Bu sorun sizde devamlımı var,yoksa ara sıra olan bir durum mu?
Devamlı var. Her girdiğimde bu oluyor. Halbu ki başka siteler hızlı ve güzel açılıyor
conjure hocam aynı sorun bende de var XP ve Windows 7 kullanıyorum.2 yazılımda da geç açıyor.TTNET Net Limitsiz kullanıcısıyım
Valla devamlı oluyorsa bunu ya bağlantınıza yada bilgisayarınıza bağlamak lazım.
An itibari ile jet gibi.
Bütün gün sorun göremedim
Son 1-2 haftadır ciddi bir sorun yaşamadık. Anlık yavaşlamalar normal.
sakın sizler yönetici olduğunuz için hızlı çalışmasın.:)) şaka şaka evet arkadaşlar haklısınız galiba işyerindeki bilgisayarımdan kaynaklı bir yavaşlama mevcut TTNETİ aradım 1 Mbps hızında çalışıyormuş. Yuh dedim eskiden beri öyle abone olmuşlar öylece gitmiş. Yahu millet 16 mbps ye geçtik biz hala 1 mbps..:))
quote:
Orijinalden alıntı: pedaliza48
sakın sizler yönetici olduğunuz için hızlı çalışmasın.:)) şaka şaka evet arkadaşlar haklısınız galiba işyerindeki bilgisayarımdan kaynaklı bir yavaşlama mevcut TTNETİ aradım 1 Mbps hızında çalışıyormuş. Yuh dedim eskiden beri öyle abone olmuşlar öylece gitmiş. Yahu millet 16 mbps ye geçtik biz hala 1 mbps..:))
bende de forum yavaş çalışıyor ve yaklaşık 2 haftadır bu sorun devam ediyor.Başka sitelerde bu sorunla karşılaşmadım.Konu dışına girmek için siteyi 2 kere yenilemem gerekiyor.
bende bilgisayarda bir sayfanin acilmasi 5 10sn suruyor ama ipad ve iphone versiyonlarinda jet gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme