Şimdi Ara

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::. (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46.962
Cevap
181
Favori
3.027.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BAK YİĞİDİM BU ARABALARDA KONTAK OKUMA SİTEMİ VAR BİLİYORSUN KONTAGI TAKINCA ÖNKONSOL İÇİNDEKİ OKUYUCULAR YANİ DİYOTLAR AKÜDEN ALDIĞI CERYANI BELLİ BİR ORANDA ÜZERİNE ÇEKER VE BİRAZ FAZLA AKIM GELDİĞİ İÇİN PARAZİT SESİ YAPARMOTOR ÇALIŞTIKTAN SONRA CERYAN EŞİT ORANDA ARACIN BELLİ YERLERİNE ORANTILI OLARAK DAGILIR VE SES KESİLİR BUARADA BU OLAYI MOTOR SICSK İKENDE YAPIYARSA BİLMEMİZ LAZIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: necosarac

Bir marea'ya komple boya ; hafif bir siyah amerikan cam filmi, ince yanak geniş tabanlı lastik lastik ve buna uygun 4 tane çelik jant, eksoz nikelajı çamurluk şişirme ve komple boya bakım işlemleri toplam kaç paraya patlar?

YİĞİDİM ENKÖTÜ İHTİMALLE 4000 YTL
  • Orjinalden alıntı: kejnedar

KEJNEDAR BABA HELAL SA BİZ GEÇLERİN YAPAMADIĞINI YAPTIN SENİ ZATEN TANIYORUM ELLERİNDEN ÖPERİM ARABA DELİSİ OLDUĞUNU BİLİYORDUM AMA BU KADARINI BEKLEMİYORDUM BABA NİĞDEDE GEÇENLERDE SENİN SATTIGIN TEMPRAYI GÖRDÜM ABİ SATILIRMI O ARABA YA MANYAK BİŞİ ARACI SÜREN ARKADAŞ VERĞİ DAİRESİNDE ÇALIŞIYOR
  • kejnedar hocam,

Fotolara ara verdin . vallahi kötü alıştırdın. bağımlılık yaptı .

olmuyor böyle , yoksa sen bizi beğenmiyor musun?

selamlar...

bu arada üstad pm'e ( gelen kutusuna ) bakar mısın ?
  • Orjinalden alıntı: gendarme

kejnedar hocam,

Fotolara ara verdin . vallahi kötü alıştırdın. bağımlılık yaptı .

olmuyor böyle , yoksa sen bizi beğenmiyor musun?

selamlar...

olurmu yiğidim kaç gündür canım sıkılıyor sitede sorun var sanırım resim koyamıyorum inan her gün yüzlerce marea,bravo,brava resimleri indiriyorum hepsini koycam ama sorun siteden bak yiğidim canını sıkma adam olacak cocuk yazıları ile belli olur anla pm yazdığın mesele açıkca yazarım ama aması var anla

• MERHABA DOZİ SİTEDE SORUNMU VAR ACABA RESİM KOYAMIYORUM SELAMLAR
  • SELAM YİĞİDİM SATTIM ONUN YERİNE MAREA ALDIM AMA NE ARABA İDİ SELAMLAR YOLUN DÜŞERSE UĞRA ULUKIŞLAYA SOSYETE TAMİRCİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kejnedar -- 21 Aralık 2006; 23:47:51 >
  • MAREA KULLANICILARININ DİKKATİNE ( ÖZELLİKLE 2002 VE ÜSTÜ EXCL.MODELE SAHİP OLANLAR )
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Arkadaşlar Marea sahibi olmaya niyetlendik. Kafama takılan bir kaç soru var. Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarlarsa sevinirim.
    Zaman ayırıp cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ederim.Sorduğum soruların cevaplarının bazılarının olumsuz olduğunu tahmin ediyorum,
    ama yine de en doğru bilginin kullanan arkadaşlardan geleceğini düşünüyorum .

1) Hareket ettikten sonra kapılar oto. olarak kilitleniyor mu?

2) Kapıları tek tuşla kilitleme- açma imkanı var mı?

3) Torpido gözü aydınlatmalı mı ?

4) Otom. camlar tek dokunuşla tamamen açılıp kapanabiliyor mu ?

5) Exclusive modelinde tüm otom. camlar sürücü tarafından kontrol edilebiliyor mu?

6) Kontak anahtarı ile kapıları kilitlerken açık bırakılan camlar kapanıyor mu?

7) Arka kol dayamada bardak tutucu var mı? Kol dayama açıkken bagaja ulaşılabiliniyor mu?

8) Arkada oturanlar için klimanın arkaya hava üfleme boruları var mı ?

9) Klimanın kış performansı nasıl ? ilk kez çalıştırdıktan tahmini kaç dk. sonra içeriyi ısıtıyor?

10) Motor için yapılan en büyük eleştiri uzun rampalarda çekişten düştüğü, bir de yüksek

hızlarda (120 km.den sonra) motor sesinin rahatsız edici derecede arttığı. Ne dersiniz ?

Şimdilik aklıma gelenler bunlar......

• Bir de aklıma gelmişken yazayım . Açıldığı günden beri bu konuyu takip ediyorum. Üye olmak için geç kalmadık herhalde

dozi kardeş yaz bakalım * gendarme..........MAREASEVER. Bütçe açığını kapattığında 2004 ya da üstü full bir Exclusive alacak inşallah..*

kejnedar hocam bana da bir hoşgeldin fotosu koyarsın artık

Tüm MAREA sahiplerine ve severlerine selam olsun...........
  • 1,2,3,5,8 soruların cevabı evet
    4. emin değilim olabilir
    6. sanırım lüx paket varsa evet

quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

MAREA KULLANICILARININ DİKKATİNE ( ÖZELLİKLE 2002 VE ÜSTÜ EXCL.MODELE SAHİP OLANLAR )
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Arkadaşlar Marea sahibi olmaya niyetlendik. Kafama takılan bir kaç soru var. Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarlarsa sevinirim.
    Zaman ayırıp cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ederim.Sorduğum soruların cevaplarının bazılarının olumsuz olduğunu tahmin ediyorum,

5) Exclusive modelinde tüm otom. camlar sürücü tarafından kontrol edilebiliyor mu?

7) Arka kol dayamada bardak tutucu var mı? Kol dayama açıkken bagaja ulaşılabiliniyor mu?

9) Klimanın kış performansı nasıl ? ilk kez çalıştırdıktan tahmini kaç dk. sonra içeriyi ısıtıyor?

10) Motor için yapılan en büyük eleştiri uzun rampalarda çekişten düştüğü, bir de yüksek

hızlarda (120 km.den sonra) motor sesinin rahatsız edici derecede arttığı. Ne dersiniz ?

• quote:

Bir de aklıma gelmişken yazayım . Açıldığı günden beri bu konuyu takip ediyorum. Üye olmak için geç kalmadık herhalde

dozi kardeş yaz bakalım * gendarme..........MAREASEVER. Bütçe açığını kapattığında 2004 ya da üstü full bir Exclusive alacak inşallah..*

kejnedar hocam bana da bir hoşgeldin fotosu koyarsın artık

Tüm MAREA sahiplerine ve severlerine selam olsun...........

sevgili gendarme sizide üye yaptım isteğiniz üzerine.
    Şu sorduğunuz sorulardan çoğu excl. modelinde mevcut..

Fakat ben 10. soruya takıldım.Kimden duydunuz bilemiyorum ama epey sallamış..
    Uzun rampalarda çekişten düşmek biryere ben 5. vitesle 160 kmh ile rampa çıkıyorum yol müsait olunca...
    Onu söyleyen gelsin rampa çıkartayım ben ona...

Motora devrini aldırmadan büyük vitesle rampa çıkmaya çalışırsak hiçbir araç uzun rampanın sonunu getiremez.
    Ses olayına gelince İtalyan arabalarının motoru kendine özgü bir ses çıkartır...Ben rahatsız olmuyorum...
    Öyle abartılacak bir ses yok.

