Şimdi Ara

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::. (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.962
Cevap
181
Favori
3.026.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jok3r_88

quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

quote:

Orjinalden alıntı: jok3r_88

Ağustos'tan beri Marea'cıyım.Araç nisan çıkışlıdır.Standart 1.6 motor.Henüz üzerinde herhangi bi oynama yok tamamen orijinal ama proje aşamasındayım.Hem daha 1 fabrikadan çıkalı 1 sene bile olmadan oynama yapmayacam.Diğer mareacı arkadaşlara selam eder hepsinin yanaklarından öperim :P

Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın mareanızı.
    Projelerinizi gerçekleştirirken bizle paylaşırsanız seviniriz.

Sağolasın hocam.Bu fiyata bu özellikler başka bi arabada yok.4 aydır kullanmama rağmen henüz bi eksiğini görmedim.Fiat dandik araba diyen de kendini kandırır.
    Dediğim projeyi gerçekleştirmeyi henüz düşünmüyorum ama zamanla araçtaki değişimleri sizinle paylaşırım.
    quote:

Orjinalinden alıntı: kejnedar

jokeer merhaba yigidim plakada 68 gördüm aksaylı olmalısın tahminim bende ulukışlalıyım hemşerim eskiden aksaray niğdeye baglıydı sonra il oldu resimde görünen emniyetin ordaki ankara yönüne doğru üst geçit değilmi bu nedir diye espiri yapıyorum hemşo o çerçeveyi çok aradım buradaki arkadaşlara sordum alabileceğim adresi veren olmadı sonunda istanbuldan buldum için bu nedir diye yazdım aksaraylımısın

Hemşo memnun oldum yav.Aksaraylı'yım ben de.Eniştem ulukışlalı soyismi Erbeden tanırsın belki.

Alıntıları Göster
    ooo valla bayağı mareacı varmış yaa fazla vakit olmadığından siteyi takip edemiyorum ama çok sevindim marea tutmuyor diyenler görsünler herkeze mareasıyla kazasız iyi sürüşler herkeze selam mareaya devaaaaaammmmm.......saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akayogullari -- 14 Aralık 2006; 15:00:23 >

• arkadaşlar bende hlx var araç gaz kesiyor ankarada çıkma akışmetre ve gaz kelebeği satan biyer varsa mesajınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kejnedar

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kejnedar

BUCAKLI BU BEYAZ SANA HEDİYE ÖBÜRÜ AKSARAYLIYA

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::.

abi resim için sağol
    foruma pek uğrayamıyorum
    kusura bakmayın;vizelerle uğraşıyoruz
    bu arada beyaz marea gerçekten güzel
    nerdeyse düşündüğüm gibi
    ama ön kısım hariç
    ben ön kısıma panjur iptali,hafif kaput uzatma ve ve subaru tamponundaki sis farları gibi orta boy sis farı koymak istiyorum
    bi de helezonlar kesilecek tabi
    turboyu da bi engel çıkmazsa dış kısım bittikten sonra takacam
    dükkandaki turbonun resimlerini de 20 gün sonra eve gidecem
    gittiğim zaman resimlerini çeker buraya koyarım
    benim düşündüğüm şekil biraz böyle olcak;

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

BURESİMLERDEN ENAZ 600 ADET VAR BUCAKLİ VE DOZİ YİĞİTLER NERDESİNİZ

burdayız abicim

• quote:

Orijinalden alıntı: mehdix

arkadaşlar bende hlx var araç gaz kesiyor ankarada çıkma akışmetre ve gaz kelebeği satan biyer varsa mesajınızı bekliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: mehdix

arkadaşlar bende hlx var araç gaz kesiyor ankarada çıkma akışmetre ve gaz kelebeği satan biyer varsa mesajınızı bekliyorum

çıkma zor bulursun... zira ben bulamadım, paşa paşa 250 ytl verip yenisini aldım

bu arada resimler çok güzel, elinize sağlık...
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

