Şimdi Ara

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.962
Cevap
181
Favori
3.025.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dozi17

quote:

Orjinalden alıntı: boracho

arkadaşlar beni üye yapmamıssınız,önerilerde de bulunmuyorsunuz...yoksa beni beğenmiyömüsünüz

yaptım kardeşim kusura bakma,işler yoğundu
    marea tavsiye istemez,al bin..
    çok hırpalanmışını alma tabiki,sanayiye servise baktır....benzin çok yakıyor diyorsan lpg taktır..

Dostum.Marea hakkında şöyle toparlayıcı bir bilgi alsak senden.2001 öncesi ve sonrası. kullanım durumu gibi.Vede bilgin varsa focus ile kıyaslama yapabilirmisin.Diğer arkadaşlarda yorum yazabilirler.Amaç marea severleri çoğaltmak değil mi...
    Saygılarımla...

• quote:

Orjinalden alıntı: FIAT MAREA HLX 1998

slm arkadaslar bı sorunum war baska bı forum daydım ark. burda bucaklı yı tawsıye ettıı dostum ben benım marea ya bı pıoneer 30 cm 2000watt bass almayı dusunuyorum

sence ısımı gorur mu rms degerını ogrenmem lazımm bı ell atınn HAYDI MAREA CILAR .!!!!

hocam biz geçen sene "0" jbl 1000w'lık bass almıştık
    rms olarak 250 watt geliyordu
    seninki de 2000w'ymiş
    rms olarak 500 watt gelir diye düşünüyorum
    bence al işini görür yani
  • Orjinalden alıntı: bucakli

bucakli merhaba elimde marea resimleri var ama mesaja koya mıyom yiğidim yardımcı ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: kejnedar
    sen cin gibisin anlatacağım

hocam anlat ta öğrenelim yaw
  • Orjinalden alıntı: kejnedar

Orjinalden alıntı: bucakli

bucakli merhaba elimde marea resimleri var ama mesaja koya mıyom yiğidim yardımcı ol

hocam imageshack.us sitesine gir
    oradan "gözat" tıkla ve yüklemek istediğin resmi seç ve aç diye tıkla,sonra "host it" tıkla ve resim urlsi çıkar
    "direct link to image" diye yazan url yi kopyala ve mesajında "image" tuşuna tıkla yazdığın yerde ve arasına kopyala yapıştır
    biraz karışık oldu ama kusura bakma artık...
  • quote:

quote:

sen cin gibisin anlatacağım

hocam anlat ta öğrenelim yaw

• bi tane sw marea buldum nette...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 8 Aralık 2006; 20:57:51 >
  • bu civic'in de ön tamponu çok hoşuma gitti
    ondan koydum
    acaba bu tampon marea'ya gider mi??
    eğer photoshop yapmasını bilen arkadaşlar varsa aramızda bu tamponu aynı bu açıdan bi tane marea'ya uygulayabilirler mi?

• marea'cılar nerdesiniz yaw????
    ben geldim foruma bugün
    bu sfere de benden başka kimse yok????
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalisleri68

quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

quote:

Orjinalden alıntı: boracho

arkadaşlar beni üye yapmamıssınız,önerilerde de bulunmuyorsunuz...yoksa beni beğenmiyömüsünüz

yaptım kardeşim kusura bakma,işler yoğundu
    marea tavsiye istemez,al bin..
    çok hırpalanmışını alma tabiki,sanayiye servise baktır....benzin çok yakıyor diyorsan lpg taktır..

Dostum.Marea hakkında şöyle toparlayıcı bir bilgi alsak senden.2001 öncesi ve sonrası. kullanım durumu gibi.Vede bilgin varsa focus ile kıyaslama yapabilirmisin.Diğer arkadaşlarda yorum yazabilirler.Amaç marea severleri çoğaltmak değil mi...
    Saygılarımla...

