Şimdi Ara

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.962
Cevap
181
Favori
3.025.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yine vurdum arabayı yaw :D bagaj kapağına bir çekiç darbesi yemiş gibi oldu. pencerelere vs takılan ferforje demire çarptım. haftaya 60 000 bakımına gircek(alper oto - istanbul) ufak tefek vuruklar düzelcek pasta cila vs vs yapılcak geldiğinde yeni gibi bir marea bekliyorum.
    kazasız sürüşler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 13 Kasım 2006; 19:52:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: berk78

Merhaba,

Ben de uzun araştırmalar sonunda daha yeni 98 Marea ELX 1.6_16V (Füme) satınaldım. Alıralmaz gaz taktırdım. Söylenenlerin aksine eski sistem yani sıralı olmayan sistem taktırmış olamama rağmen gayet memnunum. Daha önce 3 yıl boyunca Gazlı Doğan SLX kullanan biri olarak doğanın aksine bu arabanın çekişinde hiç bir değişiklik olmadı.

Size sorum şu olacak. Bazı araçların (Opel vs gibi) Orjinal fabrika çıkışı teyplerinde(CD çalarsız olanlarda) söküldüğünde arka taraflarında Line-in veya Aux girişi varmış. Bizim arabalar da CD- Changer kontrollü olduğuna göre arkasında Aux veya Line-in girişi vardır diye tahmin ediyorum. Aramızda hiç Marea veya Brava kullanıcısı olarak Teybi çıkarttırıp arka tarafında line-in vey AUX girişini gören oldumu? Belki CD-Cahnger girişi vardır. Buraya başka bir Jack vasıtasıyla MP3 çalar veya CD-takılablir. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz...

Bu arada Dozi17 kardeş beni de kulübe kaydedebilir misin...
    Saygılar, Selamlar

bunu bende çok merak ediyorum...

• Tüm MAREA cılara selamlar.Hepinizin bildiği gibi artık kaset devri kapanmış ve mp3 devri başlamıştır. Şimdi ben aracımın teybini değiştirmek istemiyorum,çünkü göğüsün bir parçası gibi duruyor.Yeri,ne mp3 player takıldığında (bana göre) çirkin bir görüntü oluşuyor. Bunu aşmak için fikri ve deneyimi olanlar varsa bize yardımcı olabilirler mi? Çakmaktan çalışan radyo vericileri var buda küllüğün sürekli açık olmasını gerektiriyor ve uzun yolda bacağıma değdiği için rahatsız ediyor (boy 1.90 da..) bagaja mc36 model grunding marka cd changer takılıyor ama bununda kablosunu bulmak zor ve mp3 değil vma çalar olduğundan pek kullanışlı sayılmaz.Yardımlarınızı bekliyorum..İyi günler...
  • kaset adaptörü ile mp3 playerinden normal kasetçalarına ses iletebilirsin... eğer kaliteli bir adaptör alırsan (sony gibi) ses kalitesi oldukça iyi olacaktır...
  • arkadaşlar yeni kayıtoldum bende marea kullanıcısıyım kulübe üye olmak istiyorum ama bilmiyorum yardımlarlnızı bekliyorum
  • ewt kaset adaptörü ile bu sorunumuz hal oluyor.bende bir ipod alıp adaptör ile kaset çalarda denemek istiyorum.bir arkadaşımda passat var 98 model o bu yöntem ile dinliyordu seste çok güzeldi kasetten katkat iyiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kejnedar

arkadaşlar yeni kayıtoldum bende marea kullanıcısıyım kulübe üye olmak istiyorum ama bilmiyorum yardımlarlnızı bekliyorum

sevgili kejdenar daha ayrıntı verirseniz mareanızla ilgili sevinirim.

Bu arada marea sayesinde foruma yeni üyeler kazandırmış olduk
    Ne kadar çok mareacı varmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36

herkeze selamlar
    yine vurdum arabayı yaw :D bagaj kapağına bir çekiç darbesi yemiş gibi oldu. pencerelere vs takılan ferforje demire çarptım. haftaya 60 000 bakımına gircek(alper oto - istanbul) ufak tefek vuruklar düzelcek pasta cila vs vs yapılcak geldiğinde yeni gibi bir marea bekliyorum.
    kazasız sürüşler

geçmiş olsun arkadaşım,inşallah bu son olur.
  • aracımdan bahsetmemi istiyorsun 2000sx marea niğde bölgesinde tek inanın 1600 motorla sınıfının en üstün arabası bence ayrıca su fıkiyesi bulamıyorum bizim bu niğdede bulamıyorum eğer internet üzerinden alabğileceğim adres varsa verirseniz sevinirim sitenin acemisiyim selamlar mareacı kardeşim.
  • quote:

marea hakında bana bilğli verecek üye arkadaşlar yani su fıskiyesi arıyorum
  • @kejnedar
    eğer niğde'de filan yoksa büyük şehire gideceksin o zaman
    eğer ankara size yakınsa orda bi tanıdık filan varsa
    orda hurdacılar var her türlü oto çıkma parçası bulunur şaşmaz'da
    ordan getirttirirsin artık
    internette öle parçalar zor bulunur...
  • Orjinalden alıntı: kejnedar

aracımdan bahsetmemi istiyorsun 2000sx marea niğde bölgesinde tek inanın 1600 motorla sınıfının en üstün arabası bence ayrıca su fıkiyesi bulamıyorum bizim bu niğdede bulamıyorum eğer internet üzerinden alabğileceğim adres varsa verirseniz sevinirim sitenin acemisiyim selamlar mareacı kardeşim.
  • selam arkadaş bu yer ostimmi acaba biraz biliyorsan tarif ediver rica ederim
  • ostim mi tam bilmiyorum ama
    şaşmaz diye bir sanayi sitesi var
    orda oto çıkma parçacıları vardır
    kaza yapmış araçlardan parçaları sökerler
    ucuza bulursun
  • çok sağolasın arkadaş allah kaza bela vermesin akraba çok ankarada sorunu çözerim inşallah nerelisin arkadaş ben niğdeye bağlı e5 üzerinde ulukışla dan. birde şuan üyemiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kejnedar

çok sağolasın arkadaş allah kaza bela vermesin akraba çok ankarada sorunu çözerim inşallah nerelisin arkadaş ben niğdeye bağlı e5 üzerinde ulukışla dan. birde şuan üyemiyim

kardeş ben nickimden de belli olduğu gibi burudr-bucaklıyım
    ama şu anda istanbuldayım,burda üniversitedeyim

üye konusunu dozi17 arkadaşımız halleder
    hemen üye olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: FiatClub

kaset adaptörü ile mp3 playerinden normal kasetçalarına ses iletebilirsin... eğer kaliteli bir adaptör alırsan (sony gibi) ses kalitesi oldukça iyi olacaktır...

bence burdaki marka sadece isim olarak kalıyo
    corsada aynı şarkıyı minton ve orjinal sony ile denedik bir fark yok. mareada da minton kullanıyorum gayet güzel

@dozi17
    sağol
  • selam herkese klübe üye olmak istiyorum. aracım 2001 1,6 elx auto full .kübü canlandırmak lazım diye düşünüyorum.herkese ii seyirler:)
  • bu arada arabam gece mavisidir.. mareların motor sesleri beni mest ediyor..arkadaşlar far sistemi çok değişik olan bu marealara beyaz lamba takmak mantıklımı sizce.çünkü sisler açıldığı zaman ren çirkinliği olur diye düşünüyorum.

marealara nasıl aksesuarlar yapılır.fikri olan söylesin lütfen
  • mareacılar çoğalmış ;ne güzel
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.