Şimdi Ara

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.962
Cevap
181
Favori
3.025.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kejnedar

selamlar dozi ve bucaklı ikinize hayranım süper bir araştırma yapıyorsunuz cocuklar gözlerinize sağlık cocuklar dediğime kızmayın sakın ben sizlerden büyük olduğum için

yok abi yaw,niye kızalım
    yanlız ne araştırması yapmşız onu anlamdm bea???

• bu arada arkadaşlar
    önceki gün e-5'te bi brava gördüm akşama doğru
    adam brava'ya marea'ların polieliptik farından bağlatmış(bu mercekli farlardan)
    bi de xenon kit taktırmış
    süper olmuş
    ben marea'ların o mercekli farlarına xenon takılmaz diye düşünüyordum
    onu görünce baya bi sevindim yaw
    inşallah seneye alınınca araba xenon olayını biz de uygularız arabaya

marea's mercek farlı olup ta neden xenon yok diyenelere duyurulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

bu arada arkadaşlar
    önceki gün e-5'te bi brava gördüm akşama doğru
    adam brava'ya marea'ların polieliptik farından bağlatmış(bu mercekli farlardan)
    bi de xenon kit taktırmış
    süper olmuş
    ben marea'ların o mercekli farlarına xenon takılmaz diye düşünüyordum
    onu görünce baya bi sevindim yaw
    inşallah seneye alınınca araba xenon olayını biz de uygularız arabaya

marea's mercek farlı olup ta neden xenon yok diyenelere duyurulur

bende istiyorum xenon ama dedem izin vermez :(

• yiğidim marealar konusu resimler araç özellikleri falan marea hastası olmuşsun bak yine farlar marlar helal sana cin gibisin
  • bucaklı 42 kişi olduk ama sen ve dozi hariç bakıyorum siteye bile girmiyorar senin elin çabuk yazar çekiver kerataların kulağını selamlar
  • selam mareacılar. bende mercek far var, niyetlendim sordum xenon farları 600 ytl çektiler orjinaline, haliylen vazgeçtim. hem mercek farlarda hiç de fena değil... sisleride yakınca gayet süper oluyooo.
    ama ilk işim şu hava filtresini değiştirmek, garanti biter bitmezde turbo için gerekli çalışmalar yapmak...
    sanırım turbolulardan örnek alarak aynen takabiliriz, ne dersiniz?
  • merhaba arkadaşlar bende de marea 2001 elx var yalnız 120 km den sonra içerye çok motor sesi alıyor hepsinde böylemi bana biraz bilgi verirmisiniz neden selamlar
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi bizim arabaların teybinde "CD Changer Ready" yazıyo. Yani teyplerimiz cd changer bağlamaya hazır. Bende liberty modeli var ve bu cd çalamama işi bi hayli canımı sıkıyo. Orta konsolun görünümünün bozulmaması için de bir cd çalar alıp takmak istemiyorum. O yüzden şöyle bi alet alsam http://www.otopol.com/product_info.php?cPath=5993_5656&products_id=125931 bunu bizim teybe bağlasam olur mu? Bu konuyu merak eden bir sürü arkadaşımız var benim anladığım kadarıyla. Bunu alsak sorunumuz çözülür mü?

• yidim bende 2000 sx var cd taktım çok süper anfi kolonlar konsol bozulmaz korkma mareaya her türlü cd tam oturur kablolar uygun kendin yaparsın siğsra içmekten kolay resim koymayı bilemiyorum yoksa resimden anlatırdım cesaretli ol
  • paşam arabanın lastik havalarını çok az düşür birde orjinal sesini biliyorsun cam fitillerin ses geçiriyomu bilmiyorum
  • cam fitillerive lastik havasının içeri ses almasını o kadar çok etkiler mi teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: zecoş

merhaba arkadaşlar bende de marea 2001 elx var yalnız 120 km den sonra içerye çok motor sesi alıyor hepsinde böylemi bana biraz bilgi verirmisiniz neden selamlar

