Şimdi Ara

DH Footstar Grubu(45 kişiyiz) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
29.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mevki M C
    Favori Ayağı Sol
    Yaş 17 Yıl (4/1/5)
    Ayrıntılar Futbolcu berbat tecrübeli
    Kişilik İyi biri / Efendi
    Hayat Tarzı Sefil
    Milliyet İstanbul, Türkiye
    Şu anki Yer Ankara

Takım TRABZONSPOR FK
    Gelecek Takımda uzun süre kalmayı planlıyor
    Şöhret Yok (Uluslararası Sıralama: #55829; Ulusal Sıralama: #2606)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

İsim Taner Aydoğdu (14047)
    Mevki M C
    Favori Ayağı Sol
    Yaş 17 Yıl (4/1/5)
    Ayrıntılar Futbolcu berbat tecrübeli
    Kişilik İyi biri / Efendi
    Hayat Tarzı Sefil
    Milliyet İstanbul, Türkiye
    Şu anki Yer Ankara

Takım TRABZONSPOR FK
    Gelecek Takımda uzun süre kalmayı planlıyor
    Şöhret Yok (Uluslararası Sıralama: #55829; Ulusal Sıralama: #2606)

ekledim bi sorun olursa konuya yaz..
  • takımdan ayrıldım

bir takıma başvuruda (insan konrolündeki) maaş falan onları biz dolduracağız doldurmazsak ne oldur
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_SaMeT

takımdan ayrıldım

bir takıma başvuruda (insan konrolündeki) maaş falan onları biz dolduracağız doldurmazsak ne oldur

senin karşına standart bir sözleşme çıkar takımdaykende o geçerli olur.(ama takım sahibi yeteneklerin iyiyse başvurunu biraz yükseltebilir belki)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Macar Bomb

quote:

takımdan ayrıldım

senin karşına standart bir sözleşme çıkar takımdaykende o geçerli olur.(ama takım sahibi yeteneklerin iyiyse başvurunu biraz yükseltebilir belki)

şimdi ya olduğu gibi kabul ederse çulzuz mu kalacaz

• quote:

quote:

quote:

takımdan ayrıldım

şimdi ya olduğu gibi kabul ederse çulzuz mu kalacaz

neden öyle bir şey yapacağını anlayamadım?

• bana yozgatspor yamışsın ben yozgatsporda değilimm

FC Mat's benim takım bu

milli takıma nasıl seçiliniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandy -- 16 Şubat 2008; 20:16:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wandy

bana yozgatspor yamışsın ben yozgatsporda değilimm

FC Mat's benim takım bu

milli takım için önce bir seçimle koç belirleniyor.Daha sonra seçilen koç ülkesindeki yetenekli oyunculardan kendi seçimiyle bir liste hazırlıyor.Ve bu oyuncular milli takıma çağrılıyor.Onlarında reddedecek halleri olmadığına göre milli oluyorlar.

not:bunları biliyorum çünkü bizim takımın hocası polat akdal u-21 milli takımının koçu

• quote:

quote:

FC Mat's benim takım bu

milli takım için önce bir seçimle koç belirleniyor.Daha sonra seçilen koç ülkesindeki yetenekli oyunculardan kendi seçimiyle bir liste hazırlıyor.Ve bu oyuncular milli takıma çağrılıyor.Onlarında reddedecek halleri olmadığına göre milli oluyorlar.

not:bunları biliyorum çünkü bizim takımın hocası polat akdal u-21 milli takımının koçu

ok sağol

birde oyunda ki 1 yıl gerçek hayattaki ne kadar zamana eşit?

• quote:

quote:

quote:

FC Mat's benim takım bu

ok sağol

birde oyunda ki 1 yıl gerçek hayattaki ne kadar zamana eşit?

sanırım 6 ay kadar bir süreye eşit..