Dostum bu konuda ne biliyorsam yazarım tabiki.
    Özellikle fitaci ve Akıncl dostlarımız daha ayrıntılı bilgi verebilirler.
    Bizim makineler 1997 den 2006 ortalarına kadar üretildi...
    İlk üretimler 97-98 İtalyan 99 dan sonrası yanlış bilmiyorsam yrli üretimdi...

Kullanılan motor 1.6 larda palio ve siena hl ile aynı özellkleri taşıyan
    5750 devirde 103 beygir
    4000 devirde 144 tork veren atmosferik bir motora sahiptir.
    Brezilyadaki ürtilen marealdaki motor 106 beygir olup 155 tork vermektedir.

Fiat marea bizdekinin tam tersi Brezilyada çok tutmuş ve halen üretimdedir...
    Özellikle marea turbo gençleri arasında taşranın ferrarisi olarak anılmaktadır.
    Bu gençler bu turbo makineyi 500 hp ye kadar modlatıp fearrariye kafa tutmaktalar halen brezilyada..
    bknz:youtobe

Şu bir gerçekki mareanın benim kalimde taht kurmasının en büyük etmeni
    Marea turbodur...
    Bu efsanevi dehşetülvahşet makineye sahip olmayı gerçekten çok isterdim.En büyük hayalim bu.
    alen birezilyada üretimde olan bu yavru;
    182 beygiri 6000 devirde
    275 torkuda 4500 devirde vermektedir...

Sizin sorunuz olan focusla kıysalamayı motorda yaparsak focusun 100 hplik focusun motoru uzun vites oranlarıyla marea ile başedemez...
    Eski kasa focusla kıyaslama yaptığımızda focus dar iç mekanıyla sıkıntı yaparken marea daha ferah ve konforlu bir sürüş sağlıyor....
    Fakat eski kasa focus hem güvenlik hemde yol tutuş olarak mareadan daha üstün bir araçtır..
    Yeni kasa focusu incelemedim ama güvenlik,yol tutuş,içmekan kalitesi olarak mareadan daha iyidir diyebilirim.
    Fakat bu iki araçda 100 hp lik motorlar seçeneklerinde ağırlık farklarıyla performansda mareadan daha geridirler...Marea fiyat/performans olarak türkyenin en optimum alınabilir aracıdır.
    Bunu kimse inkar etmiyor.

• @dozi17
    msn adresini versen de ben seni eklesem?
  • d o z i yiğidim helezon sorununu nasıl çözüyosun
  • quote:

d o z i yiğidim helezon sorununu nasıl çözüyosun

abi ya helezon yaylarını kestireceksin kafana göre
    ya da spor helezon yayı alacaksın
    kestirmek daha ekonomik ama biraz fazla rahatsız ediyo arabanın içinde insanı
    eğer rahatına düşkünsen spor helezon al derim
    ama yok olmasın diyosan kestir derim
    (ki eğer seneye marea alınırsa ben öle yapcam,bence tehlikesi filan da yok,aksine yol tutuş artıyor,çünkü arabanın altına giren rüzgar azalıyor)

özel fiat servis
  • quote:

quote:

(ki eğer seneye marea alınırsa ben öle yapcam,bence tehlikesi filan da yok,aksine yol tutuş artıyor,çünkü arabanın altına giren rüzgar azalıyor)

özel fiat servis

bucaklı yiğidim yukarıda sayfa 8 de anlattım kestireceğine anlatiğim gibi daralt masraf etme aynı hesab yinede sen bilirsin

• quote:

@dozi17
    msn adresini versen de ben seni eklesem?

• quote:

quote:

özel fiat servis

geçmiş olsun ÖZYYE36 KARDEŞ bcakli karkadaşım sen kejnedar ihtiyarı söylediklerini hafife alma bir kenara not et lazım olur o ihtiyar araba tilkisi o abeyi ben niğdeden tanıyorum ayrıca iyibir oto sürücüsü dobloyu futbol sahasında daire çizdiriyor

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.