Şimdi Ara

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.962
Cevap
181
Favori
3.026.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: akayogullari

diğer resimleri

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::.

bu arabayı biliyorum
    manavgatlı bu araç
    yanlız araba bana hem çekici hem itici geliyor
    çünkü tamponları bence hiç olmamış
    yani orjinal tamponu ile yere yaklaştırsa daha iyi olurdu bence
    ama adamın zevkidir
    ona da bişi diyemeyiz
    inşallah benim modlayacak olduğum marea bundan daha iyi olur ve inşallah sizler de beğenirsiniz o zaman
    offf
    şu 1 sene geçse de alsak artık şu arabayı....

• dahada var siz tuning isteyin

• hala var bitmedi :))

• bunlar trden hemde

• yeter birazda siz bulun :))

• h e l a s a n a ç a v u ş
  • Merhabalar.. buda benim arabanın 1-2 resmi.. mod falan yok ama, paylasmak istedim :)

• benim resimler uçmuş ya kusura bakmayın... tekarar yüklüyorum...

• slm ey marea sever dostlarim.. bizde bi marea liberty 2004 var. gecenlerde diger renault forumunda yazi falan yazmistim megane icin niyetim vardi.. hem sahipleriyle konustum hem de gittim bizzat inceledim.. Samimi soyluyorum marea yeni megane lara gore mercedes gibi kaliyor... Gidip binen ya da kullanan arkadaslar vardir mutlaka marea daki dolulugu bulmak mumkun degil... Oyle gorunuyorki bi marea daha alacaz ama bu sefer exclusive olacak nasipse....Su d200 un gorunumu marea kadar vahsi degil.. ben fiat in yerinde olsam marea yi bi guzel makyajlardim ve bazi elektronik iyilestirmeler yaparak yeniden piyasayi kapardim ama olmuyor herhalde.. saglicakla kalin mareayla kalin
  • bende üye olmak istiyorummm..nasıl olacağını bilmiyorum ama...marea hastasıyımm..aracım marea elx...
  • Valla mükemmelsiniz dostlar.
    Fiat marea çok tutulmuşda haberimiz yokmuş
    Şuraya bakın bu kadar kısa bir zamanda bu kadar ilgiyi inanın beklemiyordum.

Üretimden kalkmasına pek birşey diyemem,epey uzun zaman olmuştu,üretimdeydi.
    Fakat bir iki parti 2.0 20 valv 182 hp turbo modelini ithal etselerdi ne kadar güzel olurdu....
    ne yapar eder almaya çalışırdım....

pasha50 üyesiniz artık...
    yaza doğru bir piknik organize etmek farz oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 20 Kasım 2006; 23:49:08 >
  • BUCAKLI HOCAM MEGANE 1 İLE MEGANE 2 Yİ AYIRT EDECEK KADAR BİR ARABA KÜLTÜRÜNE SAHİBİM. BEN MAREA MEGANE DAN ÜSTÜNDÜR DAHA İYİ ARABADIR DEMEDİM. DOZİ17 HOCAMIN AÇIKLADIĞI GİBİ BAZI,MEGANE GÖRE AVANTAJLI ÖZELLİKLERİNİ BELİRTTİM. FİYAT/FAYDA ORANI OLARAK DAHA İYİ DEDİM.
    HEM SONRA MEGANE 2 SATIPDA MAREA ALANI HENÜZ ASMIYORLAR. HOŞUMA GİTTİ ALDIM. ÖNCEDEN MEGANE 2 HOŞUMA GİDİYORDU. 2 YIL BİNDİM DOYDUM. ŞİMDİ MAREA BİNİYORUM. OLAY BU...
  • DOSTUM 2,0 20 VALF 182 HP MAREA YA HERHALDE BİRDE KANAT TAKMAK LAZIM. O MOTOR BU KASAYI UÇURUR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAXICROP

DOSTUM 2,0 20 VALF 182 HP MAREA YA HERHALDE BİRDE KANAT TAKMAK LAZIM. O MOTOR BU KASAYI UÇURUR.

