Şimdi Ara

^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^ (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.154
Cevap
99
Favori
1.441.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada manuel açılan ön camlarını,otomatik yaptıran arkadaşlar var mı acaba? Varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.Saygılarımla...
  • once tesekkurler paylaşımın icin.soylediklerini uygulicam.zaten egzosu değştirmeyi düşünüyodum bende bu anlattıkların da ustune cila oldu.
    merak ettiğim birşey daha var.aracı ilk calıstırmamdan itibaren motor ısınıncaya kadar ciddi bir performans düşüşü oluyor.tabiri caizse ite kaka gidiyor.
    ama bir kac km sonra motor ısınınca (benim yorumum) arac kendine geliyor cekişi düzeliyor.bunun nedeni nedir nasıl giderilebilir?
    bir de hava filtre hava filtresinin iki çıkışından birini tamamen kapatma işlemini tam olarak anlamadım.%4 performans kaybına rağmen neden boyle bişeye ihtiyac var?
    tekrar tesekkur ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Futuredead

Bu arada manuel açılan ön camlarını,otomatik yaptıran arkadaşlar var mı acaba? Varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.Saygılarımla...

yaw bu işlemi yaptırmayı ben de düşünüyorum baya zor oluyo azıp kapaması.ama şimdiye kadar duyduklarım pek randıman alan olmadığı şeklinde.
    ama merkezi kilit ve alarm aldım onları kesin taktırcam birkac gün içinde.merkezi kilitsizlik cidden ölüm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: eclipssse_81

once tesekkurler paylaşımın icin.soylediklerini uygulicam.zaten egzosu değştirmeyi düşünüyodum bende bu anlattıkların da ustune cila oldu.
    merak ettiğim birşey daha var.aracı ilk calıstırmamdan itibaren motor ısınıncaya kadar ciddi bir performans düşüşü oluyor.tabiri caizse ite kaka gidiyor.
    ama bir kac km sonra motor ısınınca (benim yorumum) arac kendine geliyor cekişi düzeliyor.bunun nedeni nedir nasıl giderilebilir?
    bir de hava filtre hava filtresinin iki çıkışından birini tamamen kapatma işlemini tam olarak anlamadım.%4 performans kaybına rağmen neden boyle bişeye ihtiyac var?
    tekrar tesekkur ederim..

Dediğim hava girişinin birinin iptali o performans kaybını (mantıken eğer hava-yakıt karışımında fazladan hava alırsa yanma çok verimli olmaz ve performans düşer) önlemek içindi,hiç telaşa kapılma araca ilk lpg takıldığında bu tür aksaklıklar olabiliyor. Normalde lpg li araçta zaten performans kaybı %8-10 arasındadır ama bu benim aracımda tek hava girişinin iptali ve egzost ile %4-6 oranında kapandı demek istedim.Saygılarımla...

• 98 unolarda zaten merkezi kilit var,ben alarmı da taktırdım cyclone 1 senedir kullanıyorum çok ta memnunum,önceden bir başka marka taktırdım ama ancak 2 ay kullanabildim sonra bozuldu.Saygılarımla...
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Futuredead

Bu arada manuel açılan ön camlarını,otomatik yaptıran arkadaşlar var mı acaba? Varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.Saygılarımla...

yaw bu işlemi yaptırmayı ben de düşünüyorum baya zor oluyo azıp kapaması.ama şimdiye kadar duyduklarım pek randıman alan olmadığı şeklinde.
    ama merkezi kilit ve alarm aldım onları kesin taktırcam birkac gün içinde.merkezi kilitsizlik cidden ölüm..

• Futuredead kardeşim;ben alman malı bir otomatik cam aldım ama daha taktırmadım.yarın takılıyor.iyi çalışıp çalışmadığını yarın bildiririm.
  • blueman23 teşekkür ederim yorumlarını bekliyorum.Saygılarımla...
  • Orjinalden alıntı: Futuredead

98 unolarda zaten merkezi kilit var,ben alarmı da taktırdım cyclone 1 senedir kullanıyorum çok ta memnunum,önceden bir başka marka taktırdım ama ancak 2 ay kullanabildim sonra bozuldu.Saygılarımla...

LPG AÇIKLAMALARIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
    BENİM UNOM 98 MODEL AMA MERKEZİ KİLİT YOK.UNO 70 (S' İ YOK).Bİ PARÇACI TANIDIKTAN ALDIM MERKEZİ KİLİT 20 YTL ALARM 40 YTL.
    İNŞALLAH İYİ ÇIKAR.
    OTOMATİK CAM İLE İLGİLİ HABERLERİNİZİ BENDE BEKLİYORUM..
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
  • blueman23 kardeşim, otomatik camı kaça aldın? ben iki sene önce sormuştıum 400 ytl fiyat vermişlerdi vazgeçtim, fiyat uygunsa aldığın yerin tlf nunu verirsen sevinirim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: dm2006

blueman23 kardeşim, otomatik camı kaça aldın? ben iki sene önce sormuştıum 400 ytl fiyat vermişlerdi vazgeçtim, fiyat uygunsa aldığın yerin tlf nunu verirsen sevinirim....

otomatik camı 110 ytl ye aldım kardeşim.www.gittigidiyor.com dan aldım.oradan bakabilirsin kardeşim.
    bu arada aracımın son hali.gerçi daha aynalar boyanmadı ama...

