Şimdi Ara

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
46.962
Cevap
181
Favori
3.025.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36

quote:

Orjinalden alıntı: sosyete tamircisi

quote:

Orjinalden alıntı: berk78

quote:

Merhaba,

Ben de uzun araştırmalar sonunda daha yeni 98 Marea ELX 1.6_16V (Füme) satınaldım. Alıralmaz gaz taktırdım. Söylenenlerin aksine eski sistem yani sıralı olmayan sistem taktırmış olamama rağmen gayet memnunum. Daha önce 3 yıl boyunca Gazlı Doğan SLX kullanan biri olarak doğanın aksine bu arabanın çekişinde hiç bir değişiklik olmadı.

Size sorum şu olacak. Bazı araçların (Opel vs gibi) Orjinal fabrika çıkışı teyplerinde(CD çalarsız olanlarda) söküldüğünde arka taraflarında Line-in veya Aux girişi varmış. Bizim arabalar da CD- Changer kontrollü olduğuna göre arkasında Aux veya Line-in girişi vardır diye tahmin ediyorum. Aramızda hiç Marea veya Brava kullanıcısı olarak Teybi çıkarttırıp arka tarafında line-in vey AUX girişini gören oldumu? Belki CD-Cahnger girişi vardır. Buraya başka bir Jack vasıtasıyla MP3 çalar veya CD-takılablir. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz...

Bu arada Dozi17 kardeş beni de kulübe kaydedebilir misin...
    Saygılar, Selamlar

Arkadaşlar sorum hakkında fikri veya bilgisi olan yokmu?

sosyete tamircisi kardeşim sen belki bilirsin?

Selamlar...

selam arkadaş albir mp3 çıkar kaset çaları sağda soldan ufak bir çakı ile korkma içeride kabloya bağlı aracı var soketi çart ve mp3 soketini tak marealar diğer otolardan haha kullanışlı birde kontağı kapatınca mp3 çalışmaz o zaman sokkette bulunan sarı kabloyu kes uclarını bant ile sar her an çalışır ...[ KASET ÇALAR İLE KABLO ARASINDA ARACI SOKET VAR ONU SAKLA İLERİDE LAZIM OLUR]

hocam anlayamadım birazda açık yazarmısın neyi nereye takıyoruz

ARKADAŞIM ANLAŞILMICAK NEVAR MP3 SOKETİNİ İÇTEKİ SOKETE TAK İÇERİDEKİSOKETİN ÜZERİNDE ARACI VAR ONU CIKAR MP3 ÜN KİNİ TAK

• mp3 dediğin mp3 çalarmı
    yani mp3un soketi ne oluyo
    dışardan içeriye mp3un kablosunumu sokçam nerden geçicek
  • quote:

MEMLEKET NERE TERTİP BEN NİĞDELİYİM

Beni soruyosan Karabük' lüyüm.

Yalnız sana bir soru soracağım yanlış birşeyler yapmamak adına. Kasetçaları çıkarmadan önce teybi yerinden çıkaracakmıyız? Yoksa direkt çakı gibi bir şeyle teybi çıkarmadan kasetçaları mı çıkaracağız?
  • Arkadaşlar biz sadece takipdeyiz.Yazılarınızı okuyup değerlendiriyoruz.Yokki marea mız bişi diyelim.Alınca inşallah bişiler deriz herhalde.Ben takipteyim en azından.'000 palio var bizde biliyorsunuz.
  • ARKADAŞLAR MAREA EURO NCAP ÇARPIŞMA TESTLERİNE TABİ TUTULDUMU HİÇ. BİLENİNİZ VAR MI? KAÇ YILDIZI VAR ? BİZ MAREACILARIN BU ARABAYA BİNERKEN NE KADAR GÜVENDEYİZ. TABİ OPTİMUM SÜRÜŞ KOŞULLARIYLA. 180-200 LE GİDERSEN MERCEDESTE BİLE HAYATINI KAYBEDEBİLİRSİN. CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM.
  • ARKADAŞLAR BİRAZ AKTİF OLALIM. BİR YAZI YAZIYORUZ. 2- 3 SAAT BEKLİYORUZ. NERDESİNİZ KİMSE YOK MU ?.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAXICROP

ARKADAŞLAR MAREA EURO NCAP ÇARPIŞMA TESTLERİNE TABİ TUTULDUMU HİÇ. BİLENİNİZ VAR MI? KAÇ YILDIZI VAR ? BİZ MAREACILARIN BU ARABAYA BİNERKEN NE KADAR GÜVENDEYİZ. TABİ OPTİMUM SÜRÜŞ KOŞULLARIYLA. 180-200 LE GİDERSEN MERCEDESTE BİLE HAYATINI KAYBEDEBİLİRSİN. CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM.

