Şimdi Ara

DH Forumu Neden Yavaş Çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu sorun sizde devamlımı var,yoksa ara sıra olan bir durum mu?
  • Devamlı var. Her girdiğimde bu oluyor. Halbu ki başka siteler hızlı ve güzel açılıyor
  • conjure hocam aynı sorun bende de var
    XP ve Windows 7 kullanıyorum.2 yazılımda da geç açıyor.TTNET Net Limitsiz kullanıcısıyım
  • Valla devamlı oluyorsa bunu ya bağlantınıza yada bilgisayarınıza bağlamak lazım.
  • An itibari ile jet gibi.
  • Bütün gün sorun göremedim
  • Son 1-2 haftadır ciddi bir sorun yaşamadık. Anlık yavaşlamalar normal.
  • sakın sizler yönetici olduğunuz için hızlı çalışmasın.:))
    şaka şaka
    evet arkadaşlar haklısınız galiba işyerindeki bilgisayarımdan kaynaklı bir yavaşlama mevcut
    TTNETİ aradım 1 Mbps hızında çalışıyormuş. Yuh dedim eskiden beri öyle abone olmuşlar öylece gitmiş. Yahu millet 16 mbps ye geçtik biz hala 1 mbps..:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: pedaliza48

sakın sizler yönetici olduğunuz için hızlı çalışmasın.:))
    şaka şaka
    evet arkadaşlar haklısınız galiba işyerindeki bilgisayarımdan kaynaklı bir yavaşlama mevcut
    TTNETİ aradım 1 Mbps hızında çalışıyormuş. Yuh dedim eskiden beri öyle abone olmuşlar öylece gitmiş. Yahu millet 16 mbps ye geçtik biz hala 1 mbps..:))

• bende de forum yavaş çalışıyor ve yaklaşık 2 haftadır bu sorun devam ediyor.Başka sitelerde bu sorunla karşılaşmadım.Konu dışına girmek için siteyi 2 kere yenilemem gerekiyor.
  • bende bilgisayarda bir sayfanin acilmasi 5 10sn suruyor ama ipad ve iphone versiyonlarinda jet gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.