BUCKLİ VE DOZİ YAN TOPİKTE İKİNİZİN İSMİ VARDI TUNING TEAMDA NEOLDU ARKADAŞLARA BİR ARA ÜYE OLALIM DEDİK SAG OLSUN MALİMÜŞAVİR ÜYE YAPMADI BENDE YAPMA ARKADAŞ DİYE YAZDIM NEYSE TABİ BENDE MALİYECİYİM YA ONDANMIDIR NEDİR BUCAKLİ KARDEŞİM ORADA YAZMIŞ MAREAYA AKSESUAR NEREDE BULUNUR DİYE BEN ORADA CEVAP VERDİM BUEKİP CEVAP VEREMEZ DİYE YİĞİDİM BUCAKLİ ARADIGIN NE VARSA ŞİRİN EVLERDE İSTANBUL SENİN MEKANIN YILMAZ OTO MÜZİK DİYE ORARADA BULURSUN HA CANLAR AVRUPALI MAREAYI GÖKLERE ÇIKARDI BİZLER ÇİĞNİYORUZ NİĞDE/ULUKIŞLADAN SELAMLAR

yılmaz oto müzik benim fakültenin karşısında abi

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

ÇOK HOŞUMA GİDEN RESİMLERDEN BAZILARI DAHA ÇOK VAR BİT PAZARI MAŞALLAH

benim düşündüğüm gibi yapmış sahibi
    orijinal ekranlı dvd bile bağlamış
    aslında marea için ekran takılacaksa bu tft ekranlı dvd'lerden takılmalı
    çünkü konsolda uygun yer yok ekrana
    en iyisi bu açılan kapanan dvdlerden
    konsol boyamayı bende düşünüyordum ama böle pespembe değil tabi
    ben eğer kısmet olursa bej deri rengine boyatcam komple konslu,kapı cepleri filan....
    inşallah yaparız bunları marea'ya

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

benim düşündüğüm gibi yapmış sahibi
    orijinal ekranlı dvd bile bağlamış
    aslında marea için ekran takılacaksa bu tft ekranlı dvd'lerden takılmalı
    çünkü konsolda uygun yer yok ekrana
    en iyisi bu açılan kapanan dvdlerden
    konsol boyamayı bende düşünüyordum ama böle pespembe değil tabi
    ben eğer kısmet olursa bej deri rengine boyatcam komple konslu,kapı cepleri filan....
    inşallah yaparız bunları marea'ya

AL BAK YİĞİDİM

bu daha iyi olmuş

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

MAREACILAR

bu daha iyi olmuş
    acaba ben de mi böyle yapsam
    daha iyi olur dimi arkadaşlar
    yarı bej rengi yarı siyah??

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    @kejnedar
    hocam ellerine sağlık
    resimlerin hepsi birbirinden güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

lambo kapılı marea

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar! 2004 fiat marea liberty'im var!!.1992 den beri fiat çıyım.şahin doğan derken şu an marea biniyorum.ve çok memnunum.birde spoiler takılı bi arabası olan varmı nasıl duruyo çok merak ediyorum.unutmadan beni de üye olarak kaydederseniz sevinirim.umarım aranıza hoş gelmişimdir :)

• quote:

Ağustos'tan beri Marea'cıyım.Araç nisan çıkışlıdır.Standart 1.6 motor.Henüz üzerinde herhangi bi oynama yok tamamen orijinal ama proje aşamasındayım.Hem daha 1 fabrikadan çıkalı 1 sene bile olmadan oynama yapmayacam.Diğer mareacı arkadaşlara selam eder hepsinin yanaklarından öperim :P

Alıntıları Göster
    TÜM MAREA SEVERLERE SELAMLAR

Açıldığı günden beri bu konunun takipçisiyim. bir süre önce Marea almayı düşünmüştüm. Ancak sonra çeşitli nedenlerden dolayı vazgeçtim.
    son birkaç gündür @ kejnedar arkadaşımızın konuyu canlı tutmak için gösterdiği çaba gerçekten takdire değer . hele koyduğu fotolar beni mestetti.
    Ciddi ciddi marea almayı düşündürüyor bana yeniden. benim gibi marea ' ya ilgi duyanlar için 2002 de son makyajlanan modele yapılan testi koyuyorum.
    arabam.com. dan alıntıdır.

MAREA Exclusive test 10/2002

Fiat'ın1996 yılında yollara çıkardığı Marea, üretim bandına girdiği günden bu yana ulaştığı başarılı satış rakamlarıylaFiat'ın kompakt segmentteki kozu oldu.
    1999'da ilk ufak çaplı operasyonunu yaşayan Marea, 2002'nin başında bir kez daha makyaja tabi tutuldu. Aradan geçenaltı yılın mirası olarak güncelliğini kaybeden modelson makyajıyla biraz daha gençleşmişe benziyor.
    Makyaj sonrasında sadece 1.6 litrelik motor seçeneğiyle ithalatına başlanan Marea'nın 'Liberty' ve 'Exclusive'isimli iki farklı donanım seçeneği bulunuyor. Fiat,Marea'nın önümüzdeki aylardan itibaren Türkiye'de üretilmesi üzerinde de planlar yapıyor.