• quote:

MAREA KULLANICILARININ DİKKATİNE ( ÖZELLİKLE 2002 VE ÜSTÜ EXCL.MODELE SAHİP OLANLAR )

1)Hayır
    2)Yok
    3)Evet
    4)Evet
    5)Evet
    6)Bu özellik marea dan daha daha lüks araçlarda bile yok henüz ama cüz-i bi miktar karşılığında yaptırabiliyosun.
    7)Var,ulaşılabiliyor.
    8)Var ortada.
    9)En geç 1,5-2 dk sonra ısıtıyo.Özellikle de bi ayar koymuşlar ki ne var ne yok çalıştırıyo.Cam buğusunu gidermede bire bir.
    10)Araba tamamen yüklüyken yaklaşık 25°'lik bi rampadan 3. vitesten 4. vitese aldım sen düşün.120'den sonra da rahatsız edici falan değil. Eski kasa ELX'lerde öyleymiş galiba ama 2006 marea'mda bu sorunu gidermişler.190'ı geçtim neredeyse ama rahatsız edici dozda değildi.Bi de kulak duyarlılığına bağlı bu.

• avcihuan , dozi17 , jok3r_88

ilginize teşekkür ederim.

yalnız avcihuan ve jok3r_88 arkadaşların 1. ve 2. sorulara verdiği cevaplardaki farklılık kafamı karıştırdı.
  • quote:

avcihuan , dozi17 , jok3r_88

ilginize teşekkür ederim.

yalnız avcihuan ve jok3r_88 arkadaşların 1. ve 2. sorulara verdiği cevaplardaki farklılık kafamı karıştırdı.

1. sorunun cevabından eminim. 2. sorunun cevabı da eğer uzaktan kumandayı kastediyosan evet var ama içeriden kilitleme diyosan tuşla kilitleme açma yok(Renault broadway lerdeki gibi)Ama ikisinin de çaresi var.Oto elektrikçiler anlıyo bu işten.Hem de tek telefon kablosuyla.Ama kısa devre olasılığından dolayı ne derece güvenilir bilemem.

• Ayrıca kejnedar abi sen bi tanesin kral hemşo.
  • kejnedar hocam

bi soluk al yahu, mahvettin beni süper bunlar eridim bittim el insaf hocam

senin bu yaptığın resmen işkence

• hocam bırak o deliyi allah aşkına , sağolsun mod.lar gerekeni yapmış. bu arada yaş 39 memleket İZMİR

Orjinalden alıntı: kejnedar

kejnedar hocam

bi soluk al yahu, mahvettin beni süper bunlar eridim bittim el insaf hocam

senin bu yaptığın resmen işkence

YİĞİDİM BUNLAR DAHA ÇEREZ İŞTEN ÇIKTKTIKTAN SONRA İNANIN GÖÜM DÖNÜYOR NEDE OLSA İHTİYARLADIM BU ARADA SENİN DELİYE KOYDUM YAZIYI BAY BAY ALBABAMEMLEKET NERESİ

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::.

• quote:

Orjinalden alıntı: kejnedar

TAKSİ Cİ ESNAFINA

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::.

hocam resim çok güsell
    kısmet olur da marea sahibi olursam ön kaput aynı bu şekilde olcak
  • Beyler kejnedar hocam bombardımana tutuyor sersemledim vallahi. yalnız diğer üyeler nerelerde ?

-beni de üye yapın .

- tamam

eee gerisi nerde ? topik'in amacı ne ? bilgi paylaşımı, sorunları çözmeye yardımcı olmak değil mi?

neden kimse diğer topiklerde olduğu gibi aracının fotosunu koymuyor ?

olmuyor canım vallahi olmuyor. yoksa siz MAREA'yı sevmiyor musunuz ???
  • valla abiler
    benim vizeler vardı
    haftaya da finaller var
    ondan yoğunum
    çok az girebiliyorum
    ama haftaya tatil başlıyor ve eğer bulursam resim borbardımanına ben de başlicam
    herkesin forumda aktif olmasını istiyoruz

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.