Şimdi Ara

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.962
Cevap
181
Favori
3.025.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Akincl

mareacılar çoğalmış ;ne güzel

akıncl gel senide üye yapalım
    Evet bende şaşırdım doğrusu,bu kadarını beklemiyordum

Nasıl piyasası olmayan arabaymış anlamadım gitti

hilyasin üyesin artık...
    arada atladığım mareacı varsa pm atın,üye yapalım...
    yaşlandık artık gözler seçemiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

quote:

hilyasin üyesin artık...

yap be dozi

seni kırıcağıma kafam kırılsın.

marea 2.0 20v gibi araba mı var.yok piyasası yokmuş çok yakarmış.

geçin kardeşim.tork motoru yeter .

taçsız kral pele gibi mübarek

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

quote:

hilyasin üyesin artık...

yap be dozi

seni kırıcağıma kafam kırılsın.

marea 2.0 20v gibi araba mı var.yok piyasası yokmuş çok yakarmış.

geçin kardeşim.tork motoru yeter .

taçsız kral pele gibi mübarek

doğru söze ne denir

• selam dozi kardeş kim demiş ikinci eli yok diye benim araba şu an versem inanın ulukışlada hastası çok 14000ytl veren var ama kıyamıyorum inan megana kafa tutuyorum bu arada ihtiyarladım diyorsun yaş kaç baba
  • selam dozi.üyeyim artık teşekkürler.amma dediğim gibi canlandırmak lazım.artı üyeleride nasıl birleştirmeyi düşünüyosun.üyelik avantajlı olmalı..değilmi kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kejnedar

selam dozi kardeş kim demiş ikinci eli yok diye benim araba şu an versem inanın ulukışlada hastası çok 14000ytl veren var ama kıyamıyorum inan megana kafa tutuyorum bu arada ihtiyarladım diyorsun yaş kaç baba

yav yaş 30 daa genciz..espirisine yazdım

sevgili hilyasin üyelerimizle mangal partisi,piknik tarzı birşeyler yapma fikrim var...
    umarım başarırız...
    düşünsenize yer gök marea..şehir turu atıyoruz çok iyi olur

• EVET ARKADAŞLAR BENDE MANİSA FİAT BAYİSİNDEN 2007 MODEL 0 KM MAREA ALDIM. ARAÇ FIRSAT ARACIYDI. 22400 YTL YE BIRAKTILAR. ÇELİK GRİSİ. ZATEN SON ARAÇMIŞ. ÜRETİMDEN KALKMIŞ. BENDEN SONRA KAÇ KİŞİ NİYETLENDİ FAKAT STOK BİTTİĞİ İÇİN ALAMADI. ARABADAN ÇOK MEMNUNUM. ÇÜNKÜ 22400 YTL OTOMOTİK KLİMALI ,ABS , AİRBAG O KM BİR ARABA YOK TÜRKİYEDE. ZATEN BU FİYATDA BU ARABANIN HAKKI DEĞİL. KONFORU RAHATLIĞIDA CABASI. MAREA CILAR BENİDE EKLEYİN ARANIZA.
  • .::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::.

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::.

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::.

• MAXİCROP KARDEŞİM;
    ARABAN HAYIRLI UĞURLU OLSUN, ALLAH TEKERİNİ DÜZ BASTIRSIN.ÇOK İYİ Bİ TERCİH YAPMIŞSIN. İNŞALLAH ŞU FORUMDAKİ MAREACILAR BİR GÜN Bİ YERLERDE TOPLANIP GEZERİZ HEP BERABER...
    WALLA BAYAĞI Bİ OLDUK SANIRIM
  • aynı arabayı 2006 model olarak agustosta bende aldım.. 21.000 ytl ye aldım ben.. aynı özelliklerde bu fiyata bir araba varmı :) yok :) nazar degmesin, bende memnunum :)
  • @MAXICROP
    aracın hayırlı uğurlu olsun
    Allah kaza bela vermesin
    aramıza hoşgeldin
  • valla bi yerde toplansak amma olurdu şu videoyu bi izleyin inş. birgün bizde böyle yaparız
    http://www.youtube.com/watch?v=z5EnfH1mXkw&mode=related&search=
  • quote:

Orjinalden alıntı: akayogullari

valla bi yerde toplansak amma olurdu şu videoyu bi izleyin inş. birgün bizde böyle yaparız
    http://www.youtube.com/watch?v=z5EnfH1mXkw&mode=related&search=

bu videoyu seyretmiştim geçenlerde...
    inşallah biz de toplanırız ilerde.