Uçurur valla:)
  • arka tampon haricinde çok hosuma gitti bucaklı kardeşimin de söyledigi gibi orijinal tampon da çok hoş ve karizmatik duruyor
    quote:

Orjinalden alıntı: akayogullari

valla çok sevindim bayağı mareacı varmış ben eskişehirde gördüğüme söylüyorum marea kulubü diye ama pek aldırış eden olmuyor bundan sonra adresi yazıp sileceğe kıstıracağım trafik cezası gibi :))
    birkaç resim buldum bakın bakalım antalyadan

• quote:

Orjinalden alıntı: MasterOfScorpions

slm ey marea sever dostlarim.. bizde bi marea liberty 2004 var. gecenlerde diger renault forumunda yazi falan yazmistim megane icin niyetim vardi.. hem sahipleriyle konustum hem de gittim bizzat inceledim.. Samimi soyluyorum marea yeni megane lara gore mercedes gibi kaliyor... Gidip binen ya da kullanan arkadaslar vardir mutlaka marea daki dolulugu bulmak mumkun degil... Oyle gorunuyorki bi marea daha alacaz ama bu sefer exclusive olacak nasipse....Su d200 un gorunumu marea kadar vahsi degil.. ben fiat in yerinde olsam marea yi bi guzel makyajlardim ve bazi elektronik iyilestirmeler yaparak yeniden piyasayi kapardim ama olmuyor herhalde.. saglicakla kalin mareayla kalin

bence burda biraz fanatiklik var... en azından abartı. bende çok sık marea kullanıyorum hatta bizdeki italyan(otomatik) ama megane ile arasında çook fark var(geçensene ciddi olarak almaya niyetlendim araştırdım kullandım)

doluluk olarak ne kastettiğini anlamadım. eğer donanımsa meganede olmayan ne var mareada(ben dynamic ile elx i karşılaştırıyorum) ama fiyat farkı göz ardı edilemez

• quote:

BUCAKLI HOCAM MEGANE 1 İLE MEGANE 2 Yİ AYIRT EDECEK KADAR BİR ARABA KÜLTÜRÜNE SAHİBİM. BEN MAREA MEGANE DAN ÜSTÜNDÜR DAHA İYİ ARABADIR DEMEDİM. DOZİ17 HOCAMIN AÇIKLADIĞI GİBİ BAZI,MEGANE GÖRE AVANTAJLI ÖZELLİKLERİNİ BELİRTTİM. FİYAT/FAYDA ORANI OLARAK DAHA İYİ DEDİM.
    HEM SONRA MEGANE 2 SATIPDA MAREA ALANI HENÜZ ASMIYORLAR. HOŞUMA GİTTİ ALDIM. ÖNCEDEN MEGANE 2 HOŞUMA GİDİYORDU. 2 YIL BİNDİM DOYDUM. ŞİMDİ MAREA BİNİYORUM. OLAY BU...

zaten herkez ayırır megane1 ile 2 yi sana bişey demedik yani tercih meselesesidir. sana göre iyidir bana göre değildir yani benim demek istediğim(bi arabayı 4-5 sene kullanan biri olarak) bana mantıksız geldi. nedenini sodum. bucakli da olabilir dedi.
  • arkadaşlarr benim spor yaya ihtiyacım var 3.5 luk. elinde olan nerede satıldığını bilen ikinci elde olurr haber versin lütfenarabam marea elx 2001 model 1.6 16 valf...
  • quote:

BUCAKLI HOCAM MEGANE 1 İLE MEGANE 2 Yİ AYIRT EDECEK KADAR BİR ARABA KÜLTÜRÜNE SAHİBİM. BEN MAREA MEGANE DAN ÜSTÜNDÜR DAHA İYİ ARABADIR DEMEDİM. DOZİ17 HOCAMIN AÇIKLADIĞI GİBİ BAZI,MEGANE GÖRE AVANTAJLI ÖZELLİKLERİNİ BELİRTTİM. FİYAT/FAYDA ORANI OLARAK DAHA İYİ DEDİM.

hocam elbette 2 araç da birbirinden farklıdır
    ikisinin de birbirine karşı üstün özellikleri vardır
    ama benim demek istediğim marea 1996 senesinde çktı megane2 ise 2003 senesinde çıktı
    yani hiç yoksa model farklılığından doğan teknoloji farklılığı da vardır
    neyse
    senin hoşuna gittiyse marea no problem
    zaten mareasever değil miyiz??

• selamlar dozi ve bucaklı ikinize hayranım süper bir araştırma yapıyorsunuz cocuklar gözlerinize sağlık cocuklar dediğime kızmayın sakın ben sizlerden büyük olduğum için
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.