolu kartaş a sordum parça 360 ytl işçilik dahil 550 ytl dediler gerçekten çok ilginç.

grande parçayı nerden temin etcez peki o kodunu verdiğin .

herhengi bir parçacıya gidersin 1.9 jtd orj. opar deb seti istiyorum dersin o verdiğim koddaki lancia kutusunda deb. setini verirler ama elinde o yoksa valeo yu satmaya çalışırlar

ikisindende sorun yaşamazsın valeo bursada fab. sı ve tofaş ve renault a bir sürü modelde orj. parça üretiyor umarım yardımcı olabilmişimdir

• quote:

Orjinalden alıntı: DobloJTD

yunus kahraman

istanbulda değilim ankaradayım ankarada ki en büyük hatta türkiyedeki en büyüğüymüş kendileri söylüyor konya yolu kartaş 550 ytl fiyat verdi ben de şok oldum.Ankara da varmı tanıdığın bildiğin ?

Ankarada yarışlar için bulundum ama servisine hiç götürmedim inan. Fakat hemen araştırıyorum.
  • Yunus Kahraman ; tamirci bana öyle dedi.. fiyatı ne kadar dedim yaptırmışken hertarafı saglam olsun dedim.. usta tanıdıktı bundan hiçbirşey olmaz ama genede soralım dedi.. 500 civarı bir fiyat vermişlerdi.. işçilik fiyatı 50 ytl vermiştim.. takılan parçanın markası tam hatırlamıyorum ama voleo sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: malitr69

bu serviste 250 Liralık alana park sensörrü GP falan filan warmıs
    Park sensörü nası oluyo
    yardımcı olun lütfen...,
    ondan almak ıstıyorum

park sensörü bende yok ama kullanışlı olduğunu biliyorum abimin bmw sinde vardı dıt dıt diye ötüyordu.
    asıl merak ettiğim bizimkilerde yolbilgisayarında gösteriyormu yoksa sadece sesmi?
    malitr69 arkadaşım bence taktır faydasını görürsün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: multijet

arkadaşlar gerginleşmeyin bu kadar zaten hepimizin morali bozuk bu vergi olayına sizler ne düşünüyorsunuz alıcak mısınız belgeleri

haklısın kusura bakmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: neska20

src ,k2 idi derken bir de bu çıktııı

C Türü yetki belgeleri için;

a) C1 yetki belgesi almak için başvuranların, kendi adına kayıt ve tescil edilmiş bir adet eşya taşımaya mahsus özmal ticari taşıta sahip olmaları şarttır.

yahu ne? nedir? ne yapılacak? ileride sıkıntı yaratacak bir durum buuu

arkadaşım kendi kendine çok sıkıntı yapıyorsun biraz rahat ol daha henüz iç bir şey açıklağa kavuşmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: geremy

quote:

Orjinalden alıntı: malitr69

bu serviste 250 Liralık alana park sensörrü GP falan filan warmıs
    Park sensörü nası oluyo
    yardımcı olun lütfen...,
    ondan almak ıstıyorum

park sensörü bende yok ama kullanışlı olduğunu biliyorum abimin bmw sinde vardı dıt dıt diye ötüyordu.
    asıl merak ettiğim bizimkilerde yolbilgisayarında gösteriyormu yoksa sadece sesmi?
    malitr69 arkadaşım bence taktır faydasını görürsün.

Fiorino ların görüş paketinde park sensörü mevcut. Sesli olarak ikaz veriyor. Sanırım bunu Doblo' ya taktırmak mümkün olabilir.

• arkadaşlar ben yokken epey debriyaj konusu geçmiş gözüken oki servisde aynı parça dışarıya göre daha pahalı.dışardan orjinal parça bulup taktırırsanız memnun kalacağınıza eminim.hatta dışarıda bile parçacılarda fiyat değişebiliyor.
    normal sert ve yüksüz kullanılırsa sanırım 100 bini geçmesi lazım.
    aktarma organlarının parça-fiyat-önem-işçilik özelliklerini yunus arkadaşımızdan öğrenebiliriz.
    o bu parçaları sarf malzeme olarak kullanır sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geremy -- 2 Şubat 2008; 16:30:51 >
  • yunuskahraman:
    bizim araçların debriyajları epey yumuşak acaba hidrolik mi ayar filan gereklimi belli süre sonra yoksa otomatik ayarlıyormu???????
  • yunuskahraman:
    benim araçta abs yok acaba takma ihtimali varmı sorunlıumu olur verim alınabilirmi maliyet nasıldır sen tavsiye edermisin???
  • Yunus Kahraman ; senin yarış yaptıgın arabanda 2003 modeldi sanırım. yol bilgisayarında anlık tüketimi vs. görmek mumkun mu_?

