arkadaşlar öncelikle herkese selam...biraz uzun yazcam ama umarım okursunuz....ilk olarak beni de kulübe üye yaparsanız sevinirim... birkaç ayiçinde 2003-05 1,6 liberty ya da exclusive aşmak istiyorum.lpg de taktırcam.hergün 100 km uzun yol yapıyorum...internette 13-17000 ytl arasında arama yaptığımda donanım ve yaş olarak en ama en ideal araç marea olarak görülüyor...haklı olarak insanda şüphe uyanıyor...2004 model hyundai getz bile marea ile aynı fiyat...ve bunun gibi çok örnek var...lafı uzatmayım,,,sizden ricam marea"yı objektif olarak değerlendirmeniz.aracı 5 yıl satmayı düşünmüyorum.(ev alma planlarımdan dolayı),bana bakım masrafı,konfor,güvenlik ve diğer açılardan neden marea seçmem gerektiğini anlatabilir misiniz...mareaların sürücü koltuklarının çok ergonomik olduğunu okudum bu benim için çok önemli.meslek nedeni ile kronik sırt ağrılarım var da:(
arkadaşlar herkese mutlu günler dilerim...bu arada belirttiğim özelliklerde marea sahipleri de teklif verebilirler...düşünenler için takas aracım 94 model fairway(lpg yeni değişti voltran)
valla ben 6 yıldır mutluyum mareamla... daha da ayrılmayı düşünmüyorum... kolay kolay sorun çıkarmaz... panda bile bazı sabahlar çalışmakta zorlanırken marea daha bi kere bile tık demedi... alacaksan için rahat olsun...
BORACHO KARDEŞİM MAREA NIN KOLTUKLARINDAKİ RAHATLIĞI ÇOĞU ARABADA BULAMASSIN. HATTA MAREA DAN PAHALI ARABALARDA BİLE . ARABAYI ALIRSAN EĞER ÇOK MEMNUN KALIRSIN. BU ANLATMAKLA OLMAZ.BİNİP YAŞAMAN LAZIM. FİYATINA GÖRE MÜKEMMEL BİR ARABA. İNSANI HİÇ YORMUYOR VE ZEVK VERİYOR. EĞER DÜŞÜNÜRSEN 2007 MODEL 2506 KM DE KOLTUKLARI NAYLONLU BİR MAREA VAR BENDE.ÇÜNKÜ BEN FİAT LİNEA YI BEKLİYORUM. ÜRETİMİ BAŞLAYINCA ALACAĞIM İNŞALLAH. FUARDAKİ LİNEA FOTOĞRAFLARINA HASTA OLDUM VALLAHİ.
BORACHO KARDEŞ ARABANIN FOTOĞRAFLARINI 5 SAYFADA GÖREBİLİRSİN.
quote:
Orjinalden alıntı: bugrayuz
herkese merhaba araniza alirsaniz sevinirimhttp://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=41805&AdId=3299795 bu araci almayi dusunuyorum sizce uygun mu 12500 ytl alirsam lpg taktiricam ne tafsiye edersiniz. izmirde oturuyorum izmirde bu isi kim iyi yapar titiz bir konu oldugu icin sormak istedim pek bilgim yok marea almaya bu form sayesinde karar verdim ltfen goruslerinizi bildirin simdideen tesekkurler
şimdiden hayırlı uğrlu olsun.araba temize benziyor.eger motorunda sorun yoksa motoru da temizse fiyatı gayet iyi. sorun çıkarmaz sana.her türlü rahat ve de kullanışlı bir araba.pişman olmazsın.koltukları da deri gördügüm kadarıyla.bu da ayrı bir güzellik.ilk başlarda LPG taktırma derim.eger benzini seni zorlarsa o zaman LPG düşün derim.100 km ortalama 7-7.5 litre yakarsın karışık.Sadece otomatik vitesine takıldım ben.Çünkü bu arabanın tadı düz vitesle daha iyi anlaşılıyor.yok ben otomatik vites istiyorum benim için sorun olmaz diyorsan tekrar hayırlı ugurlu olsun:)Bu fiyata bu arabayı kaçırma derim.
bulablirsen düz viteslisini al derim... (tabi arabaya kendin hükmetmek istiyosan, çünkü tadını o zaman almaya başlarsın) fiyatı da biraz daha aşağı çektirirsen sana karı olur ama galeri illede olmaz diyosa kaçırma... 96000 km de bi araba motorunuda iyice test edip aklında şüphe kalmadıktan sonra hayırlı uğurlu olsun derim...
