Gittigidiyor üzerinden alan arkadaşlar dışında keylerimizi sorunsuz bir şekilde aldık. Her iki şirkette keyleri teslim ettiler. Ancak ön sipariş bonusları ciddi problem oldu. Her ne kadar bazı arkadaşlar beni suçlayıp firmaları savunma dese de daha önce g2a dan ön sipariş alıpta bonusları alamamış biri olarak tedarikçi kaynaklı bu problemi EA chat ile çözdüğümüz için ayrıca mutluyum.
Şimdi arkadaşlar önsipariş bonuslarını almak için hazır taslak mantıklı değil. O yüzden her kullanıcı kendi çapında amatörce birşeyler yazması daha verimli. Özetle bu oyunu önsipariş olarak aldığınızı, oyun çıkmadan LIBRARY'ye eklediğinizi, dolayısıyla bu pre order bonuslarını almanız gerektiğinizi İNGİLİZCE yazmalısınız. Eğer başarısız olursanız başka bir advisor ile şansınızı deneyebilirsiniz.
Özetle eğer çok anormal aksaklıklar olmazsa hepimiz ön sipariş bonuslarımızı almış bir şekilde bu oyunu elde etmiş olacağız.
Teşekkür eden etmeyen herkese ben teşekkür ederim. Değerli katılımlarınız ile forumun ve topluluğumuzun gücünü kullanarak maddi olarak çok büyük olmamasına rağmen manevi olarak güzel ve değerli bir başarı elde ettik.
Belki bir gün başka oyunlarda görüşürüz
ESKİ GELİŞMELER İÇİN TIKLA
1. Gamesmonde iptal edilmiştir. Tüm alan arkadaşlara ücretleri eksiksiz iade edileceğini firma bildirmiştir.. Ürün temin fiyatı arttığından dolayı 100 tl ye veremeyeceğini firma beyan etmiştir. Yarın sabahtan itibaren herkesin ödemesi iade işlemleri başlamıştır. GAMESMONDE 'DEN ALAN HERKES O SİTEYE ÜYE OLDUĞU MAİL ADRESİNİ BANA PM ATMASI GEREKİYOR. YOKSA İPTAL İÇİN BEKLERSİNİZ. O SİTEYE ÜYE OLDUĞUNUZ MAİL ADRESİNİ İSTİYORM ARKADAŞLAR PM YOLUYLA KONUYA YAZMAYIN 2.Teslim tarihi 28.09.2016 olarak güncellenmiştir. Firma ile whatsapp görüşmesini ekliyorum
3. HİÇ BİR SATIN ALMADA BEN YA DA @ismailbbyigit SORUMLU TUTULAMAZ. BİZ HİÇ BİR SİTEYE GÜVENCE VERMİYORUZ. ALIŞVERİŞİNİZDEKİ PROBLEMLER SİZİN İLE SATIN ALMA YAPTIĞINIZ ŞİRKET ARASINDADIR. HİÇ BİR PROBLEMDEN NE BEN NE DE @ismailbbyigit SORUMLU TUTULAMAZ. LİNKLERİN KULLANIMI KİŞİLERİN KENDİ İNSİYATİFİNDEDİR. DİLEYEN DİLEDİĞİ YERDEN ALIR
SORUMLULUK VE GÜVENLİK NOTLARI
ÖNEMLİ NOT : HİÇ BİR SİTE İLE TİCARİ VEYA MANEVİ BAĞIM YOKTUR. TAMAMEN İYİ NİYETLİ YAPILMIŞ BİR ÇALIŞMA OLUP HERHANGİ BİR SİTEYE KAR ETTİRMEK YA DA REKLAMINI YAPMAK GİBİ BİR AMACIM KESİNLİKLE YOKTUR. MUHTEMEL BİR ANLAŞMA İÇİN DE SİZLERDEN EN UFAK FARKIM YOKTUR. DOLAYISIYLA HİÇ BİR KONUDA SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM BİLGİNİZ OLSUN.