Önde fark yok her şey arkada
    Fiat mühendisleri otomobilin ön tasarımının hala güncelve sportif olduğunda birleşmiş olacaklar ki makyaj operasyonunu arka tasarım üzerine yoğunlaştırmışlar. Otomobilin arkatasarımı tamamen yenilenirken, Fiat bünyesindeki bir diğer marka Lancia'nın izlerini hissetmek mümkün. Ancak ön tasarımın sportif havası arkada hissedilmiyor. Buda sanki önü ile arkası farklı dünyalarda düşüncesiyaratıyor. Yeterince geniş açılan bagaj kapağının üzerinde otomobilin donanım simgesi 'Exclusive' logosu yerleştirlmiş.Otomobilin 430 litrelik bagajı ise eski model ile aynı.

İçmekanda ergonomi artmış
    Otomobilin iç mekanında kullanılan malzemenin kalitesi vasatı aşamıyor. Eski modellerde de hissedilen bu özellik makyaj operasyonu ile değiştirilmemiş. Makyaj operasyonunundaha çok orta konsoldaki ergonomiyi artırma amacıyla yapıldığı anlaşılıyor. Orta konsolun en üstünde kapaklı müzik sisteminin yerine Stilo modelindekine benzer bir müzik sistemi kullanılmış. Bu bölümün altına ise havalandırma ızgaraları ve dörtlü flaşör düğmesi yerleştirilmiş.Ortada ise eski modelden de tanıdığımız havalandırmave klima kumandaları yer alıyor. Eski modelde iki parçalı açılması nedeniyle eleştirilen küllük ve çakmak, makyajınardından tek bir kapak altına toplanarak orta konsolun en altına konumlandırılmış. Marea'nın gösterge tablosuna ise hiç dokunulmamış.

Fiatmotorun torku artık daha yüksek
    Makyajlı Marea'da Fiat ailesinin Stilo, Palio ve Doblo modellerinde de görev yapan tanıdık bir motor görevyapıyor. 1596 cc hacmindeki bu motor eski modelde olduğu gibi 5750 d/d'de 103 HP güç üretirken, işletim sistemindeyapılan değişiklik sonucunda artık 4000 d/d'de eskisinden1 Nm fazla (145 Nm) tork üretiyor.
    Torktaki artış otomobilin performansını değiştirmezken,bu değişiklik yakıt tüketimini düşürmüş.
    Marea ile 0'dan 100 km/s hızaysa 11 saniyede ulaştık.Ara hızlanma ölçümlerinde 60-100 km/s hızlanmasını dördüncü viteste 12.5, 90-120 km/s hızlanmasını dördüncü viteste 9.5 saniyede tamamladı. Eskisine göre cimri olan araç,testimiz süresince 100 km'de ortalama 8.5 litre kurşunsuz benzin tüketti. 58 litrelik deposu ile Marea'nın menzili 682 km.

Marea artık daha olgun
    Yeni Marea'nın en önemli yeniliği bizce yakıt tüketimi konusunda. Daha önce bu nedenle fazlaca eleştirilen otomobil, yeni donanım özellikleriyle artık ailelerinde tercihi olabilir. Eski modelde olduğu gibi başarılı bir yol tutuşa sahip Marea, çok zorlandığında önden kayabiliyor. İç mekanında vasat plastik malzeme sebebi ile eleştiri toplayan otomobil sert süspansiyonu sebebi ile konfordan bir nebze ödün veriyor. Eski modeldeki kemikli vites geçişleriyse artık daha sorunsuz. Bunun sebebi ise araçla birlikte modifiyeye uğrayan şanzıman.Testimiz süresince yeterli bir performans grafiği çizen fren sistemi ısındıktan sonra bile kaydırma yapmaması ile dikkatimizi çekti. 100 km/s hızla giderken yapılan ani frende Marea'yı 41 metrede durdurabildik. Bu mesafe güvenlik sınırları içerisinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

TÜM MAREA SEVERLERE SELAMLAR

Açıldığı günden beri bu konunun takipçisiyim. bir süre önce Marea almayı düşünmüştüm. Ancak sonra çeşitli nedenlerden dolayı vazgeçtim.
    son birkaç gündür @ kejnedar arkadaşımızın konuyu canlı tutmak için gösterdiği çaba gerçekten takdire değer . hele koyduğu fotolar beni mestetti.
    Ciddi ciddi marea almayı düşündürüyor bana yeniden. benim gibi marea ' ya ilgi duyanlar için 2002 de son makyajlanan modele yapılan testi koyuyorum.
    arabam.com. dan alıntıdır.

