quote:Orjinalden alıntı: kktn1925 Cdemir, Subsonic, Malazgirt... 3' ünden 1' ini seçin. Ben 3' ünü seçtim Ben de 3ünü seçtim
quote:Orjinalden alıntı: cause_of_death Ben de 3ünü seçtim Aramızda bölüşelim o zaman quote:Orjinalden alıntı: ömer ortaköy cezan bitmiş Evet daha sık görüşeceğiz bundan sonra
quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. oyumu ikiye bölüp, burhan ve ece diyorum. onlar olmasa ben zaten burada olmam. saol taner abi
burhanmı centilmen. hemen ekşisözlüğe bakmam lazım centilmen kelimesinin anlamına.yıllarca ben yanlış biliyomuşum meğer.
quote:Orjinalden alıntı: -ece- Ece de diyor farkındaysan aaaaa birde ece mi diyor.yok artık yani.size centilmen diyen olsa olsa taner abidir yani.
quote:Orjinalden alıntı: -ece- Kıskanç.gif ben seni asla kıskanmam.bu forumdaki bir tek kişiyi kıskanıyorum ben.onu sölemem ama.
quote:Orjinalden alıntı: Theode taner abi insan 14 saat uyuyunca uyuyamıyor biliyor musun bu nasıl çelişkidir kardeşim.
quote:Orjinalden alıntı: Theode çelişkiyle ne alaka. dün gece 14 saat uyudum. şimdi uykum yok napayım Hocam sizin oralarda gece 14 saat mi sürüyor ? Bana oralardan bir iş ayarlasana biz burda anca 7 saat falan uyuyabiliyoruz.