• Benim takımı değiştir..Yarın Kenya FC'ye geçiyorum..
  • değiştirildin.

golcülük skillimde 1 olmuş.
  • Benim takımıda değştir Maraşspor a geçtim c-16 belki bu takımda asitim golüm falan olur
  • quote:

Benim takımıda değştir Maraşspor a geçtim c-16 belki bu takımda asitim golüm falan olur

değiştirildi.

beyler bu arada sakın sırf forma giyebilmek için bot takıma geçmeyin.eğer forma giyemediğiniz ama insan kontrolündeki takımlarda önce kendinizi kasın.sıra sizede gelecektir.
  • quote:

quote:

Benim takımıda değştir Maraşspor a geçtim c-16 belki bu takımda asitim golüm falan olur

değiştirildi.

beyler bu arada sakın sırf forma giyebilmek için bot takıma geçmeyin.eğer forma giyemediğiniz ama insan kontrolündeki takımlarda önce kendinizi kasın.sıra sizede gelecektir.

insan konrolünde bir takıma geçmeyi isterim de kimse kabul etmiyor sen menejerinle konuş alsın beni

• quote:

quote:

quote:

değiştirildi.

insan konrolünde bir takıma geçmeyi isterim de kimse kabul etmiyor sen menejerinle konuş alsın beni

gerekli mesajı menajerime yolladım.

• Kayıt tamamlandı
    Kaydınız başarıyla oluşturuldu. Şimdi arkadaşlarımız kaydınızı onaylayana kadar kısa bir süre beklemeniz gerekiyor. Hemen ardından FootStar oynamaya başlayabilirsiniz.
    Şifreniz, Planetarium Football Star'a başlamanız için gereken bir kaç adımla beraber email adresinize yollanmıştır.

ne zaman onaylanır bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: pucca.

Kayıt tamamlandı
    Kaydınız başarıyla oluşturuldu. Şimdi arkadaşlarımız kaydınızı onaylayana kadar kısa bir süre beklemeniz gerekiyor. Hemen ardından FootStar oynamaya başlayabilirsiniz.
    Şifreniz, Planetarium Football Star'a başlamanız için gereken bir kaç adımla beraber email adresinize yollanmıştır.

ne zaman onaylanır bu

anında..e-postana onaylama mailinin yolluyolar basıyorsun hesap hazır oluyor..
  • quote:

quote:

Kayıt tamamlandı

ne zaman onaylanır bu

olmuyor işte mailde şöyle diyor
    Hesabınız başarıyla oluşturuldu. Kullanıcı adınız ***** ve şifreniz *****. Güvenli bir yerde saklayın.
    Lütfen arkadaşlarımıza kaydınızı onaylamaları için süre verin. Kaydınız tamamlandıktan hemen sonra oyuna girip karakterinizi yaratabilirsiniz. Kaydınızın onaylandığına dair size bir mail atacağız fakat unutmayınki bazı email sunucularıi maillerimizi "SPAM" kutusuna yollayabilir, yani siz yine de bir kaç gün içinde sitemize girip hesabınızın onaylanıp onaylanmadığını kontrol etmelisiniz.

İyi günler,
    Planetarium Football Star Ekibi

• quote:

quote:

quote:

Kayıt tamamlandı

ne zaman onaylanır bu

olmuyor işte mailde şöyle diyor
    Hesabınız başarıyla oluşturuldu. Kullanıcı adınız ***** ve şifreniz *****. Güvenli bir yerde saklayın.
    Lütfen arkadaşlarımıza kaydınızı onaylamaları için süre verin. Kaydınız tamamlandıktan hemen sonra oyuna girip karakterinizi yaratabilirsiniz. Kaydınızın onaylandığına dair size bir mail atacağız fakat unutmayınki bazı email sunucularıi maillerimizi "SPAM" kutusuna yollayabilir, yani siz yine de bir kaç gün içinde sitemize girip hesabınızın onaylanıp onaylanmadığını kontrol etmelisiniz.

İyi günler,
    Planetarium Football Star Ekibi

bir siteye gir olmuyosa biraz beklemen gerekir...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.