MAREA Exclusive test 10/2002

Fiat'ın1996 yılında yollara çıkardığı Marea, üretim bandına girdiği günden bu yana ulaştığı başarılı satış rakamlarıylaFiat'ın kompakt segmentteki kozu oldu.
    1999'da ilk ufak çaplı operasyonunu yaşayan Marea, 2002'nin başında bir kez daha makyaja tabi tutuldu. Aradan geçenaltı yılın mirası olarak güncelliğini kaybeden modelson makyajıyla biraz daha gençleşmişe benziyor.
    Makyaj sonrasında sadece 1.6 litrelik motor seçeneğiyle ithalatına başlanan Marea'nın 'Liberty' ve 'Exclusive'isimli iki farklı donanım seçeneği bulunuyor. Fiat,Marea'nın önümüzdeki aylardan itibaren Türkiye'de üretilmesi üzerinde de planlar yapıyor.

Önde fark yok her şey arkada
    Fiat mühendisleri otomobilin ön tasarımının hala güncelve sportif olduğunda birleşmiş olacaklar ki makyaj operasyonunu arka tasarım üzerine yoğunlaştırmışlar. Otomobilin arkatasarımı tamamen yenilenirken, Fiat bünyesindeki bir diğer marka Lancia'nın izlerini hissetmek mümkün. Ancak ön tasarımın sportif havası arkada hissedilmiyor. Buda sanki önü ile arkası farklı dünyalarda düşüncesiyaratıyor. Yeterince geniş açılan bagaj kapağının üzerinde otomobilin donanım simgesi 'Exclusive' logosu yerleştirlmiş.Otomobilin 430 litrelik bagajı ise eski model ile aynı.

İçmekanda ergonomi artmış
    Otomobilin iç mekanında kullanılan malzemenin kalitesi vasatı aşamıyor. Eski modellerde de hissedilen bu özellik makyaj operasyonu ile değiştirilmemiş. Makyaj operasyonunundaha çok orta konsoldaki ergonomiyi artırma amacıyla yapıldığı anlaşılıyor. Orta konsolun en üstünde kapaklı müzik sisteminin yerine Stilo modelindekine benzer bir müzik sistemi kullanılmış. Bu bölümün altına ise havalandırma ızgaraları ve dörtlü flaşör düğmesi yerleştirilmiş.Ortada ise eski modelden de tanıdığımız havalandırmave klima kumandaları yer alıyor. Eski modelde iki parçalı açılması nedeniyle eleştirilen küllük ve çakmak, makyajınardından tek bir kapak altına toplanarak orta konsolun en altına konumlandırılmış. Marea'nın gösterge tablosuna ise hiç dokunulmamış.

Fiatmotorun torku artık daha yüksek
    Makyajlı Marea'da Fiat ailesinin Stilo, Palio ve Doblo modellerinde de görev yapan tanıdık bir motor görevyapıyor. 1596 cc hacmindeki bu motor eski modelde olduğu gibi 5750 d/d'de 103 HP güç üretirken, işletim sistemindeyapılan değişiklik sonucunda artık 4000 d/d'de eskisinden1 Nm fazla (145 Nm) tork üretiyor.
    Torktaki artış otomobilin performansını değiştirmezken,bu değişiklik yakıt tüketimini düşürmüş.
    Marea ile 0'dan 100 km/s hızaysa 11 saniyede ulaştık.Ara hızlanma ölçümlerinde 60-100 km/s hızlanmasını dördüncü viteste 12.5, 90-120 km/s hızlanmasını dördüncü viteste 9.5 saniyede tamamladı. Eskisine göre cimri olan araç,testimiz süresince 100 km'de ortalama 8.5 litre kurşunsuz benzin tüketti. 58 litrelik deposu ile Marea'nın menzili 682 km.

