Şimdi Ara

DH FİFA ULTİMATE TEAM DUAYENLERİ KULÜBÜ [PS4] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
10
Favori
3.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tsk dostum , kendini tanitirsan bir iki cumleyle senide gruba ekleyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Tsk dostum , kendini tanitirsan bir iki cumleyle senide gruba ekleyecegim

Uzun zamandir pcde ultimate team oynadim fifa 14 oynanis saatim yaklasik 1000 saat ve artik ps4e gectim 4-5 gun oldu fifa 16 alali hemen super lig kadrosu kurdum suan 15 galibiyet 1 maglubiyet sekkinde ilerliyorum alismasi zor olmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLuB4R -- 13 Mart 2016; 19:13:58 >
  • CLuB4R kullanıcısına yanıt
    Aramiza hosgeldin , nice cilesiz saatler gecirmen dilegimle dostum

• quote:

Aramiza hosgeldin , nice cilesiz saatler gecirmen dilegimle dostum

Hosbulduk aslinda cile basladi gibi ultimate teamde neden hep kendi evimde mac yapıyorum bunu degistiremiyor muyuz ? Fifa 14 te iken rastgele seciyordu ev sahibi olup olmayacagimi bunda ise maclari hep kendi evimde oynuyorum bir sure sonra sikmaya basliyor.

• quote:

Aleykumselam hosgeldin , bana sebe allah ye' yi sevdiren adam

Hacı Türkiye'den beri görüşmeyili epey oldu ama saglık olsun sana gecmiş olsun.Yeni favorilerimden kendimi beyaz şaraba vurdum arada hollanda malı iyi gidiyor.Gerci sen şimdi perhizdesindir doktorlar sana rakı yasagı koymuştur.
    Mevlana Sen ve Ben

• Fifaz kullanıcısına yanıt
    Sf oynatiyorum ikinci forvet yani orjinal mevkisi. Onünde aubameyang var. İlk basta kralik oparak vardi muller hic bir kimya karti yoktu o daha etkiliydi sanki sonra satin aldim digerinin 7 macta yaptigi istatistigin yanindan bile gecemedi suana kadar.

Robben ve ribery icin hangi kartlari önerisiniz?

• Arkadaşlar uzun denemelerden sonra maksimum faydayı 4-3-1-2 taktiğinden aldım. Şiddetle tavsiye ederim. Tabi oynayış tarzına göre değiştir ama orta sahayı baskı altına alıp güzel kontra ataklar yapmanızı sağlayan bir taktirdir.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=esRe7fxenMc3L:FFA16PS4

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=g259vlp4nMc3M:FFA16PS4

• OLYMPE kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler , atin olumu arpadan olsun misali alkolik hareket engellenemez
    Ooo bu da iyiymis , biraz kesvari geldi ama tam kafalik

• Iste ultimate team in amaci bu kardesim , surekli kadroda degisiklik yapmaya itiyor adami , canavar gibi super oynayan adamin hatta kadron diyelim iyi giden 3-5 mactan sonra dokuluyor , acaba sunu mu alsam bunu mu kadroya katsam duzelir falan diye kafa patlatip coins harcamaya vs. cabalar icine giriyoruz degil ayni adami ayni kadroyu bile bozup tekrar kurmuslugum var , sonuc hep ayni maalesef , pek fazla overali yuksek pahali oyunculardan kacinmani oneririm kardesim

• DaveJones kullanıcısına yanıt
    Kanatlari kullanmiyorsan gobekten hakikaten varyasyonlari bol 4312 nin , Cm leri cift yonlu high/high oyunculardan kurarsan ileri geri iyi calisiyorlar

• quote:

Kanatlari kullanmiyorsan gobekten hakikaten varyasyonlari bol 4312 nin , Cm leri cift yonlu high/high oyunculardan kurarsan ileri geri iyi calisiyorlar

Aslında forvet oyuncularına arkaya koşu yap talimatı verince alan bulamadıklarında kanatlara açılıyorlar. İspanya liginde tam bakamadım ama h/h cm yok sanırım büyük eksiklik yaşıyorum o konuda. Bir kontrol edeceğim çünkü orta saha çok dirençsiz kalıyor ispanya liginde.
  • Arkadaşlar bu adamın profiline lütfen dikkatle bakalım :https://www.easports.com/fifa/game-data/stats/DriowyaX503/fifa16-ps4/fifaSeasons

Dün karşıma geldi bu arkadaş (2 kere). Adamın izlediği yöntem şu arkadaşlar ;ilk golu attı buraya kadar sorun yok ancak golu attığı gibi maçtan ikimiz de düştük baktım bana ne galibiyet verdi ne de mağlubiyet. 3 maç yaptım karşıma tekrar bu arkadaş geldi. Dakika 10' da gol attı ve attığı gibi yine bağlantı koptu ve bana ne galibiyet ne de mağlubiyet verdi tekrarında. Adama galibiyet vermiş tabi.

Adamın maç geçmişine baktım, ben 3 maç yapana kadar adam 6 maç yapmış bu şekilde. Yani ps4 üzerinde de bir hile durumu var oluyor bağlantı yolu ile bilginiz olsun arkadaşlar. Söylerler di inanmazdım ama insanın başına gelmesi gerekliymiş.

Aynı zamanda season istatistikleri 60 - 12 - 23

Fut istatistiklikleri: 125 - 2 - 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaveJones -- 17 Mart 2016; 11:40:01 >

bütün maçları 3-0 kazanmış hile demek ki ps4 te de var ama yoğun kullanılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 17 Mart 2016; 11:50:38 >
  • Hocam şaka gibi. Allah'tan beni yenik saymıyor. Çıldırırdım yoksa

Adamın bu işlemi yapması için ilk golü atması yeterli anladığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaveJones -- 17 Mart 2016; 12:03:34 >
    galiba öyle yoksa neden beklesinki.. direk maç başında oynamadan hilesini yapıp çıkar
  • Arkafaslar inform Gmez nasil yoksa biraz daha coins biriktirip inform Podolskiyi mi alayim ?

Bende böyle birine bir ara denk gelmiştim. Maçta öndeyken neden çıkıyor salaklar diyordum. Demek öndeyken çıktıklarında galibiyet alıyorlar.

•  DH FİFA ULTİMATE TEAM DUAYENLERİ KULÜBÜ [PS4]

Arkadaşlar Fifa Ligimiz Başlıyor Başvuru Yapabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_116944545//tm.htm#116944545

• RamesyTR psn
    hocam geç oldu ama beni de ekleyebilirsiniz. Fenerbahçe kadrosu Div 2deyim. DH FİFA ULTİMATE TEAM DUAYENLERİ KULÜBÜ [PS4]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramessy -- 25 Mayıs 2016; 11:12:22 >
  • Ramessy R kullanıcısına yanıt
    Hemde oldukça geç oldu

Bu sene maalesef oyunun kötü olması nedeniyle , istediğimiz ve geçen yıllarda keyifle takıldığımız grubumuzun oluşumunu tamamlayamadık..

17 yi bekliyoruz kardeşim kısaca , görüşmek üzere
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.