Şimdi Ara

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46.962
Cevap
181
Favori
3.025.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlarr simotaa hava filtresi aldım kit..ve öçok memnunumm süperr düşünen arkadaşlar için tavsiyee ederimmm.nefis bir ses çıkıyo...bir şey sorucam bide son susturucu taktırcam performans için onun çıkardığı ses ile hava filtresindeki ses karıştığı zman güzel mi olurr yaoksa karşırımı sesleerr.. fikir vericek arakdaşlar lütfen yazın...

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tersaneci72

nasıl üye olucağız..

hlx98 ve tersaneci,üyesiniz.
    sevgili tersaneci aracınızın ayrıntılarını verirseniz daha sağlıklı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha50@hotmail.com

arkadaşlarr simotaa hava filtresi aldım kit..ve öçok memnunumm süperr düşünen arkadaşlar için tavsiyee ederimmm.nefis bir ses çıkıyo...bir şey sorucam bide son susturucu taktırcam performans için onun çıkardığı ses ile hava filtresindeki ses karıştığı zman güzel mi olurr yaoksa karşırımı sesleerr.. fikir vericek arakdaşlar lütfen yazın...

hocam bizde marea varken king-dragon bağlamıştık hava filtresi olarak
    ses çok süperdi
    sonra yed bağladık
    king dragon kadar vermemişti
    sen de eğer bulabilirsen king dragonla değiştir derim filtreyi farkı görürsün

son susturucu işine gelince;filtre gibi belli bir devirden sonra ses vermediği için her devirde ses var
    bu artı bir yönü bana göre
    çünkü filtre gibi ses çıkması için belli devire kadar basmıyosun ve fazla benzin yakmıyosun
    ama ikisi birden hem filtre hem egzos daha güzel ses verir

• ya benim aracında kullanım kılavuzu var ama orda aracın koruma kafesi hakkında bi bilgi yok ama fiatın yurt içi modellerinde bu özelliğin olduğu belirtiliyor bi de beygir gücü bazı kaynaklarda 157 olarak geçiyo doğrusu hangisi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tersaneci72

ya benim aracında kullanım kılavuzu var ama orda aracın koruma kafesi hakkında bi bilgi yok ama fiatın yurt içi modellerinde bu özelliğin olduğu belirtiliyor bi de beygir gücü bazı kaynaklarda 157 olarak geçiyo doğrusu hangisi..

hocam aslı 154 hp'dir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: subuti35

quote:

Orjinalden alıntı: djsoo

Teşekkürler Dozi kardeş.Ben B segmenti bir 206 kullanıyorum.Ama geçtiğimiz yıl D segmentinde araç almak isteyen kuzenime,25000 ytl'ye (ki hala fiyatı aynı) Sahra Beji bir Marea VIP aldık.
    Marea VIP FIAT'ın bir tasarım firmasıyla yaptığı anlaşma doğrultusunda standart modelden biraz daha farklı bir özel üretim.Az sayıda var ve özellikle krem rengi deri koltukları,ahsap görünümlü ön konsolu ilk aklıma gelen özellikleri...

Zaman zaman kullanıyorum ve motor performansı,yol tutuş ve konfor konusunda Marea'yı beğeniyorum.Yakıt tüketimide 1.6 16v 103hp makine için olması gereken düzeyde.
    Ancak yol bilgisayarının da olmasını isterdim açıkçası....

marea bildiğim kadarı ile c sınıfı ama yanlışım varsa düzeltin

hocam bilgin doğru bu arkadaş yanlış biliyor ancak yanlışınıda kabul etmiyor. en son italyaya mail attım sonucu sana söylicem dedi ondan sonra ne ses var ne seda. ben bilgimi fiat türkiyeden teyit ettim. marea c sınıfıdır

• simota hava filtresi nasıl durmuş ?

• bende açık hava filtresi ve xeneon uygulamak istiyorum ama eserde satarsa yazık olcak
  • nasılll yapıcazzz hocam bi söylesende bilsek...yoksa 300 ytl verip alıcamm..bu arada sadece önlerrimi hile ile indircezzz...hile ile indirmek nedemekkk hocamm :):)

quote:

Orjinalden alıntı: kejnedar

arkadaşlar mareacılar bukadar yay arıyorsunuz ama siteye maşallah ugramıyorsunuz .......abinizden size öneriler çok...yaşda 45 bu arada...300ytl verip helozon yay almayın aracınızı önleri biraz hile ile düşürürsünün aaammaa siz sorun ben açıklarım bucaklı nerdesin okul tatilmi yoksa
    quote:

simota hava filtresi nasıl durmuş ?