biraz bizim arabalar için modifiye konusunda da bişeler yazarsan sevinirim. örn. dobloyu 180hp ye çıkarmak için hangi uygulamaları yaptınız..birde yaza dogru jant almayı düşünüyorum bizim arabaya kaç jant uygun olur.. motorun yorulacagını sanmam ama yakıt konusunda kaç inc jant uygun olur..
    birde blow off çok hoşuma gidiyor online alışveriş sitelerinde 160-170 civarına satılıyor bunlardan taktırsak herhangibir zararı olur mu.. benim istedigim sadece sesi performans konusunda zararı olmasın yeter :)
  • arkadaslar benim dün fren pompası patladı ama bu silindire baglı bir parcaymıs baglı oldugu için motordaki tüm yagı buradan bosalttı yani motor yagsız 2-3 km arası tamirciye kadar giitim bu arabada motor yatak sarmıs olabilirmi neden size sordugumuda sölim fren pompası buralardan bulamadık sebeb pek kolay sorun cıkaran bir parca olamdıgı için sipariş geçildi yeni parca olmadan motoru calıstıramadıkları için kesin konusamıyorlar benim sorma sebebim basından böle bir olay gecen üye arkadas varmıki diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinancanta

arkadaslar benim dün fren pompası patladı ama bu silindire baglı bir parcaymıs baglı oldugu için motordaki tüm yagı buradan bosalttı yani motor yagsız 2-3 km arası tamirciye kadar giitim bu arabada motor yatak sarmıs olabilirmi neden size sordugumuda sölim fren pompası buralardan bulamadık sebeb pek kolay sorun cıkaran bir parca olamdıgı için sipariş geçildi yeni parca olmadan motoru calıstıramadıkları için kesin konusamıyorlar benim sorma sebebim basından böle bir olay gecen üye arkadas varmıki diye

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun
    yatak sarma olayına gelince bu kullandığın yağın kalitesi km si ve koruyucu olup olmadığına bağlı.
    birde motorun sıcaklığı gidilen mesafedeki kullanım durumu(devir)
    ben %50 şans veriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinancanta

arkadaslar benim dün fren pompası patladı ama bu silindire baglı bir parcaymıs baglı oldugu için motordaki tüm yagı buradan bosalttı yani motor yagsız 2-3 km arası tamirciye kadar giitim bu arabada motor yatak sarmıs olabilirmi neden size sordugumuda sölim fren pompası buralardan bulamadık sebeb pek kolay sorun cıkaran bir parca olamdıgı için sipariş geçildi yeni parca olmadan motoru calıstıramadıkları için kesin konusamıyorlar benim sorma sebebim basından böle bir olay gecen üye arkadas varmıki diye

ARKADASIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENİM BİLGİM YOK BİLEN ARKADASLAR YARDIMCI OLUR
  • beyler bu belge olayını sorabileceğimiz türkiye cumhuriyetinde yetkili bi yer yokmu, bineğe doğru yönelmeyi düşünüyorum bu mevzu böyleyse i forumda okudum yazılanları ama net bişey yok. Bunu kime sorabiliriz nasıl yaparız ?
  • Selamun Aleykum beyler. Az önce fiat bayinde görevli olan arkadaşımla konuştum binek olarak bu arabaları kullanan kişilerden belge istenmiyomuş.
    mamul üreten ve onların taşımasını yapan yani ticaretle uğraşan kişi ve şirketlerden isteniliyomuş. içiniz rahat olsun hepimize geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow35

Selamun Aleykum beyler. Az önce fiat bayinde görevli olan arkadaşımla konuştum binek olarak bu arabaları kullanan kişilerden belge istenmiyomuş.
    mamul üreten ve onların taşımasını yapan yani ticaretle uğraşan kişi ve şirketlerden isteniliyomuş. içiniz rahat olsun hepimize geçmiş olsun

EYVALLAH KARDES EVET AYNI YANITI BENDE ALDIM FIATA GİTTİGİMDE BEKLEYELİM ARKADASLAR SONUÇ NE OLACAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow35

Selamun Aleykum beyler. Az önce fiat bayinde görevli olan arkadaşımla konuştum binek olarak bu arabaları kullanan kişilerden belge istenmiyomuş.

ohhhhhhhhh be
  • evet diğer dobloyada hayırlısı ile taktık xenonları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRANDE -- 19 Mayıs 2008; 13:47:50 >
  • tlf ile çektiğimden biraz kötü çıktı malesef

[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRANDE -- 19 Mayıs 2008; 13:48:09 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.