Bildirim
DH Fotoğraf Buluşması - Tarih Anketi (19. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
DH Fotoğraf Buluşması - Tarih Anketi
(En Son Oy Tarihi: 29.6.2011)
Giriş
-
Benim de feyslik bi fotoğrafım çıkar inşallah,
(diğerlerinden çıkmadı da)
-
film indirirken fotoğrafları yüklemek kötü bir zaman seçimi yarım saate gelir hepsi heralde -
quote:
Orijinalden alıntı: xbagci
Benim de feyslik bi fotoğrafım çıkar inşallah,
(diğerlerinden çıkmadı da)
Kavgada söylenmez
(kendi kendime alıntı yaptım)
-
Hacı o helikopterin sesini duyduktan sonra bizim burnumuz feci yandı. Meğersem biber gazı atmışlar. Artık nerde attılarsa. Bir ara akdeniz in tepesinde duruyodu zaten o heli -
hasan abi hançer gibi sapladın o lafı, o nasıl laf hasan abi. -
hasan abi çıkar benden belki bi feyslik, en azından leicanın profili varsa ona çıkar bi tane -
Crosshair ulu leica foton güzeldi ama bi GiJaL portreleri gibi portrem olsun istedim hep,
yoksa feyse GiJal'i mi koysam -
-
Synchro
Allah seni bildiği gibi yapsın. Son fotoyu açmak için günlerdir bekliyorum nasıl bir foto o öyle -
@Synchro
Yanlış anlamayın ama sizin fotoğrafların renkleri ve keskinliği biraz soft görünüyor.. -
synchro allah seni davul etsin, hiçbiri açılmıyo artı resize et ulen şunları tiny tiny -
-
Hakan
Hatun sizin makineleri görünce resmen çökmüş. Ulan bununlada çekiyoz ama neyse demiş resmen -
Odak, araç, amaç
-
Kalemin kapağı yamuk PlutosDaddy -
Günün son fotoğrafları benden olsun.
-
@Piêr Dé Sans
Amcaya söylicen onu valla
@xbagci;
Ufak gövde, ufak lens, ses de çıkarmıyo çek tabii ooh -
-
opera yarım yamalak açtı ama IE tam açıyor. işe yaradığı bi yer çıktı.
bu arada renkler biraz soluk, bence makinaya bi ayar çek.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X