• Orjinalden alıntı: kejnedar

arkadaşlar mareacılar bukadar yay arıyorsunuz ama siteye maşallah ugramıyorsunuz .......abinizden size öneriler çok...yaşda 45 bu arada...300ytl verip helozon yay almayın aracınızı önleri biraz hile ile düşürürsünün aaammaa siz sorun ben açıklarım bucaklı nerdesin okul tatilmi yoksa
    simota hava filtresi nasıl durmuş ?

hocam vizeler vardı 2-3 gündür pek uğrayamadım foruma
    kusura bakmayın artık
    dediğin hileyi ben şöle düşündüm;heralde karlık takımı filan diyosun sen,onları takınca yere daha yakın duruyor araba
    ama benim önerim ben o kadar para vermektrense helezon yaylarını kestirirdim(ki seneye araba alınırsa öle yapcam)
    sadece içinde biraz rahatsız olursunuz o kadar(fazla zıplarsınız;ama yol tutuş artar)

• yayı kestirmek intihara teşebbüsten farklı değil bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

hocam vizeler vardı 2-3 gündür pek uğrayamadım foruma
    kusura bakmayın artık
    dediğin hileyi ben şöle düşündüm;heralde karlık takımı filan diyosun sen,onları takınca yere daha yakın duruyor araba
    ama benim önerim ben o kadar para vermektrense helezon yaylarını kestirirdim(ki seneye araba alınırsa öle yapcam)
    sa
    quote:

dece içinde biraz rahatsız olursunuz o kadar(fazla zıplarsınız;ama yol tutuş artar)[ bucaklı koçum kestirirsen yol tutuşu falan hava hile dediğim onu bunu ekleme değil sen cin gibisin anlatacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: FiatClub

yayı kestirmek intihara teşebbüsten farklı değil bence...

kesinlikle...
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necosarac -- 2 Mayıs 2010; 18:25:23 >
  • Orjinalden alıntı: pasha50@hotmail.com

nasılll yapıcazzz hocam bi söylesende bilsek...yoksa 300 ytl verip alıcamm..bu arada sadece önlerrimi hile ile indircezzz...hile ile indirmek nedemekkk hocamm :):)
    selam pasha ve bucakli şimdi amotiser üzerine takılı bulunan helozon yayın dayandığı tas var yayı söktürün ve o tası bir kaynakcıda spralle puntalarını kestirip 3.4.5.cm size bağlı aradaki mesafeyi daraltın ve yeniden kaynak yaptırıp helozon yayı yerine taktırın anladınız sanırım
  • slm dostlar buraya foto nası lkonuyo bılgısı olan war mı hhh sımdıden tesekkurlerr !!!
  • Arkadaşlar ,
    Balıkesirliyim.Metalişleri öğretmeniyim.Marea hastasıyım.Biliyorsunuz.Ve halen balıkesirde görev yapmaktayım.
    Marea'nın 2 yıldızlı olması enteresan.Yanlız şunu unutmamak lazım 55 km hızla çarpışma testi yapıldığını düşünürsek hiç bir aracın içinden Allah korusun yüksek bir hızda sağ çıkmak mümkün değildir.Sonuçta Mercedesede binmiyoruz.Ama Marea konfor bakımından bir çok modelden daha iyi olduğunu ispatlamış görünüyor.
    Türk milletinin araç tutma sevdasını da anlamak mümkün değil.Reno broadway el üstünde tutarlar.Mare olunca elinde kalır.Hayret bişi ya şaşmamak elde değil.Nasıl bir milletiz anlamış değilim.
    Şu an kullandığım aracım 2000 palio.

[
    " data-href="http://
    ">http://

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalisleri68 -- 6 Aralık 2006; 0:22:20 >

• .::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::.

Arkadaşlar resim ekleme konusunda yardım istiyorum......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalisleri68 -- 6 Aralık 2006; 0:19:48 >
  • dostum mesaj cevaplama ikonunu tıkladığında zaten mesaj yazdığın kısmın altında "resim ekleme" yazısı var, oraya tıklayıp eklemek istediğin resmi pc den seçiyosun ve devam edıyosun o kadar.

bu arada bende iş dolayısıyla devamlı gelıyorum balıkesire, bu cuma orda olucam yıne bı aksılık çıkmazsa.
  • herkese merhaba araniza alirsaniz sevinirimhttp://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=41805&AdId=3299795 bu araci almayi dusunuyorum sizce uygun mu 12500 ytl alirsam lpg taktiricam ne tafsiye edersiniz. izmirde oturuyorum izmirde bu isi kim iyi yapar titiz bir konu oldugu icin sormak istedim pek bilgim yok marea almaya bu form sayesinde karar verdim ltfen goruslerinizi bildirin simdideen tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.