Son 1-2 haftadır ciddi bir sorun yaşamadık. Anlık yavaşlamalar normal.
sakın sizler yönetici olduğunuz için hızlı çalışmasın.:)) şaka şaka evet arkadaşlar haklısınız galiba işyerindeki bilgisayarımdan kaynaklı bir yavaşlama mevcut TTNETİ aradım 1 Mbps hızında çalışıyormuş. Yuh dedim eskiden beri öyle abone olmuşlar öylece gitmiş. Yahu millet 16 mbps ye geçtik biz hala 1 mbps..:))
quote:
Orijinalden alıntı: pedaliza48
sakın sizler yönetici olduğunuz için hızlı çalışmasın.:)) şaka şaka evet arkadaşlar haklısınız galiba işyerindeki bilgisayarımdan kaynaklı bir yavaşlama mevcut TTNETİ aradım 1 Mbps hızında çalışıyormuş. Yuh dedim eskiden beri öyle abone olmuşlar öylece gitmiş. Yahu millet 16 mbps ye geçtik biz hala 1 mbps..:))
bende de forum yavaş çalışıyor ve yaklaşık 2 haftadır bu sorun devam ediyor.Başka sitelerde bu sorunla karşılaşmadım.Konu dışına girmek için siteyi 2 kere yenilemem gerekiyor.
bende bilgisayarda bir sayfanin acilmasi 5 10sn suruyor ama ipad ve iphone versiyonlarinda jet gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme