Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.919
Cevap
124
Favori
930.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba.Bizimde 1998 model badem kabuğu rengi 1.6 16 valf hl modeli bir paliomuz var.Araba eşime ait.Acemiliğini atması için hem görünüşü güzel hem 10.000 TL yi geçmeyen hemde kliması olan bir araba ararken karşımıza çıktı hemen aldık.Daha sonra kullandıkça anladık çok doğru bir araba aldığımızı.Benide üye yaparsanız sevinirim.hoşcakalın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mibar

Meraba.Bizimde 1998 model badem kabuğu rengi 1.6 16 valf hl modeli bir paliomuz var.Araba eşime ait.Acemiliğini atması için hem görünüşü güzel hem 10.000 TL yi geçmeyen hemde kliması olan bir araba ararken karşımıza çıktı hemen aldık.Daha sonra kullandıkça anladık çok doğru bir araba aldığımızı.Benide üye yaparsanız sevinirim.hoşcakalın

Hoşgeldin aramıza....
  • 15O TL
  • otomatik paliolara bakıyorum ilan sitelerinde.. dikkatimi çekti ,palio puntodan daha pahalıya satılıyor..
    paliocu arkadaşlar, sizler aracınızı alırken ikisi de aynı fiyat olsaydı punto alır mıydınız???
  • Kesinlikle punto alırdım, her açıdan puntonun palio ya göre üstün olduğunu düşünüyorum, ama parça fiyatlarında palio daha uygun olur zannımca
  • quote:

Orjinalden alıntı: lebu

otomatik paliolara bakıyorum ilan sitelerinde.. dikkatimi çekti ,palio puntodan daha pahalıya satılıyor..
    paliocu arkadaşlar, sizler aracınızı alırken ikisi de aynı fiyat olsaydı punto alır mıydınız???

Punto daha iyi tabi. Ama Türkiye'de yaşadığımız için tutulan, parçası makul olan araç iyidir.
  • hocam depo ayni depo da bagaj kapagi civarlarinda hortum yirtilmiş olabilir ayni problem bende de vardi hortum menteşenin oralarda yirtik cikti :)
  • Bu da benim 2004 Speedgear :)

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jordan83 -- 15 Ocak 2009; 17:49:04 >
  • Hocam maşallahı var aracın. Kazasız belasız kullanın inşallah.

Bu arada alaşım jant diye bağırıyor araba :)
  • Palio'cu Arkadaşlar,
    Bir el atsanız da şu sorunumu halletsem.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    2000 Palio Weekend 1,4 EL ye LPG taktırmıştım ancak çok fazla sarfiyat var ve dengesiz tüketim mevcut. Acaba sıralı sistem olurmu?
    Bazen 100 km de 14 lt yi geçiyor. Bazen de 9 lt lere iniyor. Sürekli ayarla uğraşıyorum.
    Tavsiye edeceğiniz bir marka ve tip varmı acaba...
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bana gerçekten fazla geliyor. Arabayı değiştirmeyi bile düşünüyorum.

• Herkese selamlar

2001 Model Palio Mk1

İç Mekan

Sparco Globe X Vİtes Topuzu
    Sparco Pedal Takımı
    Gösterge Paneli Aydınlatma Değişimi
    Abarth Direksiyon
    Proracing Shift Light
    HKS Type1 Turbo Timer

Dış Mekan

Zender Bady Kit
    İbrida Far
    İbrida Sinyal
    Kapı Çıta İptali
    Amerikan Cam Filmi
    Logo İptali
    Fiat Fiorina Sis Farı
    8000K Xenon
    Piaa Xtrme Cool Blue White Lte 4000k (Uzunlar)
    Stebel Nautilus Horn 139 Db
    Alarm
    Park Sensörü

Yürüyen

Sparco Kule Gergisi
    Eicbah Grande Punto Yay Takımı (ön -arka)
    Grande Punto Sertleştrilmiş Amortisör (ön)

Müzik Sistemi

Audio Saund System Elektrik Kablosu
    Audio Saund System Anfi Kablosu
    Audio Saund System Sigortalık
    Audio Saund System Sigorta
    Pioneer UB 7000 MP3
    Pioneer TS-A 6992 2 Takım
    Pioneer Mid Tiz
    Pioneer Anfi
    Pioneer Bas
    İnfinity Bas Kontrol

İLK HALİ

• quote:

Orjinalden alıntı: Energetic

Hocam maşallahı var aracın. Kazasız belasız kullanın inşallah.

Bu arada alaşım jant diye bağırıyor araba :)

Allah razı olsun kardeş. Aracımı seviyorum gerçektende. (Maşallah)

Maddi durumu düzeltir düzeltmez ilk işim xenon ve 4 lastik ve jant takmak olacak inşallah. Şimdilik idare ediyorum bu şekilde :)
  • @acypower

Maşallah araban çok güzel görünüyor. Modifiyeler tam kıvamında olmuş :)
    Yalnız kokpitin (özellikle gece) fotolarını da istiyoruz Şu panel aydınlatma değişimi nasıl olmuş merak ettim
  • acypower

gerçekten güzel olmuş araç. Maşallah. Aracının Ankarada sürekli durduğu yer var mı? Belki oralardan geçerken bi uğrar bakarız
  • @jordan83

Senin aracı da pas geçmeyelim Bordo çok beğendiğim bir renktir Hele o speedgear... muhteşem birşey! Keşke şu anda üretilen yeni modellerde de olsaydı

Büyük üstad havtinekin beyin speedgear hakkındaki ifadeleri aynen şu şekildedir.

quote:

Orjinalden alıntı: havnitekin

speedgear vites kutusunun easytronicle hiç bir ilgisi yoktur.

speedgear vites kutusu fuji heavy industries subaru japonya tarafından geliştirilmiş tam otomatik sonsuz vitesli cvt ve tork konvertörü özellikli,doğru kullanıldığı ve 40.000 km de sadece bu şanzımana has selenia tutela ng-cvt 75-80W yağı ile değişim yapılarak(asla diğer ATF,ATFII,ATFII,DEXTRON yağları kullanılamaz..) tam durmadan geriye ve parka takılmazzsa ve araç 5 km ile bile gitse boşa alınmadığı takdirdr asla arıza vermez...subaru,nissan,honda,audi ve mercedeste kullanılan en ileri tekniklere sahip ve ekonomik,geri kaçırmayan mükemmel bir şanzımandır.

not şu andaçeşitli araçlarda kullanılan otomatikleştirilmiş düz şanzımanlarla hiç bir ilgisi yoktur..en ileri teknikle üretilmiş cvt esaslı bir tork tam otomatik ve 6 vitesli tiptronik özelliği bulunan ekonomi modu ve ayrıca çok verimli "L" modu bulunan ,anti patinaj ve denge sistemini de içeren diferansiyeli de içinde bulunan çok iyi bir şanzımandır.

cvt şanzımanlar tam otomatik şanzımandır konik iki kasnak arasındaki çelik kayışın oran değiştirmesiyle rejim belirlerken yağ içinde çalışan tork konvertörü yoluyla hareketi iletirler bu yüzden de geri kaçırmazlar.debriyaj balata,baskı ve rulman yoktur. ancak entegre ve gelişmiş denge koruma ve anti patinaj önleyicili ve yarı kilitli olabilen üstelik tam processor kontrollü,sürücünün sürüş karakterini hafızaya alabilen karlı buzlu havalarda algılama yapabilen çok hoş ve gelişmiş bir kutudur...

uzun yolda 100 km ile giderken devir göstergesi 1900 dedir ve bu şekilde dikkatli kullanımda uzun yolda 5 lt nin altında tüketim değerlerine ulaşılabilir..ilk kalkış ve yokuşlarda biraz tüketim fazlalığı olduğundan ortalama tüketim değerleri düz vitese göre biraz artış gösterse de en önemli özelliği tork kaybı yaşatmaması,düşük devirlerdeki torku mükemmel kullanması, sessiz ve sorunsuz olması,tamir ve bakımının kolay ve ucuz olması,daha önemlisi klima açıkken gösterdiği mükemmel performans olarak sayılabilir...pek çok önemli modelde kullanılan bu şanzımanın daha gelişmiş modelleri keşke yine kullanılsa....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrglife -- 16 Ocak 2009; 15:23:56 >
  • Akşam eklemeye çalışıcam ama video şeklinde görmek istersen youtubeden "palio top speed 235" yazarsan videoda görebilirsin.
    Aracı park halindeyken sokakda görmek pek mümkün değil :) kapalı garaj olmayınca rahat edemiyorum Yenimahalledeyim görmek istiyenler gelip görebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acypower -- 16 Ocak 2009; 15:26:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: acypower

Akşam eklemeye çalışıcam ama video şeklinde görmek istersen youtubeden "palio top speed 235" yazarsan videoda görebilirsin.
    Aracı park halindeyken sokakda görmek pek mümkün değil :) kapalı garaj olmayınca rahat edemiyorum Yenimahalledeyim görmek istiyenler gelip görebilir.

acypower videoyu izledim, aydınlatmada mavi renk gerçekten çok hoş olmuş Bu arada motorda herhangi bir modifikasyon var mı? Yoksa o 235'i standart 1.6 16v ile mi yaptınız..?

Bu arada senin araba jant istiyormuş, biraz önce kulağıma fısıldadı Sana söylemeye çekiniyormuş
  • Aracın motoru 1,2 ve bu vıdeo için 155467 tane forumda tartışmalar çıkdı :) burdada çıkıcak gibime geliyor. Birde ufak bir not aracı kimseyle denemem bunun için teklifte bulunmayınız yeteri kadar denendi :) Örnek vermek gerekirse corsa1.7 dti palio sporting megane II 1.6 pejo 407 corsa gsi vs.
    Ara. jant istiyor ama orjinal haliyle daha iyi gidiyor extra ağırlığa gerek yok diye düşünüyorum. Ama bu düşüncem jant takmıyacam anlamına gelmiyor ;)
  • Teşekkürler üstad. Dediğin gibi ben çok memnunum. yakıt,performans,rahatlık açısından maşallahı var.
    yeni modellerde üretmemeleri bence hata olmuş. bu kalitedeki şanzuman neden bırakılır anlamış değilim.

quote:

Orjinalden alıntı: nrglife

@jordan83

Senin aracı da pas geçmeyelim Bordo çok beğendiğim bir renktir Hele o speedgear... muhteşem birşey! Keşke şu anda üretilen yeni modellerde de olsaydı

Büyük üstad havtinekin beyin speedgear hakkındaki ifadeleri aynen şu şekildedir.

quote:

Orjinalden alıntı: havnitekin

speedgear vites kutusunun easytronicle hiç bir ilgisi yoktur.

speedgear vites kutusu fuji heavy industries subaru japonya tarafından geliştirilmiş tam otomatik sonsuz vitesli cvt ve tork konvertörü özellikli,doğru kullanıldığı ve 40.000 km de sadece bu şanzımana has selenia tutela ng-cvt 75-80W yağı ile değişim yapılarak(asla diğer ATF,ATFII,ATFII,DEXTRON yağları kullanılamaz..) tam durmadan geriye ve parka takılmazzsa ve araç 5 km ile bile gitse boşa alınmadığı takdirdr asla arıza vermez...subaru,nissan,honda,audi ve mercedeste kullanılan en ileri tekniklere sahip ve ekonomik,geri kaçırmayan mükemmel bir şanzımandır.

not şu andaçeşitli araçlarda kullanılan otomatikleştirilmiş düz şanzımanlarla hiç bir ilgisi yoktur..en ileri teknikle üretilmiş cvt esaslı bir tork tam otomatik ve 6 vitesli tiptronik özelliği bulunan ekonomi modu ve ayrıca çok verimli "L" modu bulunan ,anti patinaj ve denge sistemini de içeren diferansiyeli de içinde bulunan çok iyi bir şanzımandır.

cvt şanzımanlar tam otomatik şanzımandır konik iki kasnak arasındaki çelik kayışın oran değiştirmesiyle rejim belirlerken yağ içinde çalışan tork konvertörü yoluyla hareketi iletirler bu yüzden de geri kaçırmazlar.debriyaj balata,baskı ve rulman yoktur. ancak entegre ve gelişmiş denge koruma ve anti patinaj önleyicili ve yarı kilitli olabilen üstelik tam processor kontrollü,sürücünün sürüş karakterini hafızaya alabilen karlı buzlu havalarda algılama yapabilen çok hoş ve gelişmiş bir kutudur...

uzun yolda 100 km ile giderken devir göstergesi 1900 dedir ve bu şekilde dikkatli kullanımda uzun yolda 5 lt nin altında tüketim değerlerine ulaşılabilir..ilk kalkış ve yokuşlarda biraz tüketim fazlalığı olduğundan ortalama tüketim değerleri düz vitese göre biraz artış gösterse de en önemli özelliği tork kaybı yaşatmaması,düşük devirlerdeki torku mükemmel kullanması, sessiz ve sorunsuz olması,tamir ve bakımının kolay ve ucuz olması,daha önemlisi klima açıkken gösterdiği mükemmel performans olarak sayılabilir...pek çok önemli modelde kullanılan bu şanzımanın daha gelişmiş modelleri keşke yine kullanılsa....

• Üstad kesinlikle inanırım. benim speedgear bile çok rahat seri olarak 200 ü görüyor. lastikler iyi olmadığı için sonuna kadar denemedim. bu nasıl 1.2 motor hala anlamış değilim gerçekten.

quote:

Orjinalden alıntı: acypower

Aracın motoru 1,2 ve bu vıdeo için 155467 tane forumda tartışmalar çıkdı :) burdada çıkıcak gibime geliyor. Birde ufak bir not aracı kimseyle denemem bunun için teklifte bulunmayınız yeteri kadar denendi :) Örnek vermek gerekirse corsa1.7 dti palio sporting megane II 1.6 pejo 407 corsa gsi vs.
    Ara. jant istiyor ama orjinal haliyle daha iyi gidiyor extra ağırlığa gerek yok diye düşünüyorum. Ama bu düşüncem jant takmıyacam anlamına gelmiyor ;)
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.