Şimdi Ara

DH Global Mu Online(Official) Oyuncuları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
3.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: lars ulrıch

beyler ya fazla zen'i olan var mı?:D

hangi server dasin ? Midgard ta isen ekle nick = 0MER ( O harfi sıfır )
  • Helheim dayım ben orada açtım millet orada diye:p
  • quote:

Helheim dayım ben orada açtım millet orada diye:p

sağlık olsun orada da çok türk var. Epey de durumu iyi olan var, mutlaka yardım ederler. Sana tavsiye, Helheimde hangi server da market açıyorlar ise ( Midgard ta server 6 ), o serverda bir dükkan aç. Store name de "Türk yok mu? " şeklinde birşey yaz. Görenler mesaj atacaktır. Şahsen ben atıyorum. :)
  • Benim zamanımda castle siege , chaos castle gibi event maplerine free uyeler gidilmiyordu arkadaşlar hala bir değişiklik yoksa boşa oynamayın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faewox

Benim zamanımda castle siege , chaos castle gibi event maplerine free uyeler gidilmiyordu arkadaşlar hala bir değişiklik yoksa boşa oynamayın bence

Yok gidiliyor şu an. Gold üyelere biraz daha fazla event veriliyor sadece. Şöyleki free serverlarda 4 saat te bir Chaos Castle oluyor ise, gold serverlarda 2 saatte bir oluyor. Diğer eventlar da benzer şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: homeros1

quote:

Helheim dayım ben orada açtım millet orada diye:p

sağlık olsun orada da çok türk var. Epey de durumu iyi olan var, mutlaka yardım ederler. Sana tavsiye, Helheimde hangi server da market açıyorlar ise ( Midgard ta server 6 ), o serverda bir dükkan aç. Store name de "Türk yok mu? " şeklinde birşey yaz. Görenler mesaj atacaktır. Şahsen ben atıyorum. :)

tamam hocam teşekkürler:)
  • Genelde sabahtan akşama kadar char afk oluyo ama akşamları 15-20 dakkalığına bakıyorum oyuna.

Eğer şimdi onlineysen bana yaz Server 6daym hep

Nick : TaZMaNia
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.