Hiç araştırma yapmadım. Ama Bravası olan bir tanıdığımın söylediğine göre 2 yıldızı varmış.
  • ben varım ama bu konuda bilgim yok arkadaslar kesin sana yardımcı olacaktır

aksama bekle sorunun cevabını alırsın gündüzleri fazla bir paylasım olmuyor...
    quote:

ARKADAŞLAR BİRAZ AKTİF OLALIM. BİR YAZI YAZIYORUZ. 2- 3 SAAT BEKLİYORUZ. NERDESİNİZ KİMSE YOK MU ?.....
  • BERK 78 KARDEŞ GERÇEKTEN 2 YILDIZSA DURUMUMUZ VAHİM. GÜVENLİKTE RAHATLIK VE KONFOR KADAR ÖNEMLİ BENCE.
  • bence güvenlik herseyden önemlidir 2 yıldız degildir sanırım ama bilgisi olan arkadaslar yarcı olacaktır.

anlatmak istedigini yanlıs anlamıs olabilirmiyim?
    quote:

BERK 78 KARDEŞ GERÇEKTEN 2 YILDIZSA DURUMUMUZ VAHİM. GÜVENLİKTE RAHATLIK VE KONFOR KADAR ÖNEMLİ BENCE.
  • DOĞRU. ÖLÜNCE KONFORU NE YAPACAKSIN. GÜVENLİK DAHA ÖNEMLİ.

quote]Orjinalden alıntı: cosmos8727

bence güvenlik herseyden önemlidir 2 yıldız degildir sanırım ama bilgisi olan arkadaslar yarcı olacaktır.

anlatmak istedigini yanlıs anlamıs olabilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36

mp3 dediğin mp3 çalarmı
    yani mp3un soketi ne oluyo
    dışardan içeriye mp3un kablosunumu sokçam nerden geçicek
    mp3çaları dışarıdan bağlamak istiyorsan sağda topido gözünü aç içerisinde iki üst kısımda mandları saga veya sola çevir o boşluktan sol yukarı doğru tesisata tak çok kolay selam memleket neresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosyete tamircisi -- 24 Kasım 2006; 16:11:39 >
  • quote:

quote:

MEMLEKET NERE TERTİP BEN NİĞDELİYİM

Beni soruyosan Karabük' lüyüm.

Yalnız sana bir soru soracağım yanlış birşeyler yapmamak adına. Kasetçaları çıkarmadan önce teybi yerinden çıkaracakmıyız? Yoksa direkt çakı gibi bir şeyle teybi çıkarmadan kasetçaları mı çıkaracağız?

karabüklü arkadaş konsolda görünen kople seti yerinden çıkart korkma bişey olmaz zaten ayrı sökemezsin içerisinde her şeyi hazır hiç masrafın olmaz inan uzak olmasa gelir takardım 5 dadika sürmez selamlar
  • eğer aramızda öğretmen olan arkadaşlar varsa 24 kasım öğretmenler günü kutlu olsun
  • bu arada bende kutluyorum

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

eğer aramızda öğretmen olan arkadaşlar varsa 24 kasım öğretmenler günü kutlu olsun
  • helal olsunsana sosyete tamircisi sen olmasan sevislere çok para veririz seni yan komşu tuning TEAM cılar ekip içine almaları lazım süpersin
  • selam
    izmiliyim.
    hocam ben yine anlamadım şimdi bende mp3çalar var diyelim ben buna kulaklık takıp dinliyorum veya kaset adaptörü ile bağlıyorum. cmaxte direk aux var torpidoda iki ucu kulaklık şeklinde olan kablo ile bağlıyorum. mareada ve puntodada bunu uygulama istiyorum ama kaset çaların arkasına ne takıcağımı anlamadım. dışardan bağlamak istersen demişsin içeriden olursa ne farkı olcak vsvsvs
  • babama bu arabayı ben aldırdım hiç de pişman değilim hatta babam da pişman değil..gerçekten canavar gibi araba..
    bizde 2001 sx var gayet güzel araba..ama şu son 1-2 aydır bişey var arabada gazı yemiyor sanırım benzindeki pislikten dolayı tıkandı biyerleri..çünkü başka hiçbiyerinde sorun yok..
    klübe ben de katılayım bari
  • Hocam beni de ekler misin 2001 elx Abs Metalik Gece Mavisi
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.