Şimdi Ara

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46.962
Cevap
181
Favori
3.025.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dozi17

quote:

Orjinalden alıntı: pasha50@hotmail.com

quote:

Orjinalden alıntı: pasha50@hotmail.com

arkadaşlarr benim spor yaya ihtiyacım var 3.5 luk. elinde olan nerede satıldığını bilen ikinci elde olurr haber versin lütfenarabam marea elx 2001 model 1.6 16 valf...

arkdaşlarr kimsenin bir fikri yokmuu..bana yardımcı oolacak birrii yokmu burda..editörlerden rica ediyorumm..

Vallahi dostum bende arıyorum,internettende araştırdım...bulamadım.
    Aynı dertden bende muzdaribim...Ç.kalede yay bulamadım.
    Eğer büyük bir şehirde veya yakınında yaşıyorsan sıkıntı çekmezsin..Aksesuvarcılarda,tuning dükkanlarında bulursun...bulamazsan bile siparişle getirtirler.

http://www.otopol.com/product_info.php?products_id=102778

arkadaşlar bu sitede bravo için yay var
    ön 4 cm
    arka 3 cm
    marea'ya olur galiba
    ama pahalı gibi
    illa yay olsun demiyorsanız helezon yaylarını kestirin bence
    içinde biraz fazla sallanırsınız ama yol tutuş ve görünüm daha iyi olur
    hem daha ekonomik olur
    çok kestik biz öyle helezon yaylarını
    eğer düşünürseniz neden olmasın??

• quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

illa yay olsun demiyorsanız helezon yaylarını kestirin bence

senden böyle bişey beklemezdim hocam
  • jant almaktan vaz geçtiö çok pahalı yaw. yarın 4 lastik alacam malum arac 60binde
  • quote:

Orjinalden alıntı: alfaturk

jant almaktan vaz geçtiö çok pahalı yaw. yarın 4 lastik alacam malum arac 60binde

yiğidim araç 6o binde olnca lastiğin ne ilğisi var aıklarmısın

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 21 Kasım 2006; 22:38:29 >
  • baba lastik eridi tırsıyorum ıslak zeminde

quote:

Orjinalden alıntı: kejnedar

quote:

jant almaktan vaz geçtiö çok pahalı yaw. yarın 4 lastik alacam malum arac 60binde

• Orjinalden alıntı: alfaturk

baba lastik eridi tırsıyorum ı
    çelik jantmı orjinalmi markası ne
  • quote:

baba lastik eridi tırsıyorum ıslak zeminde

quote:

quote:

bu arada malatya güzeldir geçen şubatta ordaidim acemi birliğinde
  • SLM ARKADASLAR SITEYI KEJNEDAR DAN OGRENDIM BENI DE UYE OLARAK KABUL EDERSENIZ SEVINIRIM 2000 SX MAREA VAR TAMIR VE MODIFIYE KONULARIN DA YARDIM CI OLA BILIRIM HERKESI BEKLERIM SLM LAR
  • çelik jant üzerinde geldi. malatya güzel birde kar yagsa daha iyi olacak. güneş var ama soğuk:)

quote:

quote:

baba lastik eridi tırsıyorum ıslak zeminde

quote:

quote:

bu arada malatya güzeldir geçen şubatta ordaidim acemi birliğinde

• quote:

Orjinalden alıntı: sosyete tamircisi

SLM ARKADASLAR SITEYI KEJNEDAR DAN OGRENDIM BENI DE UYE OLARAK KABUL EDERSENIZ SEVINIRIM 2000 SX MAREA VAR TAMIR VE MODIFIYE KONULARIN DA YARDIM CI OLA BILIRIM HERKESI BEKLERIM SLM LAR

