Şimdi Ara

DH FİFA ULTİMATE TEAM DUAYENLERİ KULÜBÜ [PS4] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
10
Favori
3.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psn: Yunus6397 ekleyebilirsin. Yalnız serinin en kötü oyunu felan görüşlerinize katılmıyorum son derece güzel bence oyun hatta her oyunda kademe kademe güzelleşiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunus6397 kullanıcısına yanıt
    Goruslere saygi duyarim , katilmamakta ozgursun tabiiki , ekliyorum , aramiza hosgeldin

• Fifaz kullanıcısına yanıt
    Hoş bulduk, turnuva felan birşeyler var mı?

• yunus6397 kullanıcısına yanıt
    Ewt var , 16 katilimcili bir turnuva var aklimda , yeteri kadar uyeyi bulup , baslatacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Aramıza hoş geldin kardeşim , yararlı paylaşımlar ve turnuvalarla aramızdaki dostluğu pekiştireceğiz inşallah..

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Bazen bende inanıyorum şu oyunun senaryosuna , gerçekten kazanamıyorsun ne yaparsan yap , birde şöyle bir şey var xboxtayken türkler denk geldiğinde hep soruyordum , oynanadığımız divisionlar hiç tutmuyordu , ben 2 de isem o 4 te falandı , ps4 tede böyle midir acep ? Deneyimleyen var mı ?

Hoşbuldum

EA datacenterdan kontrol ediyorum div1 deyim.Rakipler sadece div1 ile div2 den geliyor.

Data center belki bilmeyen arkadaşlar vardır :https://www.easports.com/fifa/game-data/match-history/keremk54tr/fifa16-ps4/fifaSeasons

keremk54tr yazan yere kendi ID nizi yazdığınızda verilerinizi görüntüleyebilirsiniz.

Bu arada bende konu da gördüğüm için dile getiriyorum fifa 16 da oyun yeteneği,bilgisi iyice momentumun kaderine bırakılmış.Oyun yapısı da çok iyi olmayan bir oyuncunun sizi yenmesine olanak sağlıyor.Gerçi 2 arkadaşım var.480 galibiyet 80 yenilgi ile diğeri de 400 e yakın galibiyet 75 yenilgiyle oynuyor.Gerçekten yetenekliler.Böyle olunca insan düşünüyor ister istemez neyi yanlış yapıyorum diye :)

Bu sene ki oyun siniri affetmiyor.Bunu hiç bir seride bu kadar hissetmemiştim.Sinirlendiğim an oyun ellerimden kaçıp gidiyor.2 tane kol kırdım.Artık oyun işte deyip geçiyorum.Ancak iyi performans göstermeyen oyuncunun gelip beni yenmesini hala hazmedemiyorum :)

Fifa ultimate team konusunda iyice seviye düştüğü için bu konu hepimize ilaç gibi gelir diye düşünüyorum.Sizde böyle bir adım attığınız için kendi adıma teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaveJones -- 6 Mart 2016; 2:26:47 >

• DaveJones kullanıcısına yanıt
    Rica ederim kardesim , anlattiklarina aynen katiliyorum , bu sene ki oyun maalesef boyle , anakonu hileci , coins satan , yararsiz paylasim yapanlarla dolu , burada hep beraber yapacagimiz paylasimlar , turnuvalarla oyundan daha fazla keyif almaya calisacagiz hep birlikte..

• ispanya kadronuz varsa bakambu yu kesinlikle deneyin adam gol makinesi çıktı

Bu mesaja eklenen görseller:

DH FİFA ULTİMATE TEAM DUAYENLERİ KULÜBÜ [PS4]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 6 Mart 2016; 15:56:46 >
  • Iyiymis , italyacilar icinde silverdan gold karta gecen muriel degerlendirilebilir

• Selamlar cümleten!
    Geldim hacı ekleyebilirsin,benim dh nick degişti.
    Psn:Ergene_Qon
  • OLYMPE kullanıcısına yanıt
    Aleykumselam hosgeldin , bana sebe allah ye' yi sevdiren adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 7 Mart 2016; 2:38:10 >
  • Psn id:enoego Takim ismi:Cece Fc
    Bu karaktersiz serefsiz adi hileci karsiniza çikarsa maça girmeyin. Lag yaparak gol atiyor. Kalan 2 maçimi kazansaydim div3 e çikacaktim. Bu serefsiz adi yüzünden div3 e çikamadim. Kabahat bendeki türk olduguna güvenip maça giriyorum.
  • desmond23 D kullanıcısına yanıt
    Konunun ilk sayfasina yaziyorum bu laggerlari , denk gelirse girmezsiniz maca , ruslar ve turkler maalesef oyundaki tum cirkeflikleri kullaniyorlar

• desmond23 D kullanıcısına yanıt
    en nefret ettiğim şey şu lag olayı hayatta lag olurken gol atamam kazanamam zaten öyle bir anda oynayasım bile gelmiyor.
  • Adamla bağlantım sarı olmasına rağmen adam start a basıp maça başlamak istiyor.Doğal olarak bende direkt geri yapıyorum.Adamlar alışmış lag lı oyuna çok normal.İşlerine geldiği için bu şekilde oynamayı kabul ediyorlar.Birde şöyle yapanlar var ; adamla bağlantımız yeşil ancak maçı yükleme ekranında download başlatıp laglı oynamak istiyor oyunu.Nasıl keyif alıyorlar anlamıyorum.
  • Fifaz kullanıcısına yanıt
    Eyv hocam. Böyle karaktersizleri ifşa edelimki diğer arkadaşlar zarar görmesin.
  • Aynen hocam. Sende lag oluyor ama lagı yapanda lag olmuyor oyunu akıcı bir şekilde oynuyor. O yüzden gol atabiliyor.
  • dün son oynadığm maçlarda inanılmaz momentum hissettim sinirden ds4 ü kıracaktım neredeyse..adamın biri sahayı dar ediyor bana.. oyuncuları sürekli önde basıyor adım attırmıyordu .. maçtan sonra girip istatistiklerine bakayım dedim.. 21 galibiyet 16 mağlubiyeti var bu adamın .. bu adam bu oyunla nasıl 16 mağlubiyet almış ..ecel terleri döktüm oynarken 0-0 zor kurtardım maçı.. neyse sinirden satışa koydum oyunu bugünde satıldı kafam rahatladı
  • Hocam momentum faktörü burada devreye giriyor.Adamın kontrol etmediği oyuncuları sizin oyuncularınıza öyle bir pres yapıyorlar ki eliniz kolunuz bağlanıyor.Adamda biraz iyiyse maçı alıyor tabi.Ama sakin kalarak bunu yenmek mümkün yinede.Diğer türlü kesin mağlubiyet oluyor.Momentum benden yana olduğunu direkt fark edip ona göre oynuyorum zaten.Geçmeyecek paslar geçiyor, olmayacak şutlar gol oluyor.Tabi bundan çok keyif almıyor insan.Oyunu satmışsınız gerçi en azından kafanız rahat eder:)
  • DaveJones kullanıcısına yanıt
    aynen hocam elim kolum bağlandı maçta.. ben bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum bir maçta.. sakin kalayım 2 pas yapayım diyorum ona da müsade etmiyor rakip her taraftan onun oyuncuları çıkıyor.. sanki 22-11 oynuyormuşuz gibi maçı.. 0-0 kurtardım maçı ama ds4 ü kırmama az kalmıştı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.