Şimdi Ara

DH Fotoğraf Buluşması - Tarih Anketi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
1
Favori
8.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fotoğraf Buluşması - Tarih Anketi

(En Son Oy Tarihi: 29.6.2011)
Giriş
  • hocam kb 1-2 arkadas gitmisti ben de birazdan dagiliriz diye dusunmustum
  • Kimse kalmadi. Nevizadede son bulacagi belliydi fotograf adina dagilmistik evet. Daha sik yapilabilir ama bulusma. 19 kisi yalan oldu yine.
  • Hakan bu sefer biraz durumlar iyi degildi 2. Body + lens filan... Bu ay cikariz gene
  • Keyifliydi, ama fotograf namina ctesi falan daha iyi olabilir bence. Candid ruzgarlari esti tum gun:) bidahaki sefere daha planli ve daha organize bir gezi yapalim bence, spontan ve aksi gunde ve zamanda malzeme cok yoktu. yine de guzel seyler ciktigina inaniyorum. herseyi gectim yeni arkadaslar tanimak herseyden guzeldi. Memnun oldum beyler :)
  • Hava biraz yamuk yapsa da güzel oldu diye düşünüyorum. Her gün forumda muhabbet ettiğimiz arkadaşlarla gerçekte tanışmak çok keyifliydi.

Bugün keyfim yoktu biraz, pek hoş bir sohbetim yoktu, kusura bakmayın. Bir dahaki buluşmalarda kafa rahatken görüşmek üzere.
  • bence de cok keyifliydi, yorucuydu tum gun tripod tasidim arkadaslarla tanismak guzeldi. daha guzel havalarda tekrar yapalim

bulusma nikon bulusmasi gibi oldu
  • güzel aktivite oldu. bir leica'nun vizöründen bakma şerefine de eriştik . canoncuları göremedik, synchro dışında .

ben ilk defa böyle bi geziye katıldım, baya da keyif aldım.

"yeter bee sabahtan beri yeter, çekiyosunuz fot fot fot fot!"
  • Valla bacaklar ağırdı ama o nerazzuri (Mehmet İmer) 'nin stüdyosunda birayı götürünce tüm yorgunluk gitti itiraf edin

Fotoğrafları bu akşam işleyip koyamayabilirim ama genel baktığım kadarıyla keyifli kareler çıkmış, 135 MF gözüm de bozuk olduğundan zorladı belki ama tahmin ettiğimden çok daha iyi sonuçlar xbagci'nin o kareleri nasıl çektiğinin belgeleri de mevcut
  • Arkadaşlar sabah biraz geç geldim ve plansız bir şekilde akşamdan Hakan ile telefonlaştığımızda geziye dahil oldum ama herşeye rağmen yeni arkadaşlar ile tanışmak bencede iyi oldu. keyifli ve bir okadar güzel muhabbet oldu biraz yorulduk ama sonunda teras barda dinlenip kendimize geldik

Birazdan birkaç kare eklerim.
  • Güzel bir aktivite oldu, gelenlere teşekkürler, gelmeyenlerin cani sağolsun:)
    Bira faslını kaçırdığıma üzüldüm, çıtlatsaydınız izni uzatırık:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbagci -- 26 Haziran 2011; 22:34:44 >
  • Son anda acil işim cıktığı için gelemedim bunun için arkadaşlardan özür dilerim napalım birdahaki sefere inş. gelicem... Aslında ara ara yapılınca cok güzel olur ciddi ciddi güzel arkadaşlıklar olur eminim..
  • GijaL

Crosshair

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 26 Haziran 2011; 22:54:59 >
  • Hakan (PlutosDaddy)

Canon EOS 5D - Tamron 17-35mm f/2.8-4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 26 Haziran 2011; 22:58:15 >

• Siftah benle olmuş. :)
  •  DH Fotoğraf Buluşması - Tarih Anketi
  • enee ben

ben de katılanlardan birkaç kare ile gireyim. rastgele seçtim. sadece gruptakilerin olduğu kareleri topluca upload edeceğim, linki veririm, oradan indirip seçersiniz.

önce xbagci ve ulu Leica M6

xbagci'ya bi candid

GiJaL

KcRasco

synchro

PlutosDaddy & synchro

Üst sıra : synchro, GiJaL, Crosshair, xbagci, yildiz-2

Alt sıra : PlutosDaddy, yildiz, Boomerang, KsRasco, yildiz junior, KsRasco-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 27 Haziran 2011; 9:31:42 >
  • işi bilen çok hoş bir ekip toplanmış ya bende orda olmak isterdim
    ekip kalite ona lafım yok dh deki sayılı adamlar toplanmış ama merak ettim
    en iyi içen kim
    özellikle bira keyfini canım çekti sanırım
  • e diger bulusma ne zaman ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.