Şimdi Ara

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46.962
Cevap
181
Favori
3.026.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar koyduğum brava resmini beğenmediniz mi yaw??
    bence tr'deki şu ana dek gördüğüm en güzel ön tampona sahip(marea-brava grubunda)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

arkadaşlar koyduğum brava resmini beğenmediniz mi yaw??
    bence tr'deki şu ana dek gördüğüm en güzel ön tampona sahip(marea-brava grubunda)

Kardeşim çok harika,gerçekten dış mod çok yakışıyor bu arabalara.
    harika olmuş,özellikle ön kısmı,karlıklar.
  • arabama spor yay yada marşpiyel takımı taktırıcamm yardımlarınızı bekliyorumm...bildiğiniz yerler varsa yazı lütfenn...

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::.
  • bi kaç brava da var...
    nasıllar???

• quote:

Orjinalden alıntı: pasha50@hotmail.com

arabama spor yay yada marşpiyel takımı taktırıcamm yardımlarınızı bekliyorumm...bildiğiniz yerler varsa yazı lütfenn...

sanal tuning ama gerçekten hoş durmuş

• quote:

arabama spor yay yada marşpiyel takımı taktırıcamm yardımlarınızı bekliyorumm...bildiğiniz yerler varsa yazı lütfenn...

Tuing konusunda ne kadar sıkıntı çektiğimiz bu sayfaları okudukça belli oluyor...
    Buna bende dahilim....Ufak şehirde yaşamanın zorluğu kardeşim...

siz eğer 3-4 büyük ilde iseniz sıkıntı çekmezsiniz...diğerlerinin işi zor...bir yay bulamıyoruz
  • bi ara fiat servislerinde vardı yay marşpiyel fln... sonradan nolduysa kaldırdılar...
  • bu arada arkadaşın telefon k750i çekiminden anladım....

ben fiat uno70s sahibiyim 98 model çok memnunum tabii ileride bir marea almak isterim.. üye olmak için yeterlimidir :)

quote:

• Arkadaşlar bende aranıza üye olarak kayıt olmuştum.ve araba bakıyorum.
    Tabi arabayı ne zaman alacağım belli değil (alacak verecek meselelerini ne zaman çözersem ozaman) tabi bu süreyide iyi değerlendirmek istiyorum.
    Önceleri bir marea almak gibi düşüncem vardı (halende var)
    Ancak yeni bir alternatif daha oluştu buda laguna
    140 lık 1998/2002 arası full lagunlar 15 civarında ve bunlar da aklıma yatıyor.
    Şimdi sizden iki araç hakkındaki objektif kıyaslamalınızı bekliyorum.
    Saygılar…
  • quote:

Orjinalden alıntı: TatanQa

bu arada arkadaşın telefon k750i çekiminden anladım....

ben fiat uno70s sahibiyim 98 model çok memnunum tabii ileride bir marea almak isterim.. üye olmak için yeterlimidir :)

quote:

arkadaşın telefon W800i
    photoshop CS2 ile yapmış
    perde hızı 1/64
    F değeri F/2.8
    poz süresi 1/125 sn
    iso 100
    19.04.2006 saat 16:44 te çekilmiş

• üye olmak için mareayı sevmek yeterlidir.
    TatanQa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 30 Kasım 2006; 11:10:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: djsoo

Teşekkürler Dozi kardeş.Ben B segmenti bir 206 kullanıyorum.Ama geçtiğimiz yıl D segmentinde araç almak isteyen kuzenime,25000 ytl'ye (ki hala fiyatı aynı) Sahra Beji bir Marea VIP aldık.
    Marea VIP FIAT'ın bir tasarım firmasıyla yaptığı anlaşma doğrultusunda standart modelden biraz daha farklı bir özel üretim.Az sayıda var ve özellikle krem rengi deri koltukları,ahsap görünümlü ön konsolu ilk aklıma gelen özellikleri...

Zaman zaman kullanıyorum ve motor performansı,yol tutuş ve konfor konusunda Marea'yı beğeniyorum.Yakıt tüketimide 1.6 16v 103hp makine için olması gereken düzeyde.
    Ancak yol bilgisayarının da olmasını isterdim açıkçası....

marea bildiğim kadarı ile c sınıfı ama yanlışım varsa düzeltin

• nereye uye oluyoruz bı bılgıbndede bal köpüğü rengınde 1998 model bı marea warr aranıza katılmak ıster ımm
  • Modlu modeller gerçekten çok güzelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

Arkadaşlar bende aranıza üye olarak kayıt olmuştum.ve araba bakıyorum.
    Tabi arabayı ne zaman alacağım belli değil (alacak verecek meselelerini ne zaman çözersem ozaman) tabi bu süreyide iyi değerlendirmek istiyorum.
    Önceleri bir marea almak gibi düşüncem vardı (halende var)
    Ancak yeni bir alternatif daha oluştu buda laguna
    140 lık 1998/2002 arası full lagunlar 15 civarında ve bunlar da aklıma yatıyor.
    Şimdi sizden iki araç hakkındaki objektif kıyaslamalınızı bekliyorum.
    Saygılar…

ALACAĞIN ARABA ÇOK TEMİZ OLMAK ŞARTIYLA TABİKİ LAGUNA İYİDİR. FAKAT 6-8 YILLIK EKMEĞİNİ YEMİŞ LAGUNA ALMAKTANSA 2007 MODEL 2 YIL GARANTİLİ MAREA ALMAYI TERCİH EDERİM. EN AZINDAN MASRAFIN OLMAZ. YENİ YENİDİR.
  • aramıza yeni arkadaşlar katılmış
    iyi iyi
    baya bi mareasever olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 30 Kasım 2006; 18:30:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIAT MAREA HLX 1998

nereye uye oluyoruz bı bılgıbndede bal köpüğü rengınde 1998 model bı marea warr aranıza katılmak ıster ımm

hocam seni dozi17 adlı arkadaşımız üye yapar
    yani ismin 1.sayfadaki listeye yazılır

bu arada arabadan memnun musun hocam?
    senin marea hlx sonuçta
    2.0 i.e 20v 154 hp
    yakıt filan nasıl??
    bu arada balköpüğü rengini çok seviyorum bu marealarda
  • nasıl üye olucağız..
  • arkadaşlar marea hlx 20v. aracın teknik özellikleri ve donanımlarını gösteren bir tabloyu nereden bulabiliriz yani full olarak tüm özelliklerinin belirtildiği fiat .com.tr bizi adam yerine koymuyo o sitede sadece yerli üretim marealara ait bilgiler var..
  • valla bende orjinal HLX kataloğu halen duruyor, sen sor ben istedğini söliim :D
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.