ılgınıze tesekkurler fıyatı faha asagıya cekmeye calısıcam tabıkı. otomatik vites olmasını ben talep ediyorum cünkü eşimde kullanıcak onun daha rahat kullanması için keyfimden biraz fedakarlık edicem artık. tup olayın ı ciddi sekilde istiyorum ama izmirde nerde ve hangi marka taktırmak konusunda cekincelerim var bu konuda acıklama yaparsanız sevinirim
Mehaba marea cı dostlar... Bende bu gün 2004 model marea liberty aldım... İlk bakışta güzel görünüyor... İlk defa marea kullanıyor olacam... Gerçi bende araç çok fazla durmaz, bir iki ay içinde satarım tekrar diye düşünüyorum, ama çok hoşuma giderse belki de kalır...
quote:
Orjinalden alıntı: exclusive08
dostum mesaj cevaplama ikonunu tıkladığında zaten mesaj yazdığın kısmın altında "resim ekleme" yazısı var, oraya tıklayıp eklemek istediğin resmi pc den seçiyosun ve devam edıyosun o kadar.
bu arada bende iş dolayısıyla devamlı gelıyorum balıkesire, bu cuma orda olucam yıne bı aksılık çıkmazsa.
Arkadaşım yanıtın için teşekkürler.Kapımız her zaman açık.Bekleriz. Yanlız şöyle bir durum varki 400kb dan fazla resim yüklenmiyor...
ARKADAŞLAR,CANLAR ,FOMU BOŞ BIRAKMAYIN GÜME GİDER KOCA TOPİK BAKIN YAN KOMŞU --TUNİNĞ TEAMCILARA FORMU AÇTILAR ŞİMDİ GİREN BİLE YOK HERGÜN BAKIYORUM ARKADAŞLAR TATİLEMİ ÇIKTILAR ANLAMIYORUM FORMU BOŞ BIRAKMAYIN YENİ MAREACILAR KATILMIŞ ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ KOÇLAR YAŞCA SİZLERDEN BÜYÜĞÜM HERHALDE MAREA HAKKINDA HERŞEYİ SORA BİLİRSİNİZ MOTOR PARÇALARI MEKANİK KAPARTO SELAMLAR HEPİNİZE NİĞDE-ULUKIŞLADAN KEJO
fiatclub bilgiler için teşekkürler,
maxicrop
teşekkürler bilgi için,sanırım manisadasın ben de izmirdeyim işyerim turgutluda,,,aracın çok guzel fakat fiyat biraz beni aşıyor açıkçası...yine de saol...
arkadaşlar düşüncelerinizi paylaşmanızı isticem herkesten...mesela kronik bi sorunu varmı mareaların...hız sabitleyici takılır mı(serviste orjinal) ve iyi-kötü herşeyi hakkında
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet21
Mehaba marea cı dostlar... Bende bu gün 2004 model marea liberty aldım... İlk bakışta güzel görünüyor... İlk defa marea kullanıyor olacam... Gerçi bende araç çok fazla durmaz, bir iki ay içinde satarım tekrar diye düşünüyorum, ama çok hoşuma giderse belki de kalır...
KAÇA ALDIN MEHMET21 KARDEŞ
Sosyete Tamircisi kardeş olay tamamdır.
Discmani anlattığın gibi bağladım.
Önce Teybi söküp o dediğin soketi buldum. Yalnız o soketten Adapazarında o kadar aramama rağmen bulamadım. Mecburen Discmanden çıkan kabloyu kasetten okuma yapan soketin diğer ucundaki aletin arkasına paralel bağladım. Fakat burda önemli bir nokta var. Bu kabloyu direk Discman' e bağladığımda ses çok cızırtılı çıkıyor. Bu araştırdım sebebi Discman ve MP3 çalar gibi aletlerin ses çıkışları oto teyplerine göre çok yüksek olduğu için bu çıkış seviyesini düşürmek gerekirmiş. Dolayısıyla Discman'e giden bu kablo ve Discman arasına 2 Adet Potansiyometre koydum.(1 Adeti 250 ykr-Discman kablosu çiftli olduğu için 2 kaboya 2 farklı potansiyometre koydum. ). Ve Discman i çalıştırdım. Teybi kaset moduna aldım. Benim teybin kaseti çalışmadığı için Teybi kaset moduna almam yeterli oluyor ama kaset çaları sağlam olanlar bandı kopuk bir kaset koymalılar teybin içine. Ses baştan yine cızırtılı geliyor. Şimdi yapılması gereken Potansiyometreler üzerindeki ayar düğmelerini sağa sola çevirerek istenen ses netliğini sağlamak.