EN ÖNEMLİ NOT : HİÇ BİR SİTE İLE BAĞLANTIM YOKTUR. PAYLAŞACAĞIM LİNKLERDEN SATIN ALMANIZ TAMAMEN SİZİN SORUMLULUĞUNUZDADIR. DUPLICATE KEY GEC GELEN KEY GELMEYEN KEY VS GİBİ DURUMLARDAN KESİNLİKLE SORUMLU DEĞİLİM. HERHANGİ BİR PROBLEMDE MUHATTABİNİZ BEN DEĞİL SATIN ALDIĞINIZ FİRMADIR. ÇÜNKÜ SİZ NE KADAR BİLİYORSANİZ BEN DE O KADAR BİLİYORUM. VERDİĞİM LİNKLERDEN SATİN ALARAK BU ŞARTLARIMI KABUL ETMİŞ OLURSUNUZ EGER ETMİYORSANIZ LİNKLERE TIKLAMAYIN.
NOT : ARKADAŞLAR BAZI SORU İŞARETLERİNE YER VERMEMEK İÇİN NOTLARIMA YENİSİNİ EKLİYORUM. BU ÇALIŞMALAR ESNASINDA 1 KURUŞ DAHİ KÂRIM MENFAATİM ÇIKARIM KESİNLİKLE YOKTUR. BEN DE 105 TL ÜZERİNDEN OYUN SATIN ALDIM. O YÜZDEN MUHTEMEL YAŞAYACAĞINIZ PROBLEMLERDE BENİM SİZE BİR YARDIMIM DOKUNMAZ. DİREK OLARAK ALDIĞINIZ SİTE İLE MUHATTAPSINIZ. SIRF OKLAR BANA ÇEVRİLMESİN DİYE 2 SİTE İLE GÖRÜŞÜP OPSİYON OLARAK SUNDUM. KİMİNİN KEYİ GEÇ GELİR KİMİNİN GELMEZ KİMİNİN DUPLİCATE KEY OLUR BUNLARLA BENİM ZERRE ALAKAM YOK TEKRAR TEKRAR ÜZERİNE BASARAK SÖYLÜYORUM. LÜTFEN SORUMLULUĞUNUZUN BİLİNCİNDE OLUN VE EĞER ŞÜPHELERİNİZ VARSA BU LİNKLERDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN. BU ALIŞVERİŞLERDEN DOĞACAK MUHTEMEL PROBLEMLERDEN ŞAHSIM, DONANIMHABER YA DA BİR BAŞKA ÜÇÜNCÜ ŞAHIS ASLA SORUMLU TUTULAMAZ. AŞAĞIDAKİ SS 'E BAKABİLİRSİNİZ.
AŞAĞIDAKİ SATIN ALMA OPSİYONLARINDA BELİRTİLEN BİLGİLER (GLOBAL TESLİM TARİHİ VS) FİRMALAR TARAFINDAN TARAFIMA BİLDİRİLEN BİLGİLER OLUP BENİMLE YA DA DONANIMHABERLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOKTUR. SADECE BİLDİRİLENİ YAZDIM. HİÇ BİR BİLGİNİN GÜVENCESİNİ KESİNLİKLE VERMİYORUM.
Firma : bursagb
Fiyat : 105 Tl
Taksit : Var kartlara göre değişiyor
Key tipi : Global
Teslim tarihi : 28 EYLÜL 23:59 A KADAR
Link : İLK MESAJIN TAMAMINI OKUDUM ANLADIM VE TÜM SORUMLULUĞUN BENDE OLDUĞUNU ONAYLADIM. OLASI AKSİ BİR DURUMDA FORUM YÖNETİMİNİ YA DA KONU SAHİBİNİ İTHAM ETMEYECEĞİM SUÇLAMAYACAĞIM.
LİNKLER 21 EYLÜL 2016 17:00 A KADAR GEÇERLİ DAHA SONRA İPTAL EDİLECEKTİR.
@ismailbbyigit kardeşime de emekleri için teşekkür ederim.
İNDİRİM HALİNDE KESİN OLARAK ALACAK ÜYELERİMİZ [ ]