Şimdi Ara

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.962
Cevap
181
Favori
3.026.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozzye36

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

illa yay olsun demiyorsanız helezon yaylarını kestirin bence

senden böyle bişey beklemezdim hocam

hocam aslında kestirmek iyi değil
    hem konfor-hem sürüş açısından
    ama verdiğim linkteki fiyatlara da baktıysan eğer fiyatlar çok pahalı
    o yuüzden kestirmek fikri öle çıktı
    yani ben arabayı alınca eğer fiyatlar böle devam ederse neden kesmeyeyim helezon yayını
    saedece içinde biraz fazla saallnırız o kadar,onun haricinde yere daha fazla yaklaştığı için aracın yol tutuşu da artar...
    o yüzden öle demiştim
  • once bana cevap yazın lütfennn. yarın belki araba alabilirim..
    quote:

Orjinalden alıntı: ozden61

http://www.araba.com/379825.html
    linkteki arabanın fiyatı nasıl arkadaslar. marea cılar en gec ocak ortalarında araba sahibi olacagım, bugun albea ve getz dizellere baktım. 2. elleri 20 civarı ortalama. ama 1-2 aydırda marea bakıyorum. pek tutulmayan yollarda fazla sayıda olmayan bir araba. ama harika bir tipi var. gittim fiat servisle gorustum parca ve servis varmıs, peki neden tutulmadı anlamadım. bu arabalarda sıralı lpg nasıl motorda problem yaratıyormu. az kullanılmıs temiz bir marea fiyatıda fazla olmayacak ozden61@mynet.com adresine haber verebilir.

• Orjinalden alıntı: ozden61

once bana cevap yazın lütfennn. yarın belki araba alabilirim..

çavuş hanği model araba istiyorsun ve nerelisin
  • arkadaşlar geçen hafta sonu tam olarak 1000 km yol yaptım ve yaptığım kilometrenin üçte biri şehir içinde, gerisi de şehirler arasındaydı. yollar müsait olunca allah ne verdiyse bastım, devir saati 3000-4000 arasıra 5000 arasında gitti geldi, uzun yolda ortlamada 120 km gibi bi süratte gittim. yaktığım benzin toplamı ise 210 milyon lira, kilometrede 210 bin liraya geliyo. bana göre o gidişe ööööle abartı bi yakma değil, e sonuçta gitmesi için bişeyleride yakması lazım.
  • benimki

quote:

Orjinalden alıntı: MAXICROP

ARAMIZDA LPG Lİ MAREA SI OLAN VAR MI ?

• trabzonluyum. mumkunse excluve tuplu bakıyorum. verdigim linkteki ilan nasıl...http://www.araba.com/379825.html
    Orjinalden alıntı: kejnedar

once bana cevap yazın lütfennn. yarın belki araba alabilirim..

çavuş hanği model araba istiyorsun ve nerelisin
  • 2004 model ve 60 bin km için biraz fazla geldi bana bu fiyat.
    Marea full ve lpg sistemide var üzerinde...Yinede fazla.
    17-17.5 bin arası makul düzeyde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 23 Kasım 2006; 22:47:19 >
  • BENİMKİ DE 1900 KM DE. NAYLONLARI ÜZERİNDE. 20500 YTL İSTİYORUM. GERÇEK BİR MAREA TUTKUNUNA SATABİLİRİM. 2007 MODEL ÇELİK GRİSİ. ALAN SIFIR ALDIM DİYEBİLİR. SIFIRDAN FARKI FATURASININ KESİLMİŞ OLMASI.
  • ARABANIN FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İSTEYEN 5 SAYFAYI ZİYARET EDEBİLİR. ÇİZİKSİZ. 10 NUMARA.
  • selam klüp.uzun zamandır giremiyordum.am bıraktığım gibsiniz hala:))) yaz gelsinde mangal partisinde buluşucaz inşallah..

BU ARADA MAREA ÇIKMA PARÇALAR ARAYAN ARKADAŞLAR.BANA Bİ ULAŞIN DERİM????

hilyasin@hotmail.com

HERKESE SAYGILAR.
  • quote:

Orjinalden alınt

BU ARADA MAREA ÇIKMA PARÇALAR ARAYAN ARKADAŞLAR.BANA Bİ ULAŞIN DERİM?
    arkadaş 2000 sx için su fıskıyesi arıyorum bulunurmu acaba
  • tesekkurler dozi..
  • peki arkadaşlar sıralı lpg taktırsak kaça malolur bilgisi olan varmı? ruhsata işlenmesi dahil.taktıran varsa performansda gözle görülür bir değişiklik oluyormu.
  • toplam 1900-2000 arasoı gidiyor ruhsata işleme dahil( işlerken bikez daha moayene yaptırıyon arabayı). çekişte fark yok. şehir içi 150 şehir dışı 120 yakıyor (şehir dısı 110km sabit hız)

quote:

Orjinalden alıntı: caylak_tetikci

peki arkadaşlar sıralı lpg taktırsak kaça malolur bilgisi olan varmı? ruhsata işlenmesi dahil.taktıran varsa performansda gözle görülür bir değişiklik oluyormu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berk78

Merhaba,

Ben de uzun araştırmalar sonunda daha yeni 98 Marea ELX 1.6_16V (Füme) satınaldım. Alıralmaz gaz taktırdım. Söylenenlerin aksine eski sistem yani sıralı olmayan sistem taktırmış olamama rağmen gayet memnunum. Daha önce 3 yıl boyunca Gazlı Doğan SLX kullanan biri olarak doğanın aksine bu arabanın çekişinde hiç bir değişiklik olmadı.