^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^

• Gittigidiyordaki otomatik camı gördüm.Taktıracak olan arkadaştan yorumları bekliyoruz.
  • quote:

SLM MİLLET. GECEN HAFTA 98 MODEL KARBURATORLU UNOMA ALDESA MARKA LPG TAKTIRDIM.HEMEN DEPOYU FULLEDİM.28,76 LT GAZ ALDI 42,50 YTL YE.GEZDİM YOZDUM 175 KM YAPTIM VE TEKRAR FULLEDİM.BU KEZ 22,95 LT GAZ ALDI 33,97 YTL YE.ŞEHİR İÇİNDE GEZDİM.KM DE 194 YKR YAKTI.BANA FAZLA GELDİ.TEKRAR AYAR YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.YALNIZ AKLIMA TAKILAN BİŞEY VAR LPG DEPOLARININ KAPASİTESİ BASINCA GÖRE DEĞİŞEBİLİYOMUŞ. ACABA İKİNCİ DOLUMDA DAHA FAZLA GAZ ALMIŞ OLABİLİR Mİ?
    YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..

evet fazla benimki 110 120 arası yakıyor.

ayrıca depon galba 40 lık. tahminen 35 litre civarı alıyor. ben test ettim
  • araçta yeni bir sıkıntı meydana geldi.

dönüs sinyalleri geçen gün çalışmadı. ustaya götürdüm hemen evin yakınındaki. ustaya götürünce düzeldi. ama zaman zaman yine aynısı oluyor.usta dedi ki 4 leri yak düzelir ama düzelmiyor.başka yere götüreceğim.

sizce sorunnedir.masraflı birseymidir
  • aracımın kaporta aksamı bitti ilk eski resimlerini sonra da yeni resimlerini ekliyorum.yorumlarınızı bekliyorum nasıl olmuş?

^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^

^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^

^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^

• yeni resimlerini de koyacağım ama durmadan hata veriyor.
  • UNO TEKNİK VERİLERİ

-----------------------------------------Uno 1.4 S----------- Uno 1.4 i.e. SX

Motor Hacmi  (cc) ------------------------1372---------- ----1372

Silindir Sayısı ------------------------------4--------------- ---4

Beygir Gücü (BG)d/d) ------------------- 72/5750-------------73/5750

En Yüksek Tork (Nm)/(d/d)-------------- 108/3250---------- 114/3500

Son Hız  (km/s)---------------------------- 170--------------- 170

0-100 km/s Hızlanma (sn)------------------- 11.4------------ 11.4

Yakıt tüketimi (100 km'de)  90 km/s hızda (litre)--5.3------------ 5.2

120 km/s hızda (litre) - -

Şehir İçinde (litre) ---------------------------8.9----------------8.9

Ağırlık (kg)------------------------------------ 820---------------845

Dingil mesafesi (mm)------------------------ 2362--------- ----2362

Uzunluk (mm)--------------------------- ----- 3689------------ 3689

Genişlik (mm)------------------------------- --1562----------- 1562

Yükseklik (mm)---------------------------- 1425-------------- 1425

Bagaj Hacmi (litre)-------------------------- 271/968--------- 271/968

Fiyatı (TL)
    Türkiye Temsilcisi Tofaş   Tel: (212) 275 29 60

• UNO SASİ

^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^

^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: ankarametinerr

araçta yeni bir sıkıntı meydana geldi.

dönüs sinyalleri geçen gün çalışmadı. ustaya götürdüm hemen evin yakınındaki. ustaya götürünce düzeldi. ama zaman zaman yine aynısı oluyor.usta dedi ki 4 leri yak düzelir ama düzelmiyor.başka yere götüreceğim.

sizce sorunnedir.masraflı birseymidir

aynı sorunu ben de yaşıyorum.dönüş sinyali yanmıyor bazen.sigortadandır diye düşündüm.direksiyonun altındaki sigorta kutusuna baktım dönüş sinyali sigortasını bulamadım.dörtlü flaşör sigortasını cıkarıp denedim dönüş sinyalleri calışmaya başladı.yerine takıncada calıstı.yani tam olarak ne olduğunu anlayamadım.ama hala bazen çalışmamazlık yapıyo kendi kendine tekrar düzeliyo.bende araştırcam bu sorunu.bulan paylaşsın
    lpg yorumun için teşekkürler.sanırım tekrar ayar yaptırmam gerekecek..

• uno şasi 2
  • 2.

^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.