Şimdi Ara

DH Footstar Grubu(45 kişiyiz) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
29.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende başlamayı düşünüyorum ama gün durumlarını bilmiyorum ve yardımcı olacak takım yok , başlangıç sırasında yardımcı olabilecek kimse varsa mesaj gönderebilir buradan.
  • Aklınızı başınıza alın beyler ben geldm ;)
  • Beyler bayadır uplamadım konuyu,son mesajı 1 sene önce atmışım zaten.Her neyse,Rıdvan Rouger karakteriyle Isengard takımının menajeriyim.Boştayım,oyunu öğrenmek istiyorum diyen varsa kapım açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gentlove

Beyler bayadır uplamadım konuyu,son mesajı 1 sene önce atmışım zaten.Her neyse,Rıdvan Rouger karakteriyle Isengard takımının menajeriyim.Boştayım,oyunu öğrenmek istiyorum diyen varsa kapım açık.

Ben yaza girmeden önce başlamıştım bir heves ama ben haftalık 7 özellik alırken adamların 10 alması beni oyundan soğutmuştu.

Açıkçası hiç önermiyorum bu oyunu.
  • Gayet güzel oyun valla.Yetenek gelişimin istenen düzeyde değilse programında vardır bir yamukluk.
  • Arkadaşlar oyuna yeni başlayanlar yada takım arayanlar için yeni bir takımımız var. PASA SK.. Oyun içinde ulaşmak isteyenler, Kerem Güneş - Rüzgar Kıvılcım adlı karakterlere mesaj atıp ulaşabilirler.
  • vay be hala devam ediyor mu bu oyun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nepazystamasis

Arkadaşlar oyuna yeni başlayanlar yada takım arayanlar için yeni bir takımımız var. PASA SK.. Oyun içinde ulaşmak isteyenler, Kerem Güneş - Rüzgar Kıvılcım adlı karakterlere mesaj atıp ulaşabilirler.

Takımına baktım,henüz C liginde oynarken bu kadar maaşı nasıl ödemeyi düşünüyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar oyuna yeni başlayanlar yada takım arayanlar için yeni bir takımımız var. PASA SK.. Oyun içinde ulaşmak isteyenler, Kerem Güneş - Rüzgar Kıvılcım adlı karakterlere mesaj atıp ulaşabilirler.

Takımına baktım,henüz C liginde oynarken bu kadar maaşı nasıl ödemeyi düşünüyorsun?

Ödüyoruz hocam çok şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: EdwardElric_

quote:

quote:

Ödüyoruz hocam çok şükür.

Stad bascan mı?Bana oyundan mesaj at arada konuşalım,takımlar aynı seviyede.Süper Lig'e birlikte çıkarız.

• quote:

quote:

Bütçeyi bir şekilde ayarlıyoruz sıkıntı yok

• quote:

quote:

quote:

Birşeyi merak ettim.Ben 200'e yakın teklif atmama rağmen doğru düzgün kadro toplayamadım.Sen takımı baya çabuk kurmuşsun.Maç bonusu cart curt verince mi geliyor adamlar?

• Ben de tekrar başladım.Sol bek olarak başladım.

Nepazystamasis sana ulaşmaya çalışacam oyun içinden.Birde antrenman programı yazar mısınız bana ?

Edit:Mesaj attım oyun içinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 25 Kasım 2012; 16:34:31 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Birşeyi merak ettim.Ben 200'e yakın teklif atmama rağmen doğru düzgün kadro toplayamadım.Sen takımı baya çabuk kurmuşsun.Maç bonusu cart curt verince mi geliyor adamlar?

Hocam iş mali teklifte değil, oyuncuya atacağın mesajda bitiyor. Ben 2 tane taslak hazırladım kendi transferlerim için, bir tanesi ingilizce bir tanesi türkçe. teklif yolladığım bütün oyunculara o metni yolluyorum. onlara vaatlerde bulunuyorum. eğer oyuncu beğenirse geliyor zaten.

@Theon Greyjoy
    Teklif yolladım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 25 Kasım 2012; 16:46:54 >

• Antreman olayını tam kavrayamadım. Sol kanat oyuncusuyum, yeni başladım. Şu uygun mudur?

DH Footstar Grubu(45 kişiyiz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

Antreman olayını tam kavrayamadım. Sol kanat oyuncusuyum, yeni başladım. Şu uygun mudur?

DH Footstar Grubu(45 kişiyiz)

Takım antremanına göre ayarlarsan çok daha iyi gelişirsin.Mesela sizin takımda "Teknik" takım antremanı olarak ayarlanmış.

Bütün hafta teknik olarak ayarla antrenman verimliliği yeşil olacaktır zaten.Kondisyon %80lere gelince kondisyon ayarlarsın.

• Arkadaşlar görmeyen arkadaşlar yada yeni görecek arkadaşlar için bir kez daha mesaj atıyorum.. Pasa SK olarak oyuna yeni başlayanlar yada takım arayanlar için Türkiye'de bir takımız. Katılmak isteyen yada bilgi almak isteyenler oyun içinden Rüzgar Kıvılcım & Kerem Güneş' e mesaj yolu ile ulaşabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepazystamasis -- 28 Aralık 2012; 21:20:05 >
  • up up up

şuan oynayan kimler var ?
  • Ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna Kaleci olarak başladım Hadi hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.