Marea artık daha olgun
    Yeni Marea'nın en önemli yeniliği bizce yakıt tüketimi konusunda. Daha önce bu nedenle fazlaca eleştirilen otomobil, yeni donanım özellikleriyle artık ailelerinde tercihi olabilir. Eski modelde olduğu gibi başarılı bir yol tutuşa sahip Marea, çok zorlandığında önden kayabiliyor. İç mekanında vasat plastik malzeme sebebi ile eleştiri toplayan otomobil sert süspansiyonu sebebi ile konfordan bir nebze ödün veriyor. Eski modeldeki kemikli vites geçişleriyse artık daha sorunsuz. Bunun sebebi ise araçla birlikte modifiyeye uğrayan şanzıman.Testimiz süresince yeterli bir performans grafiği çizen fren sistemi ısındıktan sonra bile kaydırma yapmaması ile dikkatimizi çekti. 100 km/s hızla giderken yapılan ani frende Marea'yı 41 metrede durdurabildik. Bu mesafe güvenlik sınırları içerisinde.

Alıntıları Göster
    gedarme kardeş verdiğin bilgiler için sağol,
    yıldırım09 üyelik tamamdır...

kejnenar abicim gayretlerin takdire şayan vallahi,bravo ama fiat bravo
    abicim topic senin vallahi,büyüğümüzsün ne haddimize sana karışmak.

Gönderdiğin resimler harika,devam et abi...

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kejnedar hocam arabamız var çok şükür . bütçeyi bir denkleştirebilsek değiştireceğiz. tabii rabbim bir dert vermezse..
    kısmetse Marea olur inşallah.Gönlümden en az 2004 model full bir Marea exclusive geçiyor. Ama dedim ya kısmet......
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    resimdeki arabada kullanılan kapak yuvası ile ilk resimdeki kapak birbirlerinden faklı.. kenarları kalın arabadakinin ince.. kenarları kalın bir kapak satılıyormu ??

quote:

bu nedir

/>

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

SAĞOLASIN DOZİ BİR ÖNERİM VAR ARKADAŞLARDA UYĞUN GÖRÜRSE HERKES ARAÇLARININ FOTOSUNU TOPİKE KOYSA AVRUPALI KOYMUŞ BİZ NEDEN KOYMAYALIM BİZ TÜRKLER AVRUPAYI YÜZ YILLAR ÖNCE KEŞFETTİKDOZİ NEDERSİN

Neden olmasın abi,zaten çoğu arkadaş koydu marealarının resimlerini...
    Bizde koyalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 18 Aralık 2006; 6:06:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dozi17

quote:

SAĞOLASIN DOZİ BİR ÖNERİM VAR ARKADAŞLARDA UYĞUN GÖRÜRSE HERKES ARAÇLARININ FOTOSUNU TOPİKE KOYSA AVRUPALI KOYMUŞ BİZ NEDEN KOYMAYALIM BİZ TÜRKLER AVRUPAYI YÜZ YILLAR ÖNCE KEŞFETTİKDOZİ NEDERSİN

Neden olmasın abi,zaten çoğu arkadaş koydu marealarının resimlerini...
    Bizde koyalım

Alıntıları Göster
    DOSTLAR BENIM MAREA YA bı teyp takcam ama tey ıcın bı kasa ya ıhtıyacım war nerden bula bılırımm
    ???

yedek parcacılarda war mıdır nerden teymın etcem bı yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: FIAT MAREA HLX 1998

DOSTLAR BENIM MAREA YA bı teyp takcam ama tey ıcın bı kasa ya ıhtıyacım war nerden bula bılırımm
    ???

Alıntıları Göster
    Evet hemşo Aksaray'da yaşıyorum.İstersen msn i veriyim sana ekle olmaz mı hocam?Ayrıca eklediğin resimler için ayrı ayrı teşekkürler valla acayip fikir veriyo bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIAT MAREA HLX 1998

???

Alıntıları Göster
    Orjinalden alıntı: FIAT MAREA HLX 1998

yigidim kasa farklı bir şey çerçeve farklı bir şey konuyu biraz açda çare olalım

SANADA RESİM KOYCAKTIM AMA SİTEDE SORUN VAR BİR RESİM ALACAKLISIN
  • quote:

Evet hemşo Aksaray'da yaşıyorum.İstersen msn i veriyim sana ekle olmaz mı hocam?Ayrıca eklediğin resimler için ayrı ayrı teşekkürler valla acayip fikir veriyo bana.

Alıntıları Göster
    SOĞOLASIN YİĞİDİM VERİR SEN OLUR
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.