fb lilerden cdemir centilmen ve subsonicte bazen saldırgan olsada genelde hep mantıklı mesajlar yazar. gsden recep41 nescafe be cool(bazen becoolda saldırgan olabılıyo) bjk dan yok
bunlar centılmenler
bunlarda rakibini en çok kızdırıp en iyi cevapları verenler
1 NUMARA .TaneR. demircbu ____________________bunların üstüne tanımam arkasındanda
spacelord baros _35de iii ve beckhırde yazdımı tam yazar
Forum tarihinin gelmiş geçmiş tartışmasız en centilmen üyesi olan darkingfb
saol kardeşim..layık olmaya çalışıyorum..
tartışmasız cdemir.objektif ve hakaret etmeden yorumlar yapabilen tek kişi.
cdemir ve alisan'ın üzerine tanımam. Tanıyan varsa yazsın.
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
cdemir ve alisan'ın üzerine tanımam. Tanıyan varsa yazsın.
var ahada yazıyorum.
ermanpac
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
Spor bölümünün tüm üyeleri canları isterse centilmen olabiliyorlar.. ama enuzun süre centilmen kalabilenleri
fb lilerden cdemir centilmen ve subsonicte bazen saldırgan olsada genelde hep mantıklı mesajlar yazar. gsden recep41 nescafe be cool(bazen becoolda saldırgan olabılıyo) bjk dan yok
bunlar centılmenler
bunlarda rakibini en çok kızdırıp en iyi cevapları verenler
1 NUMARA .TaneR. demircbu ____________________bunların üstüne tanımam arkasındanda
spacelord baros _35de iii ve beckhırde yazdımı tam yazar
birinciliği kaptırdım MaGNuM1
fb lilerden en centilmen sağduyulu davranan son zamanlarda özellikle nvermind cengiz abi(cdemir) seni bu sefer seçmiyorum bjk lilerden tech electra birde adamım alışş çok güzel yorum yaparlar ve mesajlarıyla çok iyi yanıt verebilen arkadaşlardır
Burhan abi
Her açıdan bu forumun en iyi üyesi Electra olduğunu düşünüyorum.Asla renktaşlıkla bir alakası yok.Yeri geldiğinde çok centilmen , yeri geldiğinde bir balyoz (balyozluğu biraz terstir denemeyin )