Şimdi Ara

Dota 2 clan üyesi aranyyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Biz dota 1 den beridir yaklasik 10 yildir birlikte oynayan bir aileyiz. Zamanla aramizdan çikanlar-girenler oldu tabiki. Suan ortalama 25 kisiyiz. Çesitli illerde çesitli meslek ve yas gruplarindan evli bekar arkadaslarimiz mevcut. Bizim için öncelik kafa yapisi ve sohbeti uygun olmasi . Diger seçenek dota 2 player seviyesi. Çünkü biz oyundan çok arkadaslik grubu kurma amacindayiz ve bunu da basardik. Birbirimizin sehirlerine gittigimizde kalcak yerimiz , özellikle ziyaretler , kamplar , konserler vs. etkinlikler yapiyoruz. Clanimizin adi DFM (Die For Metal) . Büyük çogunlugumuz müzisyeniz ve dinleyici olan arkadaslarimiz da var. Yas araligi ise 18-37'dir. Ciddi düsünen kimse olursa steam'den ekleyebilir ya da bu postun altına yazabilirsiniz. [DFM]Zyklon nickim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darKGuitarisT -- 27 Nisan 2016; 13:31:14 >

• MMR'larınız nasıl peki?
  • Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    Hocam hepimiz 4-5 k'lardan düşmeyiz. Dalgaya vurduk aramızda 5k'da var 1.5 k'da var :) Bizim dota1 de bir lafımız vardı "Rat köpeği değiliz" dediğim gibi amaç eğlenmek tabi. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: darKGuitarisT

Hocam hepimiz 4-5 k'lardan düşmeyiz. Dalgaya vurduk aramızda 5k'da var 1.5 k'da var :) Bizim dota1 de bir lafımız vardı "Rat köpeği değiliz" dediğim gibi amaç eğlenmek tabi. )

Bulursunuz aradığınızı umarım.
  • Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    Üstad arayış içinde değiliz. Biz zaten aileyiz. Sadece kafamıza uygun başka arkadaşlar tanımayı seviyoruz :)
  • quote:

Üstad arayış içinde değiliz. Biz zaten aileyiz. Sadece kafamıza uygun başka arkadaşlar tanımayı seviyoruz :)

yeni başladım oyuna size uyarsa gelirim ben ama öğrenme aşamasındayım daha
  • haldun41 H kullanıcısına yanıt
    Gel dostum bizim aramızda da yeni öğrenenler var. Zaten kalabalığız oyunlara gire gire öğrenirsin bizimle sıkıntı yok ;)
  • Bende katilabilir miyim yurtdisinda yasiyorum ama yas 28:) steam adim xandercage11
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xender_Cage

Bende katilabilir miyim yurtdisinda yasiyorum ama yas 28:) steam adim xandercage11
    hocam yeni başladım sayılır oyuna ben de katılabilir miyim acaba
  • Hocam küçüktük bilmiyorduk ama dota oynuyorduk. Aradan zaman geçti dota2 çıktı anılarını canlandı başladık oynamaya dereceli gitmek nasip olmadı ama araniza katılmak isterim . steamdan 270 saat oynamam var fena sayılmam
  • quote:

Gel dostum bizim aramızda da yeni öğrenenler var. Zaten kalabalığız oyunlara gire gire öğrenirsin bizimle sıkıntı yok ;)

ben de katılmak isterim aranıza takım oyunu çok önemli dota2 de. Nasıl katılıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minotor

quote:

ben de katılmak isterim aranıza takım oyunu çok önemli dota2 de. Nasıl katılıyoruz.

Alıntıları Göster
    http://steamcommunity.com/id/Inspection

Size uyarsa bende katılmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zoula

http://steamcommunity.com/id/Inspection

Size uyarsa bende katılmak istiyorum.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar [DFM]Zyklon ekleyin beni steamden.
  • quote:

Arkadaşlar [DFM]Zyklon ekleyin beni steamden.

Alıntıları Göster
    LoRd[ArryN] tanır mısınız siz dfm weplacılar sizi :D
  • Lorko L kullanıcısına yanıt
    Anımsıyorum sanki dostum :)
  • quote:

Anımsıyorum sanki dostum :)
    Şu okullar dersler bir azalsın çocukları evlere yollayalımda bende gelicem yanınıza nasipse :)
  • DespotHkn D kullanıcısına yanıt
    Bekleriz hocam
  • darKGuitarisT kullanıcısına yanıt
    İnşallah üstad .
  • darKGuitarisT kullanıcısına yanıt
    Yaşım 23 bende beraber oyun atacak kişiler arıyorum, dota 1 den geçtim yaklaşık 50 oyun attım dota 2 de adaptasyon,alışma sorunum olmadı çok şükür isterseniz size uyarsa mesaj atın pc ye geçince steam linkini atayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: balikcibili

Yaşım 23 bende beraber oyun atacak kişiler arıyorum, dota 1 den geçtim yaklaşık 50 oyun attım dota 2 de adaptasyon,alışma sorunum olmadı çok şükür isterseniz size uyarsa mesaj atın pc ye geçince steam linkini atayım
    Aranıza katılmak isterim.Steamden ekleyecektim ama bi sorun çıktı yine sanırım community sunucularında.Ben de metalciyim ve gitaristim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.