Şimdi Ara

DH FIAT DoBLo TeAm!! (79) ÜyE) (192. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.872
Cevap
9
Favori
401.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENİ İLGİLENDİREN BİR ŞEY GÖZÜKMÜYOR GİBİ HADİ HAYIRLISI
  • quote:

Orjinalden alıntı: geremy

BENİ İLGİLENDİREN BİR ŞEY GÖZÜKMÜYOR GİBİ HADİ HAYIRLISI

TİCARET İLE UĞRAŞMIYORSAN VERGİ MÜKELLEFİ DEĞİLSEN MESELE YOK SADECE BİNEK OLARAK KULLANIYORSAN BANA GÖRE HAKLISIN AMA KANUN TAM OLARAK NEDER BİLEMEM
  • quote:

Orjinalden alıntı: liberoz

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sami947

25 gün sonra ne olacak uyarı bitecek mi?

muhtemelen. ama yinede bilen arkadaşlara soralım benimki bir yorum sadece.

şu anda k2 belgesi ile ilgili bir çözüm görünmüyor. Durum şu - ticari araç kullanan herkesten k2 belgesi istiyorlar. Dikkatinizi çekerim yeni araç alan değil sahibi olan...

Bu belge 25 şubat tarihine kadar %80 indirimle alınabiliyor. Bu tarihren sonra şehir içi kullanım için 700 + şehirlerarasında 5000 YTL olacak. Eğer maliye son dakkada tekrar ertelemezse 25 şubattan sonra tüm ticari araç sahiplerine k belgesi sorulacak. O yüzden şimdiden indirimli olarak almanızı tavsiye ederim...

ARKADAŞIM SEHİR İÇİ VEYA SEHİR DIŞI DEĞİL MÜKELLEF OLAN KİŞİLERİN 750 YTL ÖDEYECEĞİ KESİN GİBİ İNŞALLAH DEDİĞİNİZ GİBİ OLURDA ÖDEMEYİZ BUNU ÖDEYİP ALANLAR SEHİR İÇİ VE YA DIŞI FARK ETMEYECEK

• ya bizim araba panelvan fakat hususi olarak geçio ruhsatta
    ticaret falanda yapmıyoruz kapıda yatıo
    vergisinde deişiklik olcakmı:S yrdm edın
  • 1.3 Multijet 1.9 Multijet 1.9D ve 1.9JTD araç sahipleri arkadaşlar araçlarının çetin geçen bu kış şartlarında şehir içi km de ne kadar yaktıklarını yazarlarsa bilgi sahibi olmuş oluruz herkese teşekkürler kazasız belasız hayırlı günler dilerim...
    benim ara. 0,185 ykr yakıyor Ankara şehir içi.
  • benımkısı 100 Kmde 8,3 Lt Yakıo su anda :S
    kaça qelio bılmıorm
    1.3 MultiJet 2oo7 Carqo
    Araç Boş Yük Vs Hiç Bişe Yok
    Bakımları Tamam Lastik Basıncı 34
    11.700 Kmde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malitr69 -- 30 Ocak 2008; 23:21:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2008 doblo premıo

quote:

Orjinalden alıntı: liberoz

quote:

quote:

25 gün sonra ne olacak uyarı bitecek mi?

muhtemelen. ama yinede bilen arkadaşlara soralım benimki bir yorum sadece.

şu anda k2 belgesi ile ilgili bir çözüm görünmüyor. Durum şu - ticari araç kullanan herkesten k2 belgesi istiyorlar. Dikkatinizi çekerim yeni araç alan değil sahibi olan...

Bu belge 25 şubat tarihine kadar %80 indirimle alınabiliyor. Bu tarihren sonra şehir içi kullanım için 700 + şehirlerarasında 5000 YTL olacak. Eğer maliye son dakkada tekrar ertelemezse 25 şubattan sonra tüm ticari araç sahiplerine k belgesi sorulacak. O yüzden şimdiden indirimli olarak almanızı tavsiye ederim...

ARKADAŞIM SEHİR İÇİ VEYA SEHİR DIŞI DEĞİL MÜKELLEF OLAN KİŞİLERİN 750 YTL ÖDEYECEĞİ KESİN GİBİ İNŞALLAH DEDİĞİNİZ GİBİ OLURDA ÖDEMEYİZ BUNU ÖDEYİP ALANLAR SEHİR İÇİ VE YA DIŞI FARK ETMEYECEK

inşallah bizleri ilgilendirmez arkadaşlar indirimsiz 5.000ytl çok para iyice abarttılar bu olayı

doblo jtd bizimkide 2006 doblo premio şehir içi 6.5 lt filan yakıyor ama yokuşta dur kalk yapınca zaten günde 3 km gidiyor motor bile ısınmıyor tabi biz çalışır halde bekliyoruz ısınsın diye öyle olunca 8.3 lt filanda çıkıyor ama biz yakıttan memnunuz şehir dışı da 5 ile 5.5 lt bişey yakıyor.

