quote:Orijinalden alıntı: demircibutabikide demircibu kendisini yakından tanırımAlıntıları Göster Tarafsız bir yorum yapmak istiyorum Bazı arkadaşlar kızacak ama Fenerbahçeli arkadaşların hepsini aday gösterebilirim
quote:Orijinalden alıntı: udurakTarafsız bir yorum yapmak istiyorum Bazı arkadaşlar kızacak ama Fenerbahçeli arkadaşların hepsini aday gösterebilirimAlıntıları Göster Cdemir
quote:Orijinalden alıntı: chakraCdemir Alıntıları Göster Teşekkürler hocam teveccühün. Bence Subsonic hocam'ı da aday gösterebilirdin. quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. Cdemir
quote:Orijinalden alıntı: cdemirTeşekkürler hocam teveccühün. Bence Subsonic hocam'ı da aday gösterebilirdin. quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. Cdemir Alıntıları Göster geç katılmış olsada glen johnson
quote:Orijinalden alıntı: cdemirTeşekkürler hocam teveccühün. Bence Subsonic hocam'ı da aday gösterebilirdin. quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. Cdemir Alıntıları Göster En centilmen cdemir. En kavgacı subsonic ile hayırsız recep41
quote:Orijinalden alıntı: ermanpacEn centilmen cdemir. En kavgacı subsonic ile hayırsız recep41 Alıntıları Göster cdemir
quote:Orijinalden alıntı: PseudonymcdemirAlıntıları Göster Teşekkürler arkadaşlar. Söyleyecek bir şey bulamıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: PseudonymcdemirAlıntıları Göster cdemir krallığı kimseye kaptırmayacak gibi bu sene de
quote:Orijinalden alıntı: kktn1925cdemir krallığı kimseye kaptırmayacak gibi bu sene deAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: cdemir Teşekkürler arkadaşlar. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Bırrrakkk bu ayakları cdemir hocam. Ödülünü ne zaman istersin söyle.
quote:Orijinalden alıntı: kktn1925cdemir krallığı kimseye kaptırmayacak gibi bu sene deAlıntıları Göster cdemir bencede
quote:Orijinalden alıntı: nescafe07cdemir bencedeAlıntıları Göster bence en centilmen kesinlikle emre gs dir
quote:Orijinalden alıntı: Guest-D980235F6bence en centilmen kesinlikle emre gs dir Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kam1k bence en centilmen kesinlikle emre gs dir Kanka Emre RZ demek istedin değil mi?
quote:Orijinalden alıntı: Guest-D980235F6bence en centilmen kesinlikle emre gs dir Alıntıları Göster Bana da oy verin lütfen şevkimi kırıyorsunuz
quote:Orijinalden alıntı: GeNeRaL..Bana da oy verin lütfen şevkimi kırıyorsunuz Alıntıları Göster olmayan bir ankette sana oy verdim quote:Orjinalden alıntı: GeNeRaL.. Bana da oy verin lütfen şevkimi kırıyorsunuz
quote:Orijinalden alıntı: Negatiweolmayan bir ankette sana oy verdim quote:Orjinalden alıntı: GeNeRaL.. Bana da oy verin lütfen şevkimi kırıyorsunuz Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: electra olmayan bir ankette sana oy verdim quote:Orjinalden alıntı: GeNeRaL.. Bana da oy verin lütfen şevkimi kırıyorsunuz