Şimdi Ara

DH FİFA ULTİMATE TEAM DUAYENLERİ KULÜBÜ [PS4] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
10
Favori
3.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aramiza hosgeldin kardesim , dogru secim yapmisin , oyundaki buglar yetmiyo bide pc deki hileciler eklenince dayanilmaz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mamitek kullanıcısına yanıt
    Hosgeldin doktor , su fut hastaligi icin bir caren var mi

• eveeet eskilerden kim kaldı diyerek hepinizi selamlıyorum duayenler. gecenin bu saatinde işten gelip fifadaki gelişmelere bakarken artık foruma da dönmek istedim, inş bu oyun ile geçen yıllardaki eğlencemizi yakalarız tarık abinin turnuvalarıyla da akar gideriz =)
  • Merhaba herkese, ben de bu sene hileciler yüzünden PS4'e geçmeye karar verdim.

PSN : Nephlolx

Gruba beni de dahil ederseniz memnun olurum
  • Hosgeldiniz beyler , disardayim eve gecince guncellicem ilk sayfayi ekliyecegim sizi , fifa 17 tekrar eski gunlere dondugumuz bir oyun olmasi temennisiyle

• Bu arada beyler oyunu birlikte almak isteyen var mi , kardeslik yapabiliriz

• Herkese iyi oyunlar, FIFA 12 den beri PC de oyuncuyum her türlü modu oynamaya çalışıyorum tek bir moda takılıp kalmam. Bu yıl artık konsala geçeceğim kısmetse, oyun çıkmadan veya çıktıktan 1 ay sonra niyetim konsol almak. Burada sormak istediğim bir şey var hangi konsolu almalıyım. Benim aklımda DS4'ü denediğimden beri XBOX One almak var, çünkü DS4 çok kullanışsız geldi. PS4 kullanıcıları olarak düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum, PS4 almamı tavsiye ederseniz neden alayım? XBOX One almayı düşünüyorum ama hala emin olamıyorum.
  • Thema Player kullanıcısına yanıt
    Her iki konsoluda deneyen biri olarak xbox tavsiyemdir kardesim ama sen neden peki ps4 e gecis yapiyosun dersen burdaki arkadas ortamimdir nerdeyse hepsi playstationda o yuzden , kol olarak daha ergonomik , online altyapisi daha ustun ( psn bakimi gibi absurdlukler yok ) , kesinlikle online oyuncusu daha bilincli ( veledi zina kufurlerinden uzak genelde maclar ) benim gibi hizmeti degil ortami secerim dersen aramizda yerin her zaman vardir kardesim , ps4 te yabana atilir bir konsol degil sonucta , her ikisini de almak lazim

• herkese merhaba. bende fifa15 ve fifa 16 da pc de fut oynadım. yaklaşık bir ay önce ps4 alıp bu sene ps de fifa17 ve fut a devam edeceğim. yaş 35 olsa da oyun merakı insana ps4 aldırabiliyor
  • Fifaz kullanıcısına yanıt
    Öncelikle değerlendirme için çok teşekkür ederim. Aslında sırf ortam için bile almayı isterim ama DS4 konforsuzluğu bana geri adım artırıyor. Bir yandan diyorum zaten yeni evlendim oynama süren artık kısıtlı olacak ortam bu yönden daha cezbedici bir türlü karar vermedim

• merhaba eski dostlar

oyun demo tamamen efsane güzel olmuş çok ama çok beğendim.journey modu da merak ettirici senaryo olması cezbetti. efsane yani legendary mod da 2 maç yaptım enteresandır 1 galibiyet 1 beraberlik aldım.(rakip man.utd) yalnız felaket pas trafiği var oyunda...

son olarak makineye karşı değil %99 online oynayacağımızı düşünürsek korkmadan edemiyoru bir saçmalık çıkacak diye bakalım bekliyoruz.

xbox one, rakip ahlakı ve controller açısından hep önde olduğunu düşündüğümden xbox one ile yoluna devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodgate -- 17 Eylül 2016; 20:14:38 >
  • ekmelburak E kullanıcısına yanıt
    Nickin yabanci degil , daha once aramizda oldun yanlis hatirlamiyorsam , o yuzden aramiza tekrardan hosgeldin dicem kardesim , yasi sorun etme ben 37 yim , 40 barajinin ustunde olan duayenlerimizde mevcut

• woodgate kullanıcısına yanıt
    Selam tekrardan eski dostum , xbox tam yanliz sampiyonlara gore degil mi Fakat ps4 le devam ederim dersen bu sene seninde yerin hazir , bir uhde kalmistir sende ilk turnuvanda final oynayip kazanamamak , yarim kalmis bir isi bitirmeye ne dersin

çok isterim tarık kardeşim yalnız ps4 e geçme niyetim pek yok koluna hiç alışamadım.yoksa seninle kapışmayı bende özledim.

ah fifa 13 ah insan hakikaten özlemem dediği günleri bîle özlüyor...

bu arada oynadığım ilk ve tek turnuvamdı. onuda deplasman golü sebebiyle kaybettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodgate -- 17 Eylül 2016; 22:08:59 >
  • woodgate kullanıcısına yanıt
    Nerden hatirlattin , su oyunda zirve yaptigim seriyi ahh ulan ahh palacio ile attigim kafa golleri , robinho skilleri , patonun inanilmaz bitiriciligini hic unuturmuyum , huzunlendim aksam aksam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 17 Eylül 2016; 22:11:08 >
    Çak hemen 3 kırmızı iyi gelir 😎

• Tafo-1907fifa kullanıcısına yanıt
    @Tafo-1907fifa
    Bu mesaja eklenen görseller:

DH FİFA ULTİMATE TEAM DUAYENLERİ KULÜBÜ [PS4]

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

@Tafo-1907fifa

👌👌👌👍👍👍😎😎😎

• Tafo-1907fifa kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 17 Eylül 2016; 23:17:30 >
  • 😎😎

DH FİFA ULTİMATE TEAM DUAYENLERİ KULÜBÜ [PS4] DH FİFA ULTİMATE TEAM DUAYENLERİ KULÜBÜ [PS4]

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.