Çok teşekkür ederiz ,üye oldunuz bile.
    Ben önlere 3.5 arkalara 4 cm spor yay düşünüyorum...
    Mareaya göre bulmak çok zor..zorlanıyoruz bu konuda.
  • merhab arkadaşlar bende de2001 marea elx var.2 sene önce aldım almak içinde 8 ay bekledim.arabaya tutkunum.çok rahat sürüşü var.fakat bir şey soracağım size bu araçlar 100km de ne kadar benzin yakar.bana fazla geliyor da.çok yakmasının sebebi ne olabilir.bujiler hava filtresi lastik basıncı vs. bunların dışında sorun ne olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirim
  • sırf bu yüzden kaç sefer satmayı düşündüm ama vazgeçtim.100km de ortalama 10lt benzinden fazla yakıyor ya.belimi büküyor.haliyle memur maaşına dokunuyor.tüp taktırmak da istemiyorum.o zaman bence zevki kalmıyor.fakat bu gidişle satacağım galiba.ikinci el piyasası yok diyenlere gülüyorum sadece.abs çift airbag dört cam elektrikli klima sis farı direksiyondan kumandalı teyp elektrikli yan aynalar bir arabada daha ne aranırki ikinci eli yokmuş.brodway in şahin doğan ın var bunların yok.gülerim onlara ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caylak_tetikci
    galiba.ikinci el piyasası yok diyenlere gülüyorum sadece.abs çift airbag dört cam elektrikli klima sis farı direksiyondan kumandalı teyp elektrikli yan aynalar bir arabada daha ne aranırki ikinci eli yokmuş.brodway in şahin doğan ın var bunların yok.gülerim onlara ben.
    kafanızı takmayın arkadaşlar biz biniciyiz galeriler düşünsün ikinci eli alıp satan onlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: caylak_tetikci

sırf bu yüzden kaç sefer satmayı düşündüm ama vazgeçtim.100km de ortalama 10lt benzinden fazla yakıyor ya.belimi büküyor.haliyle memur maaşına dokunuyor.tüp taktırmak da istemiyorum.o zaman bence zevki kalmıyor.fakat bu gidişle satacağım galiba.ikinci el piyasası yok diyenlere gülüyorum sadece.abs çift airbag dört cam elektrikli klima sis farı direksiyondan kumandalı teyp elektrikli yan aynalar bir arabada daha ne aranırki ikinci eli yokmuş.brodway in şahin doğan ın var bunların yok.gülerim onlara ben.

Hocam satacağına tüp taktır...performans %3 kaybedersin....15 ykr yakar km de...
  • Libety Exlusive modelleri eski sx, elx modellerine göre biraz daha az yakıyor. çok da abartılacak bir fark olmayabilir ama az yakıyor. Benimki 1900 km de bana hiç fazla yakıyormuş gibi gelmiyor. Herhalde yeni olduğundan.Gerçi ölçmedim ama. 3000 deviri geçmiyorum yumuşak kullanıyorum. O zamanda benzin ışığı geç yanıyor. Psikolojin rahat oluyor.
  • ARAMIZDA LPG Lİ MAREA SI OLAN VAR MI ?
  • hocam 3.4 cm araba düşürmek içinbüyük masrafa gerek yok marşbiyel hilesi ile aracını düşük gösterirsi n helezon değiştirme...abs +virajlarda sıkıntı çersin+arabanvuruntu yapar sorun açarsın araç düşürme işini jant ve lastilletle halletmeye bak ----------dozi kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosyete tamircisi -- 22 Kasım 2006; 17:57:25 >
  • YA COCUKLAR ARABA ÇAK YAKIYOR DİYE YAZIYORSUNUZ SİZLER KAÇ DEVİRDE KULLANIYORSUNUZ BENİMKİ 3000...3500 ARASI KULLANIYORUM 410 KM 160 000YAKTI
  • http://www.araba.com/379825.html
    linkteki arabanın fiyatı nasıl arkadaslar. marea cılar en gec ocak ortalarında araba sahibi olacagım, bugun albea ve getz dizellere baktım. 2. elleri 20 civarı ortalama. ama 1-2 aydırda marea bakıyorum. pek tutulmayan yollarda fazla sayıda olmayan bir araba. ama harika bir tipi var. gittim fiat servisle gorustum parca ve servis varmıs, peki neden tutulmadı anlamadım. bu arabalarda sıralı lpg nasıl motorda problem yaratıyormu. az kullanılmıs temiz bir marea fiyatıda fazla olmayacak ozden61@mynet.com adresine haber verebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.