• quote:

Orjinalden alıntı: exclusive08

MAXİCROP KARDEŞİM;
    ARABAN HAYIRLI UĞURLU OLSUN, ALLAH TEKERİNİ DÜZ BASTIRSIN.ÇOK İYİ Bİ TERCİH YAPMIŞSIN. İNŞALLAH ŞU FORUMDAKİ MAREACILAR BİR GÜN Bİ YERLERDE TOPLANIP GEZERİZ HEP BERABER...
    WALLA BAYAĞI Bİ OLDUK SANIRIM

inşallah sevgili maxicrop toplaşırız...
    Aracın hayırlı olsun çok güzelmiş...
    Bir ara 2004 maremı satıp 2007 yapmayı düşünüyordum hazır fiyatlar düşmüşken :)
  • Arkadaşlar merhaba,
    Benim henüz bir Marea'm yok; ama inşallah 2-3 aya kadar olacak. Bazı arkadaşların yazdığı gibi ben de ilk arabam olan Renault 9 Broadway'i sattıktan sonra (6 ay oldu) sürekli nette Marea hakkında bilgi topluyorum. Bu aracın artıları ve eksileri hakkında bayağı bilgi sahibi oldum ve bu fiyata (ben 13-16 milyar arası bir şey düşünüyorum) alınabilecek en ideal araç olduğu sonucuna ulaştım. Benim bu araçla igili kafama taktığım tek sorun artık üretimden kalkmış olması. Bu durumun uzun vadede Marea sahiplerini nasıl etkileyeceğini merak ediyorum. Mesela ilerde yedek parça sıkıntısı çeker miyim? Beni de -bir Marea'm olmamasına rağmen- üye yaparsanız sevinirim. Hepinize selamlar...
  • fiatta kolay kolay parça sıkıntısı çekmezsin... ben 2.0'ın bile parçalarını kolaylıkla buluyorsam sen hayli hayli bulursun...

quote:

Orjinalden alıntı: MAXICROP

EVET ARKADAŞLAR BENDE MANİSA FİAT BAYİSİNDEN 2007 MODEL 0 KM MAREA ALDIM. ARAÇ FIRSAT ARACIYDI. 22400 YTL YE BIRAKTILAR. ÇELİK GRİSİ. ZATEN SON ARAÇMIŞ. ÜRETİMDEN KALKMIŞ. BENDEN SONRA KAÇ KİŞİ NİYETLENDİ FAKAT STOK BİTTİĞİ İÇİN ALAMADI. ARABADAN ÇOK MEMNUNUM. ÇÜNKÜ 22400 YTL OTOMOTİK KLİMALI ,ABS , AİRBAG O KM BİR ARABA YOK TÜRKİYEDE. ZATEN BU FİYATDA BU ARABANIN HAKKI DEĞİL. KONFORU RAHATLIĞIDA CABASI. MAREA CILAR BENİDE EKLEYİN ARANIZA.

sahibine benden selam söyleseydin :) yakın tanıdığım olur da, indirirdi biraz daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albemus -- 17 Kasım 2006; 0:54:12 >

• TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR. ALLAH OLMAYANLARADA NASİP ETSİN. BUNDAN ÖNCEKİ ARABAM MEGANE 2 DİNAMİK SEDAN 1,6 16V İDİ. SİZİ TEMİN EDERİMKİ MAREA KALKIŞTA VE MAKASTA MEGANE 2 DEN DAHA SERİ. KULLANIMI BİRAZ DAHA PRATİK( BOYUTLARI AÇISINDAN). MAREA O İHTİŞAMLI VE AĞIR GÖRÜNTÜSÜ OLAN MEGANE 2 DEN 20 KG DAHA HAFİF. İKİ ARABANIN GÖRÜNTÜSÜNE BAKTIĞINIZDA SANKİ ARADA 100 KG FARK VAR DERSİNİZ. VİRAJLARDA DA MAREA SON DERECE SAĞLAM BASIYOR YERE.
    MAREA ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR HİÇ DÜŞÜNMEDEN BU ARABAYI ALIN. TUTULMUYOR DİYENLERE ALDIRMAYIN. O TUTULAN ARABALAR SİZE MAREADAN DAHA FAZLA KAYBETTİRİYOR. ÖRNEK 2004 YILINDA 32500 YTL ALDIĞIM SIFIR MEGANE 2 Yİ 23000 YTL YE SATTIM.YANİ 9500 YTL DEĞER YİTİRDİ. MAREA 2 SENE SONRA 9500 YTL DEĞER KAYBEDECEĞİNİ HİÇ SANMIYORUM. ÇÜNKÜ 12-13 MİLYARA DOĞAN 1,6 İ.E SATILIYOR. (2001-2002 MODEL.) BİRDE SIRALI SİSTEM LPG TAKTIRACAĞIM SONRA TADINDAN YENMEZ SÜPER........ HAY AKLIMI SEVEYİM......

• quote:

Orjinalden alıntı: MAXICROP

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR. ALLAH OLMAYANLARADA NASİP ETSİN. BUNDAN ÖNCEKİ ARABAM MEGANE 2 DİNAMİK SEDAN 1,6 16V İDİ. SİZİ TEMİN EDERİMKİ MAREA KALKIŞTA VE MAKASTA MEGANE 2 DEN DAHA SERİ. KULLANIMI BİRAZ DAHA PRATİK( BOYUTLARI AÇISINDAN). MAREA O İHTİŞAMLI VE AĞIR GÖRÜNTÜSÜ OLAN MEGANE 2 DEN 20 KG DAHA HAFİF. İKİ ARABANIN GÖRÜNTÜSÜNE BAKTIĞINIZDA SANKİ ARADA 100 KG FARK VAR DERSİNİZ. VİRAJLARDA DA MAREA SON DERECE SAĞLAM BASIYOR YERE.
    MAREA ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR HİÇ DÜŞÜNMEDEN BU ARABAYI ALIN. TUTULMUYOR DİYENLERE ALDIRMAYIN. O TUTULAN ARABALAR SİZE MAREADAN DAHA FAZLA KAYBETTİRİYOR. ÖRNEK 2004 YILINDA 32500 YTL ALDIĞIM SIFIR MEGANE 2 Yİ 23000 YTL YE SATTIM.YANİ 9500 YTL DEĞER YİTİRDİ. MAREA 2 SENE SONRA 9500 YTL DEĞER KAYBEDECEĞİNİ HİÇ SANMIYORUM. ÇÜNKÜ 12-13 MİLYARA DOĞAN 1,6 İ.E SATILIYOR. (2001-2002 MODEL.) BİRDE SIRALI SİSTEM LPG TAKTIRACAĞIM SONRA TADINDAN YENMEZ SÜPER........ HAY AKLIMI SEVEYİM......

meganeden marea ya geçiş nedeni nedir. bana pek anlamlı gelmedi

• arkadaşlar 40 üye olmuşuz
    ama
    şu forumu canlandıralım bea
    milettt
    elinizde hiç modlu marea-brava-bravo resmi yok mu????
    ben bendeki bütün resimleri koydum valla buraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

arkadaşlar 40 üye olmuşuz
    ama
    şu forumu canlandıralım bea
    milettt
    elinizde hiç modlu marea-brava-bravo resmi yok mu????
    ben bendeki bütün resimleri koydum valla buraya

malesef aktif üye sayısı az
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.