Şimdi Ara

DH Fotoğraf Buluşması - Tarih Anketi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
1
Favori
8.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fotoğraf Buluşması - Tarih Anketi

(En Son Oy Tarihi: 29.6.2011)
Giriş
  • 35 oy olmuş.. Kafa mı buluyor bu millet ya?

Bir de foto ekleyelim geziden...

• quote:

Orijinalden alıntı: KcRasco

quote:

Orijinalden alıntı: klaros

Geziniz hayırlı olsun.Fakat konuyla alakasız olacak ama giriş yazısını yeşil renkten normal renge dönüştürebilir misiniz?Mobil giriyorum ve bu konu yüzünden ekranda sorun yaşıyorum.

dikkat çeksin diye özellikle yapmıştık.

Bende saygı duydum ses çıkarmadım.Gezi günü belli oldu, gezdiniz.Artık normale dönüştürürseniz sevinirim.
  • Abi kızdı, kaçın beyler

Zaten geziye başlık açacaktık hani bu başlığı boşverip, yalan oldu
  • Hocalarıma kızmak da ne demek!
    Bir yandan da kıskanıyorum o yüzden yani.
  • mobilde giriyorum bi sıkıntı yok sende neden oyle oldu anlamadım..?

istanbuldaysan bir dahakine bekleriz. diğer pazar yapalım diyorum ben 15 gün sonrası için. ona göre dövmem için zaman belirleyeceğim

düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KcRasco -- 28 Haziran 2011; 14:21:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klaros

Hocalarıma kızmak da ne demek!
    Bir yandan da kıskanıyorum o yüzden yani.

Bakınız: üst konu dh izmir buluşması. photo-pentax ın başlığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

Merhaba,
    Bu fotoğrafı Galata Kulesi'nin etrafında mı çektiniz ? Orada böyle sevimlilik yapıp gelene geçene poz veren bir köpek var,o köpeğe benzettiğim için sormak istedim..
  • c.james, evet kulenin dibiydi tam.

Bu arada bir tek bende mi sorun var yoksa herkeste mi fotoğraflar büyük boyutlarda görünüyor? Bu konuda da diğer konularda da simage kodu çalışmıyor sanki? Fotoğraflar alıntılardan taşıyor hep.
  • @c.james

o köpek mi bilmiyorum ama evet, galata'nın hemen yanında.
  • Doğru tahmin etmişim..

@Gijal
    Ben sayfayı açtığımda fotoğraflar önce büyük boyutta açılıyor ama hemen sonra normal boyuta geçiyor.Yani sayfa açılışlarında bir problem göremedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 28 Haziran 2011; 18:36:14 >

•  DH Fotoğraf Buluşması - Tarih Anketi

17-35
  • Nikon F6

5D - 70-200mm f/4 L USM
  • Köpek bahsi geçen köpek beyler, siz çekerken ben Ahmet Abi'ye anlatıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Köpek bahsi geçen köpek beyler, siz çekerken ben Ahmet Abi'ye anlatıyodum

Merhaba,
    O köpek gerçekten çok şirin ve komik.Ne zaman Galata'ya gitsem hep böyle pozlar verdiğini görüyorum..
  • O köpeğin kısırlaştırıldığı gün veya ertesine denk gelmiştim, kanamadan ölcek gibiydi. Kısırlaştırma yöntemi testislerini kesip kanamalı hayvanı sokağa atmak, bunu yapanın da yaptıranın da allah bin beterini başına versin diyorum sadece... O gün 2-3 tane köpek görmüştüm bu şekilde, kanamalı. Bu şekilde yattığında da şirinlikten çok "bakın bana ne yaptılar" diyormuş gibi gelir bana hep. Her daim de orda hakkaten ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

O köpeğin kısırlaştırıldığı gün veya ertesine denk gelmiştim, kanamadan ölcek gibiydi. Kısırlaştırma yöntemi testislerini kesip kanamalı hayvanı sokağa atmak, bunu yapanın da yaptıranın da allah bin beterini başına versin diyorum sadece... O gün 2-3 tane köpek görmüştüm bu şekilde, kanamalı. Bu şekilde yattığında da şirinlikten çok "bakın bana ne yaptılar" diyormuş gibi gelir bana hep. Her daim de orda hakkaten ama

Hadi ya,çok yazık.Şu sokak hayvanlarının insanlardan çektikleri de herhalde belgesellere konu olur diyeceğim ama zaten konu oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 28 Haziran 2011; 19:42:27 >

•  DH Fotoğraf Buluşması - Tarih Anketi
    Crosshair
  • GiJaL

• Çok güzel bir gezi olmuş arkadaşlar , İstanbulda olsam kesinlikle gelirdim..

@Crosshair

Hocam 18-70 i almışsınız hayırlı olsun sizden güzel bir inceleme bekliyorum , özellikle son fotolar çok hoşuma gitti 18-70 ile mi çektiniz yoksa 35 mm ile mi ?
  • İlk fotoğrafte ne görmüşüm öyle ya? Çok acıklı bakmışım.

Kolları biraz daha karartsaydın sen de usta. Böyle az olmuş sanki.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.