Şimdi Ara

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.962
Cevap
181
Favori
3.026.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fosters -- 11 Aralık 2006; 12:00:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehdix

walla arkadaşlar ilk önce böyle bir klüp kurduğunuz için tşk bende de marea hlx var walla mükemmel bir araba almak isteyen arkadaşlar var herhalde hiç düşünmeden alın derim bana da çok diyen oldu geri zor satarsın diye ama bence harika bi araba yakıyo biraz ama olsun idareli kullanmaya bakıcaz

mehdix,aracınızın modelinide yazarsanız kayıt daha sağlam olur...

hlx kullanmak çok keyifli...şanslısınız...
  • Herkese iyi günler. Hanımımın rahatsızlığından dolayı 29 ekim tarihinden beri hastane hastane - doktor doktor dolaşıyorum. O yüzden forumu takip edemedim. İnşallah bundan sonra mesajlarım daimi olacaktır. İnşallah ay ortasında ankaradayım. Araç inceleme fırsatım olursa bakacağım. Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orrepbebe

Herkese iyi günler. Hanımımın rahatsızlığından dolayı 29 ekim tarihinden beri hastane hastane - doktor doktor dolaşıyorum. O yüzden forumu takip edemedim. İnşallah bundan sonra mesajlarım daimi olacaktır. İnşallah ay ortasında ankaradayım. Araç inceleme fırsatım olursa bakacağım. Saygılar...

Çok geçmiş olsun,Allah acil şifa versin...
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orrepbebe

Herkese iyi günler. Hanımımın rahatsızlığından dolayı 29 ekim tarihinden beri hastane hastane - doktor doktor dolaşıyorum. O yüzden forumu takip edemedim. İnşallah bundan sonra mesajlarım daimi olacaktır. İnşallah ay ortasında ankaradayım. Araç inceleme fırsatım olursa bakacağım. Saygılar...

geçmiş olsun yiğidim allah acil şifalar versin
  • bende 2002 HLX var walla canavar gibi ama buara biraz uğraştırcak gibi beni hava emiş te bi problem var cuma günü baktırcam inşallah fazla masraf çıkartmaz
  • arkadaşlar elinde modifiyeli bordo marea resmi olan varsa siteye koyarsanız sevinirim yada mail de atabilirsiniz [murat_ozturk2002@hotmail.com]
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir mareayı inceliyordum. Topiğide baştan sona okudum iş babamı ikna etmeye kaldı. Onunda gönlü var zaten. Kısmet olursa bi kaç aya kadar 2001 SX yada ELX alacağız. Sanırım bu fiyat aralığında en mantıklı seçim.
  • türkiyede üretilenler yeni kasa liberty ve exclusive yurt dışı sx elx hlx hlx jtı breziyada üretilmesi pek bişey ifade etmez sonuçta lisanslı üretim yapılıyo ama hemen yanıbaşımızdaki italyadan ithal etmek varken koç grubu niye brezilyadan daha pahalıya getirtsin
  • Herkese teşekkür ederim. Saygılar...
  • arkadaşlar tüm marea severlere selamlar
    benim aracımdaki lpg sistemi sıralı değil bana kalsa sıralı taktırırdım ama aldığım kişi taktırmıştı
    son zamanlarda aracın yakıtında epey bi artış oldu
    ankarada sıralı sistem olmayan lpg leri güzel ayarlatabileceğimiz biryer varmı?
    bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
    hava akış metresinin arızalanmış olabileceğini falan söylediler
    bu parçayı değiştirsek sorun çözülürmü?
    bu parçanın fiyatı konusunda bilgisi olan arkadaş varmı?
  • selam maxicrop 11600 e almıştım...
    Ancak aracın devrinde sorun çıkınca ertesi gün iade ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: avcihuan

arkadaşlar tüm marea severlere selamlar
    benim aracımdaki lpg sistemi sıralı değil bana kalsa sıralı taktırırdım ama aldığım kişi taktırmıştı

debimetre 250 ytl civarı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FiatClub

quote:

Orjinalden alıntı: avcihuan

arkadaşlar tüm marea severlere selamlar

debimetre 250 ytl civarı...

cevap için teşekkürler
    bi servis fiyatımı?
    daha uygun fiyata bulma imkanımız olurmu?

• Ağustos'tan beri Marea'cıyım.Araç nisan çıkışlıdır.Standart 1.6 motor.Henüz üzerinde herhangi bi oynama yok tamamen orijinal ama proje aşamasındayım.Hem daha 1 fabrikadan çıkalı 1 sene bile olmadan oynama yapmayacam.Diğer mareacı arkadaşlara selam eder hepsinin yanaklarından öperim :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jok3r_88 -- 13 Aralık 2006; 15:03:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kejnedar

bu nedir

/>

Teyp yuvası.

• quote:

Orjinalden alıntı: jok3r_88

Ağustos'tan beri Marea'cıyım.Araç nisan çıkışlıdır.Standart 1.6 motor.Henüz üzerinde herhangi bi oynama yok tamamen orijinal ama proje aşamasındayım.Hem daha 1 fabrikadan çıkalı 1 sene bile olmadan oynama yapmayacam.Diğer mareacı arkadaşlara selam eder hepsinin yanaklarından öperim :P

Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın mareanızı.
    Projelerinizi gerçekleştirirken bizle paylaşırsanız seviniriz.
  • Orjinalden alıntı: jok3r_88

jokeer merhaba yigidim plakada 68 gördüm aksaylı olmalısın tahminim bende ulukışlalıyım hemşerim eskiden aksaray niğdeye baglıydı sonra il oldu resimde görünen emniyetin ordaki ankara yönüne doğru üst geçit değilmi bu nedir diye espiri yapıyorum hemşo o çerçeveyi çok aradım buradaki arkadaşlara sordum alabileceğim adresi veren olmadı sonunda istanbuldan buldum için bu nedir diye yazdım aksaraylımısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

quote:

Orjinalden alıntı: jok3r_88

Ağustos'tan beri Marea'cıyım.Araç nisan çıkışlıdır.Standart 1.6 motor.Henüz üzerinde herhangi bi oynama yok tamamen orijinal ama proje aşamasındayım.Hem daha 1 fabrikadan çıkalı 1 sene bile olmadan oynama yapmayacam.Diğer mareacı arkadaşlara selam eder hepsinin yanaklarından öperim :P

Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın mareanızı.
    Projelerinizi gerçekleştirirken bizle paylaşırsanız seviniriz.

Sağolasın hocam.Bu fiyata bu özellikler başka bi arabada yok.4 aydır kullanmama rağmen henüz bi eksiğini görmedim.Fiat dandik araba diyen de kendini kandırır.
    Dediğim projeyi gerçekleştirmeyi henüz düşünmüyorum ama zamanla araçtaki değişimleri sizinle paylaşırım.
    quote:

Orjinalinden alıntı: kejnedar

jokeer merhaba yigidim plakada 68 gördüm aksaylı olmalısın tahminim bende ulukışlalıyım hemşerim eskiden aksaray niğdeye baglıydı sonra il oldu resimde görünen emniyetin ordaki ankara yönüne doğru üst geçit değilmi bu nedir diye espiri yapıyorum hemşo o çerçeveyi çok aradım buradaki arkadaşlara sordum alabileceğim adresi veren olmadı sonunda istanbuldan buldum için bu nedir diye yazdım aksaraylımısın

Hemşo memnun oldum yav.Aksaraylı'yım ben de.Eniştem ulukışlalı soyismi Erbeden tanırsın belki.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.