Şimdi Ara

DH Footstar Grubu(45 kişiyiz) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
29.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim de oyundaki karakter Fatih Figo. Her türlü sorunuz için ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roose Bolton

quote:

Orijinalden alıntı: Kingstonmcholley

Sen ne kadar vercen bana ? Yazarmisin yeteneğim 5 haftalık artış 8;75 FC ona göre gelcem .

Hocam sezon başı oyuncunuzu sıfırlamanız faydalı olur. 1 doğumlu olmak milli takımda daha çok maça çıkabilmenizi sağlar. 2.000-3.000 tarzı bir maaş verebilirim ancak illa bana gelin demiyorum, Fethiye hocası da oyunu bilen biridir. Eğer daha iyi olur diyorsanız oraya da gidebilirsiniz.

Milli takımda fazla oynamak istemiyorum zaten suan fethiyeden teklif altında ondan dedim.

• Maaş 4.000 TRY
    Maç başına ödül 500 TRY
    Gol ödülü 1.000 TRY
    Asist ödülü 1.000 TRY
    Gol yememe ödülü 0 TRY
    Kontrat süresindeki artış + 2 Yıl
    Menajerden mesaj

Kabul et Reddet
    İnaktiflik maddesi 14 Gün
    Menajerlik maddesi (Altın FS Paketi) Hayır
    Ev giderleri (40 TRY p/gün) Evet
    Minimum Tazminat maddesi 0 TRY

Bundan fazla verirsen gelirim hocam. 26 Gün sonra deneme kontratı bitince
  • 9,33 oldu çok şükür .

• Neyse 25 gün sonra deneme kontratı bitince atarsin kontrati .

• Selam beyler yaklaşık 2 haftadır oyunu oynuyorum deneme kontratım bitti varsa takım gelebilirim. Oyundaki karakter ; Tolga Avcı mevki DMC
  • Orhan Uçar Fethiyesporla 3 sezonluk kontratı var yetenek artışı 10.0

• Fethiyesporda gelisiyorum hadi bakalım bitince 2 sezon sonra avrupaya gitmek istiyorum.

• Beyler var mı gelmek isteyen? Oyuna başlamak ve öğrenmek isteyen olursa yardımcı olalım, günde sadece 20 dakika falan isteyen zahmetsiz bir oyun.
  • Arkadaşlar Türkiye olarak her sezon öncesi ciddi yapılanmalara gidiyoruz fakat artık günümüzde biraz web tabanlı oyunlara olan ilgi azaldığı için eski aktifliği sağlayamıyoruz. Oyun güzel, ister menajer ister oyuncu istersenizde hem oyuncu hem menajer olarak oynamanız mümkün. İlk etapta kendinize bir oyuncu açarak devam edin ve baktınız sarıyor menajerliğede adım atarsınız. Oyun gayet iyi sıkıntı yok facebooklada kayıt olabiliyorsunuz. Gelenler direk Türkiye ulusal forumundan bizlere ulaşabilir. Oyuna başladığınızda zaten çok iyi bir bilgilendirme mesajı alıyorsunuz. Herkesi bekleriz
  • Ufuk Durul (Başakşehir) veya Hüsnü Altıntop karakterlerinden ulaşabilir ilgilenen olursa.
  • Oyuncumun ve takımımın linkleri bunları arkadaşlar. Bana veya Roose Bolton(Ufuk Durul) hocamıza ulaşabilirsiniz. Oyuna kaydolduktan sonra bu linklere tıklayınca direk beni bulabilirsiniz
    http://www.footstar.org/ver_jogador.asp?jog_id=79756&mmm=1
    http://www.footstar.org/ver_equipa.asp?equipa=1542&mmm=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi striker27 -- 13 Kasım 2016; 0:51:14 >

• Baya sardı beni Orhan Uçar karakterim.

• Ben muğla u18deyim bizim menajer ankara u18 e gitmiş bende oraya gitcem. Sizde durum nasıl hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bo Dallas

Ben muğla u18deyim bizim menajer ankara u18 e gitmiş bende oraya gitcem. Sizde durum nasıl hocam ?

Dallas'cı mısın dostum Benim favorim de Bray Wyatt.

• Ben kalistocuyum ama bo sallasida seviyorum ama favorim kalisto

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.