aynı araba var ve ses aynı şekilde
    lastik basınçları kullanım klavuzunda yazan değerlerde lastikler michelin in üst versiyonlarından
  • Marea exclusive lüx paket var bende
    jant alacam 15" ne önerirsiniz (fiyatı makul olmalı) brigstonede lastik almayı planlıyorum.
  • alfatürk ve zecoş ,
    ikinizide üye yaptım...
    mareası olupta üye olmamak olurmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

alfatürk ve zecoş ,
    ikinizide üye yaptım...
    mareası olupta üye olmamak olurmu?
    ha ğayret cocuklar tüm illerde tanıdığınız varsa söyleyin mareası olanlarıtanıyorlarsa üyeolurlar site büyür ha koçlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha50@hotmail.com

arkadaşlarr benim spor yaya ihtiyacım var 3.5 luk. elinde olan nerede satıldığını bilen ikinci elde olurr haber versin lütfenarabam marea elx 2001 model 1.6 16 valf...

arkdaşlarr kimsenin bir fikri yokmuu..bana yardımcı oolacak birrii yokmu burda..editörlerden rica ediyorumm..
  • quote:

quote:

arkadaşlarr benim spor yaya ihtiyacım var 3.5 luk. elinde olan nerede satıldığını bilen ikinci elde olurr haber versin lütfenarabam marea elx 2001 model 1.6 16 valf...

arkdaşlarr kimsenin bir fikri yokmuu..bana yardımcı oolacak birrii yokmu burda..editörlerden rica ediyorumm..

Vallahi dostum bende arıyorum,internettende araştırdım...bulamadım.
    Aynı dertden bende muzdaribim...Ç.kalede yay bulamadım.
    Eğer büyük bir şehirde veya yakınında yaşıyorsan sıkıntı çekmezsin..Aksesuvarcılarda,tuning dükkanlarında bulursun...bulamazsan bile siparişle getirtirler.

• arkadaşlar benimde maream var. Hem de severek biniyorum üstelikte SW ama oldukça memnunum
    Beni de bu klübe eklerseniz sevinirim
  • ARKADAŞLAR MAREA NEDEN TÜRKİYEDE HAKETTİĞİ KADAR TUTULMADI. SİZCE TİPİ BUNDA ETKİLİ Mİ ?ŞU AN BİLE DOĞAN VE ŞAHİNDEN DAHA AZ SATILIYOR. NERDEYSE FİYATLARI AYNI .ÖR: 2000 MODEL BİR DOĞANLA 2000 MODEL BİR MAREA NERDEYSE AYNI. BEN BU MİLLETİ ANLAMIYORUM YA. AĞZININ TADINI BİLMİYORLAR HERHALDE.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAXICROP

ARKADAŞLAR MAREA NEDEN TÜRKİYEDE HAKETTİĞİ KADAR TUTULMADI. SİZCE TİPİ BUNDA ETKİLİ Mİ ?ŞU AN BİLE DOĞAN VE ŞAHİNDEN DAHA AZ SATILIYOR. NERDEYSE FİYATLARI AYNI .ÖR: 2000 MODEL BİR DOĞANLA 2000 MODEL BİR MAREA NERDEYSE AYNI. BEN BU MİLLETİ ANLAMIYORUM YA. AĞZININ TADINI BİLMİYORLAR HERHALDE.

yidim sen canını sıkma o dönem kuş serisi orta direk arabasıydı onun için şahin doğan aldılar bende de vardı satıp tempra aldım sonra bu arabayı keşfettim yani marea 2000 sx kırsal kesime yeni girdi bunlardan çok var piyasada senin anlıcan yiğit ölür namı kalır nerelisin bimiyorum bizim bölge adana ankara istanbul geçiş yolu e 5 üzeri niğde..Ulukışla inanın akşama kadar onlarca geçiyor yollardan senin anlıcan tereyağ varken marğarin yemekgibi birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kejnedar -- 21 Kasım 2006; 18:05:26 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.