Şimdi Ara

^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^ (408. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.154
Cevap
99
Favori
1.444.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben de yeni uno sahibiyim. Aracımı aldıktan sonra forumu baştan sona okudum. Belki senin için de faydalı olabilir. Aracım seninki gibi enjeksiyonlu değil karbüratörlü. O yüzden bir şey söyleyemeyeceğim. Foruma yazan çok kişi olmadığı için de uzun zamandır girmiyordum. Umarım sorununu çözebilmişsindir.

• Forumu hala takip eden varsa ne zaman olursa önemli değil bir cevap bekliyorum. Benim parklar ve uzunlar yanıyor ancak kısalar bazen yanmıyor. Bu unoların kısa far rölesi var mı? Araştırdığımda far-sinyal-silecek kolundan - sigorta kutusundan olabileceği söyleniyor. Biri 750 biri 1000 lira ama çalışan parçaları değiştirmek istemiyorum. Sadece sigortadan ya da far rölesi varsa far rölesinden olma ihtimali nedir. Eski araç olduğu için bulunduğum şehirde pek ilgilenmiyorlar. Batman'da yardımcı olabilecek elektrikçi önerisi olan varsa açığım. Eylül ayında muayenem var ve kısalar tam muayene sırasında sorun çıkaracak diye çok korkuyorum.

• @kelle06 @ kullanıcısına yanıt
    Far rölesini değiştir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevabın için teşekkür ediyorum. Far rölesine giden kablonun fişi yanmış. Değiştirdim sorun şimdilik çözüldü. Kış aylarında sinyallerde - dörtlülerde - sileceğin fasılalı çalışmasında takılmalar oluyor. Yine far - sinyal - silecek kolundan hala şüpheliyim. Kışın yine aynı sorunu çıkaracak mı bakacağız.

• Korna göbeği bozuldu direksiyonu sağa sola kırınca kendi kendine korna çalıyor soketlerin bulunduğu bakır göbek dağılmış sanırım direksiyonun sökülmesi gerekiyor başına gelen var mı ?

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

Bir kaç gündür cevap yazacak olan olur mu diye bekledim ancak yazan olmadı. Böyle bir sorunla karşılaşmadım henüz. Umarım sorununu çözmüşsündür. Çözdüysen nasıl çözdüğünü paylaşırsan grubu takip edenler açısından faydalı olabilir.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt
    Yeni göbek takılıması lazım.Direksiyonu sökmek basit ama kornanın olduğu parcayı çıkartırken kırıyorlar genelde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @RAMPOLDI Elektrikçi direksiyonu söktü altta ki bakırı yapıştır geri taktı düzeldi çentikleri kırılmış.

@kelle06

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 7 Haziran 2024; 14:8:23 >
  • Selamın aleyküm
    Bende 2000 model 70s uno var. Aracım lpg+benzinli. Araç normal kullanımda iken boşa attığımda veya debriyaja bastığımda stop ediyor. Sonra ise marştan çalışmıyor ve vurdurmam gerekiyor. Ve bu arıza sürekli olmuyor. İlk marştan 1 saat sonra veya yarım saat sonra duruma göre değişiyor. Ustalara götürdüğümde bozulunca getir diyorlar :D ama ne zaman bozulacağını da bilemiyorum. Başına daha önce arızadan gelen varsa bana yardımcı olabilir mi? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi akşamlar. musluğu kale petek ile değiştirdim fakat aracın ayak kısmından sıcak hava gelmesini çözemedim. musluk yazlık modda, fakat sıcak hava gelmeye devam ediyor. kış moduna çevirdiğimde daha da sıcak hava geliyor. bu daha önce başına gelen var mı? varsa çözümü nedir?

• Süleymankk S kullanıcısına yanıt

@Süleymankk Ben de yolda giderken debriyaja bastığımda ara ara stop ettiği oluyordu. Vurdurup devam ediyordum. Bir gün vurdurma ile de çalışmadı. Çekici ile sanayiye gitmek zorunda kaldım. Distiribütör soğutucu değişti sorun ortadan kaltı.

• RAMPOLDI kullanıcısına yanıt

Daha önce far rölesine giden kablonun fişi yanmış ve onu değiştirince sorun çözldü sanmıştım ama tekrar sıkıntı çıkarınca far rölesini de 30.08.2024 tarihinde (parça 250 tl) değiştirdim. farlarla ilgili sıkıntım kalmadı. Ayrıca Far- Sinyal- Silecek kollarında bir sorun olmadığına kanaat getirdim. Bizim araçlarda kronik olan Sigorta kutusu sorunu ara ara beni sanayiye götürüyor. Kışın gözlem yapıp gerekirse sigorta kutusu ve röleleri yenileyeceğim.

• 14.11.2024 tarihi itibari ile sigorta kutusunu tamir ettirdim ve sinyal-4'lü flaşör rölesini yeniledim. Elektriksel sıkıntım kalmadı inşallah... Uno Pişmanlıktır  ^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^ 

• yazar4002 kullanıcısına yanıt
    Merhaba ustam bu LPG tesisatı 70 s icindemi geçerli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.