Belki teybi yerinden çıkarmakda zorluk yaşayabilirsiniz. 2-3 kere söküp çıkardığım için artık iyice öğrendim. 2 adet tornavida veya sert 2 cisimi Teybin sağ ve sol alt köşelerinin yaklaşık 0,5-1 cm arası iç kısımlarına doğru sokup çok az yukarı kaldırıp sonra kendimize doğru çekiyoruz. Bu esnada kaset girişinin üst tarafından destek verirseniz çok rahat teyp yarinden çıkar.
Sorusu olan varsa sorabilir.
arkadaşlar beni üye yapmamıssınız,önerilerde de bulunmuyorsunuz...yoksa beni beğenmiyömüsünüz
quote:
Orjinalden alıntı: boracho
arkadaşlar beni üye yapmamıssınız,önerilerde de bulunmuyorsunuz...yoksa beni beğenmiyömüsünüz
yaptım kardeşim kusura bakma,işler yoğundu marea tavsiye istemez,al bin.. çok hırpalanmışını alma tabiki,sanayiye servise baktır....benzin çok yakıyor diyorsan lpg taktır..
Merhaba arkadaşlar bende bir marea sever ve marea kullanıcısıyım 97 hlx'im var 2.0 20V cd changerdan park sensörüne kadar yok yok çok memnunum
helal sana arkadaş inan çok sevindim buarada bir cd veya mp3 çalar bidiğimiz cd çalar çok güzel olur cızırtı motor sesi falan almaz hemen yerine oturur yani tak fişi bitir işi selamlar Orjinalden alıntı: berk78
Sosyete Tamircisi kardeş olay tamamdır.
Discmani anlattığın gibi bağladım
bucaklı dostum bı ark. senı onerdı bnde bı problem war..
elimde bır bass war bunu ozellıklerı sunlar acaba rms degerı nedır bı yardımcı olll..
Short description - SPL C-Type Subwoofer Interlaced Glass Fibre/Carbon Fibre Reinforced IMPP cone Wide-roll, 3-layer fibre woven radial surround Double-stacked high power magnets Silver binding post terminal Aluminium die-cast basket with bottom hold structure Extended and vented pole yoke Dual 4 ohm voice coils (2 or 8 ohm) Optional accessories: UD-G305 spoke grille UD-W300S custom enclosure box Enclosure use Frequency response - 18 - 2.000 Hz Sensitivity (1W/1m) - 89 dB Qts - 0.328 Recommended sealed enclosure (Litres) - 42.5 Lowest resonance frequency (FS) - 32 Hz Maximum Power - 2.000 Watt Nominal input power - 750 Watt Vas - 34.53 l Woofer size (cm) - 30 cm Dual 4-ohm voice coils: 2 or 8 ohm
benım marea ya gıder mı sencee bu bass ısımı grur mu???
slm arkadaslar bı sorunum war baska bı forum daydım ark. burda bucaklı yı tawsıye ettıı dostum ben benım marea ya bı pıoneer 30 cm 2000watt bass almayı dusunuyorum
basın ozelllık lerı bunlarr
Short description - SPL C-Type Subwoofer Interlaced Glass Fibre/Carbon Fibre Reinforced IMPP cone Wide-roll, 3-layer fibre woven radial surround Double-stacked high power magnets Silver binding post terminal Aluminium die-cast basket with bottom hold structure Extended and vented pole yoke Dual 4 ohm voice coils (2 or 8 ohm) Optional accessories: UD-G305 spoke grille UD-W300S custom enclosure box Enclosure use Frequency response - 18 - 2.000 Hz Sensitivity (1W/1m) - 89 dB Qts - 0.328 Recommended sealed enclosure (Litres) - 42.5 Lowest resonance frequency (FS) - 32 Hz Maximum Power - 2.000 Watt Nominal input power - 750 Watt Vas - 34.53 l Woofer size (cm) - 30 cm Dual 4-ohm voice coils: 2 or 8 ohm
sence ısımı gorur mu rms degerını ogrenmem lazımm bı ell atınn HAYDI MAREA CILAR .!!!!
yaptım kardeşim kusura bakma,işler yoğundu marea tavsiye istemez,al bin.. çok hırpalanmışını alma tabiki,sanayiye servise baktır....benzin çok yakıyor diyorsan lpg taktır..
Dostum.Marea hakkında şöyle toparlayıcı bir bilgi alsak senden.'001 öncesi ve sonrası. kullanım durumu gibi.Diğer arkadaşlarda yorum yazabilirler.Amaç marea severleri çoğaltmak değil mi...