ewet beyler dh gırakonlular olarak gece bır saat belırleyıp kasalım herkes adını yazssın ve ıstedıgınız saat i gece kasmak ısteyenler
quote:Orijinalden alıntı: Ignitebu kadar yormayın kendinizi .gece 12-4arası (: cRiMeScEnE benim nickim 2 arkadasla beraber kasıcaz biz.isterseniz katılın (:
quote:Orijinalden alıntı: PaganicXbende gelirim nickim : 24 asasımkanka sen g2 deydın sana pm attım nıye cvp vermedın ve cıktın
quote:Orijinalden alıntı: super_novakanka sen g2 deydın sana pm attım nıye cvp vermedın ve cıktın Alıntıları Göster ben de gece kasarım saat 12 gibi girerim oyuna nick: SweetEscape (rogue)
quote:Orijinalden alıntı: [CéM]ben de gece kasarım saat 12 gibi girerim oyuna nick: SweetEscape (rogue)Alıntıları Göster benım adım LockNeSs lwl 19 daha yenı actım 2 kısı kasıoz 2 pc var evde mage-asas sabahlıcaz karus
quote:Orijinalden alıntı: [CéM]ben de gece kasarım saat 12 gibi girerim oyuna nick: SweetEscape (rogue)Alıntıları Göster Bende Gece 12 Den Sonra Kascam Karus Asas Nick >>>> Prince0fHell
quote:Orijinalden alıntı: ÖzkanBende Gece 12 Den Sonra Kascam Karus Asas Nick >>>> Prince0fHellAlıntıları Göster sabah 7 de gircem orc asas nick BegMeForMercy
quote:Orijinalden alıntı: mudisabah 7 de gircem orc asas nick BegMeForMercyAlıntıları Göster bende 12 gibi girerim nick:Th3UnReaL orc asas
quote:Orijinalden alıntı: mudisabah 7 de gircem orc asas nick BegMeForMercyAlıntıları Göster kasarsınız acele etmeyin bu kadar ... şimdi 5 saat te aldıgınız ex i 3-4 gün sonra yarım saat te alırsınız
quote:Orijinalden alıntı: UnRéaLbende 12 gibi girerim nick:Th3UnReaL orc asasAlıntıları Göster sabahlarım nickim balrogue :)
quote:Orijinalden alıntı: Obsesif Psi Danisman12 den sonraAlıntıları Göster gececiler sevinmesin gecede lag devam edicek galiba
quote:Orijinalden alıntı: PaganicXgececiler sevinmesin gecede lag devam edicek galibaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: PaganicX gececiler sevinmesin gecede lag devam edicek galiba Banada öyle geliyor
quote:Orijinalden alıntı: CausN*quote:Orjinalden alıntı: PaganicX gececiler sevinmesin gecede lag devam edicek galiba Banada öyle geliyorAlıntıları Göster eeeeee ne zaman gecıcek bu lag 3 serverdada olmaz ama
quote:Orijinalden alıntı: CausN*quote:Orjinalden alıntı: PaganicX gececiler sevinmesin gecede lag devam edicek galiba Banada öyle geliyorAlıntıları Göster 12 Den Sonra CafeleriN Büyük Bir Çoğunluğu Kapanacak Bence O Kadar Çok Yoğunluk Olmaz
quote:Orijinalden alıntı: Obsesif Psi Danisman12 den sonraAlıntıları Göster her zaman online ıd:r3turn0fdang3r orc priest lvl 1 daha sonra kascam
quote:Orijinalden alıntı: zeusmaeeeeee ne zaman gecıcek bu lag 3 serverdada olmaz amaAlıntıları Göster vay ozentiler vayyy humanlardan ozendiniz