Arkadaşlar oyunda sevgili,araba,tekne vb. şeyler yüzünden en az 50.000 param gitti ama şu anda 85.000'im va
Top Çalma 18 Müthiş Yer Tutma 12 İyi Teknik 5 Çok Zayıf Oyun Okuma 3 Kötü Kısa Paslar 2 Çok Kötü Top Sürme 2 Çok Kötü Golcülük 1 Çok Kötü Kafa 1 Çok Kötü Uzaktan Şut 1 Çok Kötü Uzun Paslar 0 Berbat Orta 0 Berbat Top Tutma (GK) 0 Berbat Çizgi Önü (GK) 0 Berbat Refleksler (GK) 1 Çok Kötü Çeviklik (GK) 0 Berbat Top Atma (GK) 0 Berbat Hız 6 Çok Zayıf Dayanıklılık 2 Çok Kötü
Durumum bu..
Arkadaşlar benim kondisyon %100 moral %100 hiç değişmiyor..Çünkü hergün 1 kondisyon antremanı haftada 2 kere eğlence antremanı yapıyorum sizde böyle yapın..
benide alırmısınız Oyuncu İsmi : Emre Acar Takım : Ömer City
quote:
Orjinalden alıntı: emretr414
benide alırmısınız Oyuncu İsmi : Emre Acar Takım : Ömer City
takım arkadaşım..bende Polat Tunca
Necati İnan FC Destroyers
Yeni sayılırım da bana bı antrenman programı önereblirmsniz?? mewki FC golculgum 6 suan
quote:
Orjinalden alıntı: Cheff_
Yeni sayılırım da bana bı antrenman programı önereblirmsniz?? mewki FC golculgum 6 suan
takım antrenmanı sana uygunsa kaçırma...başkanına sorabilirsin... kondisyonuda 80 den aşağı indirme bence...
quote:
Orjinalden alıntı: bjkunited
quote:
takım antrenmanı sana uygunsa kaçırma...başkanına sorabilirsin... kondisyonuda 80 den aşağı indirme bence...
cumartesi 18 yaşıma bastım..durumum bu: Yetenekler Teknik 17 Müthiş Kısa Paslar 3 Kötü Golcülük 2 Çok Kötü Yer Tutma 1 Çok Kötü Top Sürme 1 Çok Kötü Top Çalma 0 Berbat Kafa 0 Berbat Oyun Okuma 0 Berbat Uzun Paslar 0 Berbat Orta 0 Berbat Uzaktan Şut 0 Berbat
Top Tutma (GK) 0 Berbat Çizgi Önü (GK) 0 Berbat Refleksler (GK) 0 Berbat Çeviklik (GK) 0 Berbat Top Atma (GK) 0 Berbat
Hız 0 Berbat Dayanıklılık 0 Berbat
Kondisyon 73% Moral 100% Adaptasyon 100%
Polat Tunca-Ömer City
Top çalma:12 uzakdan şut:7 kısa pas:5 top sürme:3 orta:3 kafa:1 hız:3 dayanılıklık:1
derviş yıldrırım mevki:ml takım: Nox(D)
Macar Bomb dayanıklı 0 gördüğüm kadarıyla. maçlardan sonra kaç kondisyon kaybediyosun genelde ?
takım antrenmanına nasıl katılıorz kı?
quote:
Orjinalden alıntı: bjkunited
Macar Bomb dayanıklı 0 gördüğüm kadarıyla. maçlardan sonra kaç kondisyon kaybediyosun genelde ?
15-20 arası kaybettim..ama 51 dakika oynadım son maç..
quote:
cvp verebılecek ?
quote:
quote:
cvp verebılecek ?
ksra bakmayın beyler görmemşm ilk sayfalarda warmış
2 yıllık bir kontrat imzaladım..Her cuma 8000 alıyorum..Bu iki yılla birlikte toplam 5 yıl oynamış oalcağım Kenya FC'de...
bende Kenya FC deyim senin ismin ne ben Efe Aydoğdu
Aaa sen o muydun..Gelecek vaad ediyorsun diye içimden düşünüyordum..
Ben:Kerim Çalışkan[Bilirsin,tüm maçlarda ilk onbirdeyim]
quote:
Orjinalden alıntı: tekno123
Aaa sen o muydun..Gelecek vaad ediyorsun diye içimden düşünüyordum..
Ben:Kerim Çalışkan[Bilirsin,tüm maçlarda ilk onbirdeyim]
evet gördüm bende senisen baya iyisin ben daha eziğim
Geliştirirsin..
hocam bnm oyuncuya reset attım son hali şöle
İsim: Ayberk Karaca Takım: FC Chvarca&Kavurma (Sırbistan:))
biri Kadriyespor mu dedi ? :D
ben Zafer Feyezan Kadriyespor un menajeriyim,
eğer takıma ihtiyacınız varsa, benimle iletişime geçin.
evet arkadaşlar barış erdoğana devam
Teknik 5 Çok Zayıf Oyun Okuma 3 Kötü Kısa Paslar 2 Çok Kötü Uzaktan Şut 1 Çok Kötü Top Sürme 1 Çok Kötü