herkeze iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabate -- 30 Ocak 2008; 23:59:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: malitr69

benımkısı 100 Kmde 8,3 Lt Yakıo su anda :S
    kaça qelio bılmıorm
    1.3 MultiJet 2oo7 Carqo
    11.700 Kmde

naptın sen aga yaa uffff 1.3 mtor 8.3 lt sürekli patimi çekerek gidiyo araç..
    1.9 TDI kış şartları yakıt sarfiyatı söleyim 7.6 lt / 100 km
  • yaw yok oldukçada nazik kullanıyo babam ama qenede böle bende anlamadım qitti
    1.9 DobLo az yakıo kediden :D
    7.6 iyi bi deqer fena deil
    ama 8.3 çok uzun surmucek servise qidicez
    olmasa yunus abi tawsiye etti çip alacaz
  • bu cip nasıl oluyor 1.3 multıjete
  • quote:

Orjinalden alıntı: malitr69

benımkısı 100 Kmde 8,3 Lt Yakıo su anda :S
    kaça qelio bılmıorm
    1.3 MultiJet 2oo7 Carqo
    11.700 Kmde

lastik basınçları 175/75 ise teker önler 43 arkalar 50 (kılavuz değerleri) ben 40 kullanıyorum ikisini de..
    araç 1.3 7.6 yakıyor
    vitesleri genelde 3000-3200 arasında değiştiriyorum

şu servis geri sayımı bitince ne oluyor arkadaşlar bilen yok mu?
  • kapadokyalı ne oldu test işi...
  • @geremy aramızda foruma en çok girebilen sensin...listemizi düzenleyen arkadaşlar yaza kadar gelemeyecekler.. listeyi yenileyelim ve kurucu sen olur musun?
  • quote:

@geremy aramızda foruma en çok girebilen sensin...listemizi düzenleyen arkadaşlar yaza kadar gelemeyecekler.. listeyi yenileyelim ve kurucu sen olur musun?

geremy mustafa abi yapar ya foruma katkıları büyük zaten tam bu işin adamı tabi o kabul ederse
    hemserim sami947 sende hiç görünmüyon üniversite günleri güzel oluyo seni anlıyorum o yüzden pek fazla giremiyon yinede arada bi ugra bende burdayımde

• hemşerim buralardayım genelde sınavlara yoğunlaşıyoruz kpss A-B üniversiteyi çok takmıyorum.
    forum bana şişti gibi geldi onun için yenileyelim dedim..ayrıca yeni gelen arkadaşları ekleyemiyoruz listemize...
  • quote:

kapadokyalı ne oldu test işi...

sami kardeş burda öle bi kar warki inan yolcu otobüslerini bile terminale çekiyolar..
    onun için amcamın yanına gidemedim bi türlü gitsemde bu karda arabayı test etmek olmaz bişi anlaşılmaz..

kar erisin en kısa zamanda gidince test etcem..

babam köy hizmetlerinde oldugu için 64 köy yolu kaapalı sürekli karmücadelesine gidiyo çarşıa fazla inmmiyormm her taraf kar o yüzden test yapamdık..
  • GEREMY MUSTAFA ABİ YAPAR YA YARIN Bİ SONUÇA BAGLARIZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

quote:

kapadokyalı ne oldu test işi...

sami kardeş burda öle bi kar warki inan yolcu otobüslerini bile terminale çekiyolar..
    onun için amcamın yanına gidemedim bi türlü gitsemde bu karda arabayı test etmek olmaz bişi anlaşılmaz..

kar erisin en kısa zamanda gidince test etcem..

babam köy hizmetlerinde oldugu için 64 köy yolu kaapalı sürekli karmücadelesine gidiyo çarşıa fazla inmmiyormm her taraf kar o yüzden test yapamdık..

anladım kapadokyalı aman dikkat et erisin tabi sorun değil..baktım senin fotolarınada bayağı bi kar var. ankarada hiç bir şey yok yaff..

• quote:

@geremy aramızda foruma en çok girebilen sensin...listemizi düzenleyen arkadaşlar yaza kadar gelemeyecekler.. listeyi yenileyelim ve kurucu sen olur musun?

yaparım tabi neden olmasın.
  • quote:

hemşerim buralardayım genelde sınavlara yoğunlaşıyoruz kpss A-B üniversiteyi çok takmıyorum.
    forum bana şişti gibi geldi onun için yenileyelim dedim..ayrıca yeni gelen arkadaşları ekleyemiyoruz listemize...

evet benim adımı kim değişterecek bierde şimdi bu liste işini kim takip ediyor bencede birinin yapması lazım

ilk listeye nasıl yazacak sınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabate -- 31 Ocak 2008; 9:11:55 >
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.