Şimdi Ara

Dota 2 clan üyesi aranyyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Biz dota 1 den beridir yaklasik 10 yildir birlikte oynayan bir aileyiz. Zamanla aramizdan çikanlar-girenler oldu tabiki. Suan ortalama 25 kisiyiz. Çesitli illerde çesitli meslek ve yas gruplarindan evli bekar arkadaslarimiz mevcut. Bizim için öncelik kafa yapisi ve sohbeti uygun olmasi . Diger seçenek dota 2 player seviyesi. Çünkü biz oyundan çok arkadaslik grubu kurma amacindayiz ve bunu da basardik. Birbirimizin sehirlerine gittigimizde kalcak yerimiz , özellikle ziyaretler , kamplar , konserler vs. etkinlikler yapiyoruz. Clanimizin adi DFM (Die For Metal) . Büyük çogunlugumuz müzisyeniz ve dinleyici olan arkadaslarimiz da var. Yas araligi ise 18-37'dir. Ciddi düsünen kimse olursa steam'den ekleyebilir ya da bu postun altına yazabilirsiniz. [DFM]Zyklon nickim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darKGuitarisT -- 27 Nisan 2016; 13:31:14 >

• MMR'larınız nasıl peki?
  • Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    Hocam hepimiz 4-5 k'lardan düşmeyiz. Dalgaya vurduk aramızda 5k'da var 1.5 k'da var :) Bizim dota1 de bir lafımız vardı "Rat köpeği değiliz" dediğim gibi amaç eğlenmek tabi. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: darKGuitarisT

Hocam hepimiz 4-5 k'lardan düşmeyiz. Dalgaya vurduk aramızda 5k'da var 1.5 k'da var :) Bizim dota1 de bir lafımız vardı "Rat köpeği değiliz" dediğim gibi amaç eğlenmek tabi. )

Bulursunuz aradığınızı umarım.
  • Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    Üstad arayış içinde değiliz. Biz zaten aileyiz. Sadece kafamıza uygun başka arkadaşlar tanımayı seviyoruz :)
  • quote:

Üstad arayış içinde değiliz. Biz zaten aileyiz. Sadece kafamıza uygun başka arkadaşlar tanımayı seviyoruz :)

yeni başladım oyuna size uyarsa gelirim ben ama öğrenme aşamasındayım daha
  • haldun41 H kullanıcısına yanıt
    Gel dostum bizim aramızda da yeni öğrenenler var. Zaten kalabalığız oyunlara gire gire öğrenirsin bizimle sıkıntı yok ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Portal 2 Co-op'a Oyuncu Aranıyor!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende katilabilir miyim yurtdisinda yasiyorum ama yas 28:) steam adim xandercage11

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yeni başladım sayılır oyuna ben de katılabilir miyim acaba
  • Hocam küçüktük bilmiyorduk ama dota oynuyorduk. Aradan zaman geçti dota2 çıktı anılarını canlandı başladık oynamaya dereceli gitmek nasip olmadı ama araniza katılmak isterim . steamdan 270 saat oynamam var fena sayılmam

• quote:

Gel dostum bizim aramızda da yeni öğrenenler var. Zaten kalabalığız oyunlara gire gire öğrenirsin bizimle sıkıntı yok ;)

ben de katılmak isterim aranıza takım oyunu çok önemli dota2 de. Nasıl katılıyoruz.
  • http://steamcommunity.com/id/Inspection

Size uyarsa bende katılmak istiyorum.
  • Arkadaşlar [DFM]Zyklon ekleyin beni steamden.
  • LoRd[ArryN] tanır mısınız siz dfm weplacılar sizi :D
  • Lorko L kullanıcısına yanıt
    Anımsıyorum sanki dostum :)
  • Şu okullar dersler bir azalsın çocukları evlere yollayalımda bende gelicem yanınıza nasipse :)
  • DespotHkn D kullanıcısına yanıt
    Bekleriz hocam
  • darKGuitarisT kullanıcısına yanıt
    İnşallah üstad .
  • darKGuitarisT kullanıcısına yanıt
    Yaşım 23 bende beraber oyun atacak kişiler arıyorum, dota 1 den geçtim yaklaşık 50 oyun attım dota 2 de adaptasyon,alışma sorunum olmadı çok şükür isterseniz size uyarsa mesaj atın pc ye geçince steam linkini atayım

• Aranıza katılmak isterim.Steamden ekleyecektim ama bi sorun çıktı yine sanırım community sunucularında.Ben de metalciyim ve gitaristim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.