Size sorum şu olacak. Bazı araçların (Opel vs gibi) Orjinal fabrika çıkışı teyplerinde(CD çalarsız olanlarda) söküldüğünde arka taraflarında Line-in veya Aux girişi varmış. Bizim arabalar da CD- Changer kontrollü olduğuna göre arkasında Aux veya Line-in girişi vardır diye tahmin ediyorum. Aramızda hiç Marea veya Brava kullanıcısı olarak Teybi çıkarttırıp arka tarafında line-in vey AUX girişini gören oldumu? Belki CD-Cahnger girişi vardır. Buraya başka bir Jack vasıtasıyla MP3 çalar veya CD-takılablir. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz...

Bu arada Dozi17 kardeş beni de kulübe kaydedebilir misin...
    Saygılar, Selamlar

Arkadaşlar sorum hakkında fikri veya bilgisi olan yokmu?

sosyete tamircisi kardeşim sen belki bilirsin?

Selamlar...

• quote:

quote:

Merhaba,

Ben de uzun araştırmalar sonunda daha yeni 98 Marea ELX 1.6_16V (Füme) satınaldım. Alıralmaz gaz taktırdım. Söylenenlerin aksine eski sistem yani sıralı olmayan sistem taktırmış olamama rağmen gayet memnunum. Daha önce 3 yıl boyunca Gazlı Doğan SLX kullanan biri olarak doğanın aksine bu arabanın çekişinde hiç bir değişiklik olmadı.

Size sorum şu olacak. Bazı araçların (Opel vs gibi) Orjinal fabrika çıkışı teyplerinde(CD çalarsız olanlarda) söküldüğünde arka taraflarında Line-in veya Aux girişi varmış. Bizim arabalar da CD- Changer kontrollü olduğuna göre arkasında Aux veya Line-in girişi vardır diye tahmin ediyorum. Aramızda hiç Marea veya Brava kullanıcısı olarak Teybi çıkarttırıp arka tarafında line-in vey AUX girişini gören oldumu? Belki CD-Cahnger girişi vardır. Buraya başka bir Jack vasıtasıyla MP3 çalar veya CD-takılablir. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz...

Saygılar, Selamlar

Selamlar...

selam arkadaş albir mp3 çıkar kaset çaları sağda soldan ufak bir çakı ile korkma içeride kabloya bağlı aracı var soketi çart ve mp3 soketini tak marealar diğer otolardan haha kullanışlı birde kontağı kapatınca mp3 çalışmaz o zaman sokkette bulunan sarı kabloyu kes uclarını bant ile sar her an çalışır ...[ KASET ÇALAR İLE KABLO ARASINDA ARACI SOKET VAR ONU SAKLA İLERİDE LAZIM OLUR]

• ARKADAŞİLAR BU ABİNİZE HEP ÜYELER YARDIMCI OLSUNKAPUT ÜZERİNDEKİ SU FISKIYESİ ARIYORUM ÜCRETİ ÖNEMLİ DEĞİL BULUN ŞU MERETİ
  • Saolasın be abi(Sosyete Tamircisi). Hafta sonu bu işi hallederim ben.
  • Arkadaşlar mutlaka bilenler vardır. Ama ben yine de bilmeyenler için biraz LPG olayından bahsetmek istiyorum.

Yaklaşık 1,5 ay önce Ramazan Bayramı öncesi Marea' yı satın aldım. Zaten alır almaz LPG taktıracaktım ama hiç aaştırma yapmamıştım. Aldıktan sonra başladım araştırmaya nereye sorduysam Marea' lara Sıralı Sistem LPG oluyor. Diğer eski sitem olmuyor. Sıralı sitemin de en ucuzu 1400-1500 civarı. Ben bildiğim kadarıyla sıralı sistem olmasının gerekliliği Manifolt' un Plastik yada Aluminyum olması ile alakalı. Ben yine de açtım telefonu sordum servise. Servis dediki. Mareların ilk çıkan modelleri Aluminyum manifoltlu. Götürdüm bir LPG Servisine. Adam Sıralı Sistem olur dedi yine. Ben de dedim benim ki Aluminyum Manifoltlu bu araba. Eski sistem olur. Adam hemen yan çizdi. Evet ama Hava Filtresi Patlatma yapar vs. dedi. Ben de inadına Taktırdım eski sistemi 700 YTL' ye.

Vallahi ister inanın ister inanmayın, çekişinde bana göre hiç değişiklik olmadı. Araba LPG li olduğu halde çok kısa sürede istediğiniz hıza çıkabiliyorsunuz. Şimdilik bir problem yok.

Bir de benim Sıralı Sistemde en çok korktuğum nokta bu sistemi takarken aracın Ecu ayarları değiştiriliyor ve bazı araçlar buna uyum sağlayamayabiliyor. Ve bildiğim kadarıyla çözüm de bulunamadı bu konuya şimdilik.

Neyse fazla başınızı ağrıtmayayım.
    Selamlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: sosyete tamircisi

quote:

quote:

Merhaba,

Saygılar, Selamlar

Selamlar...

selam arkadaş albir mp3 çıkar kaset çaları sağda soldan ufak bir çakı ile korkma içeride kabloya bağlı aracı var soketi çart ve mp3 soketini tak marealar diğer otolardan haha kullanışlı birde kontağı kapatınca mp3 çalışmaz o zaman sokkette bulunan sarı kabloyu kes uclarını bant ile sar her an çalışır ...[ KASET ÇALAR İLE KABLO ARASINDA ARACI SOKET VAR ONU SAKLA İLERİDE LAZIM OLUR]

hocam anlayamadım birazda açık yazarmısın neyi nereye takıyoruz

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.