Şimdi Ara

DH Genc Kalemler Kulübü(Hikaye Yazmayı Sevenleri Bekleriz)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar.Hepimize hayırlı olsun.Üye olmak isteyen alta koyacağım resmi imza olarak ayarlaması,üye olmak istediğini belirtmesi ve diğer üyelerle iletişim için e-posta adresini vermesi yeterlidir.

Üyeler
    1-xlazy1993(Kurucu üye)
    2-#anarşist#(Kurucu üye)
    3-nicksize(Kurucu üye ayrıca kulübün imzasını yaptığı için şahsım adına teşekkürler)
    4-thelostempire(Kurucu üye)
    5-(s)éq0(Kurucu üye)
    http://img267.imageshack.us/img267/3306/klpmzasbp2.jpg

Tüm yazarlarımızı bekleriz.

NOT:Hikayesini paylaşmak isteyenler bana pm yoluyla ulaşabilirler.Farklı bir başlık daha açacağım.Orada hikayeler yayımlanıcak,kulüp üyeleri arasında yorum yapılabilecek.Açacağım bu başlık için üst konu çalışmalarına başlıyacağım.
    Hikayesini paylaşmak isteyenler bana pm atabilirler.Şu ana kadar bu konudu pm almadığım iin kendi hikayemi bitirince konuyu açmayı düşünüyorum.Elinde hikayesi olan varsa bana iletsin başlık açayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllTw0 -- 3 Aralık 2007; 19:57:22 >

• imzamız=
     DH Genc Kalemler Kulübü(Hikaye Yazmayı Sevenleri Bekleriz)

kodu=
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_19405465/tm.htm][image]http://img64.imageshack.us/img64/2743/kopyas2balksz2yp9.png[/image][/link]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K/// -- 2 Aralık 2007; 15:33:39 >
  • Daha önce de yazdım ama anlaşılmamış herhalde, eğer ismimizin sonuna bir şey ekleyeceksek bu fan kulübü olamaz,çünkü bir takımın,şahsiyetin,grubun "hayranı" olunabilir.Hem de Türkçe yazan bireyler olarak kullandığımız dile saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum.Zaten "fan" kelimesinin Türkçesi "hayran".Kaldı ki burada hayranlıkla ilgili bir mevzu yok.Yalnızca "DH Genç Kalemler" gayet uygun bence. Yani kulübe mulübe hacet yoktur.

@nicksize
    Ellerine sağlık, işimizi fazlasıyla görecek bir çalışmaya imza atmışsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: #anarşist#

Daha önce de yazdım ama anlaşılmamış herhalde, eğer ismimizin sonuna bir şey ekleyeceksek bu fan kulübü olamaz,çünkü bir takımın,şahsiyetin,grubun "hayranı" olunabilir.Hem de Türkçe yazan bireyler olarak kullandığımız dile saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum.Zaten "fan" kelimesinin Türkçesi "hayran".Kaldı ki burada hayranlıkla ilgili bir mevzu yok.Yalnızca "DH Genç Kalemler" gayet uygun bence. Yani kulübe mulübe hacet yoktur.

@nicksize

HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL FAN KONUSUNDADA HAKLISIN MESAJ EDİTLENİTR BİRAZDAN AMA AYRI BİR TOPİKTE TOPLANMAMIZ DAHA MANTIKLI BENCE İMZANA EKLERSEN KODUMUZU SEVİNİRİM

• Arkadaşlar bundan önceki konunun silinmesi için yöneticiyle konulşacağım.Ayrıca yakında kulüp için hikaye paylaşımı adı altında bir başlık açılacak.İsteyenler hikayelerini koyabilecek,üyeler yorum yapabilecek.
  • quote:

Daha önce de yazdım ama anlaşılmamış herhalde, eğer ismimizin sonuna bir şey ekleyeceksek bu fan kulübü olamaz,çünkü bir takımın,şahsiyetin,grubun "hayranı" olunabilir.Hem de Türkçe yazan bireyler olarak kullandığımız dile saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum.Zaten "fan" kelimesinin Türkçesi "hayran".Kaldı ki burada hayranlıkla ilgili bir mevzu yok.Yalnızca "DH Genç Kalemler" gayet uygun bence. Yani kulübe mulübe hacet yoktur.

@nicksize

• düşündümde madem sh genç kalemleriz imla kurallarına da uymamız gerekir dikkat edersek sevinirim..
    nickimi de değiştirebilirim zaten türkçe bir isim ile ayrıca
    şu sitedede kısa hikaye yarışması var ilgilenenler için
    http://soccergenclix.net/viewtopic.php?t=3067&highlight=
  • quote:

@nicksize

Hallettim fanı sildim.
  • Hikaye-deneme-kısa roman tarzında karalamalarım var, okul gazetesinde 2 tam sayfaya her ay yazı da yazıyordum. Genelde hayal gücü ve akıl ile, hiçlik ve yokluk ile ilgili hikayeler yazıyorum. Dilimin ve kelime seçimlerimin kısmen güçlü olduğunu düşünüyorum. Yazılarımı paylaşmayı ileride düşünebilirim. Ancak ekşide yazdığım bazı yazıların suserlar tarafından ve/veya okuyucular tarafından mail ile fw edildiğine rastladım. Ondan hikayem budur, bunu yazan benim demek yerine yazılarımı kişiye özel gönderebilirim.
  • Ya imzanızdaki resime gözüm takıldı boyutu biraz büyük gibi?
  • beni de ekleyin.Şu an "Soğuk" adlı hikayem üzerinde çalışıyorum ama bitmesine çok var.
  • Hocam sadece hikayeyle mi kısıtlı bu alan? Mesele ben hikaye dışında makale, deneme, şiir vs yazıyorum. Bu alanlar kategori dışı mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thelostempire

benim hikayem bitti ancak arkadaşla bağlantıya geçemedim henüz
    ...

Ben de ilgilenebilirim yazdıklarınla, özel mesajla ulaşabilirsin bana
  • makale, deneme, şiir vs de olur hikaye sini yayınlamak isteyen bana pm ile bildirsin
  • Hiç hikaye paylaşmamışsınız.Yazdıklarınızı koyunda okuyalım,yorumlarımızı yazalım.
  • vah vah kulüp ölmüş
  • aslında yeterince üretken bi kaç kişiyle bu kulubu yürütebilirdiniz.bizde bizden birilerininde yazabildigini anlamış olurduk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.