şaka bi yana bu korkunç bir durum.zaten sen 2.00 koymuşsun mezuniyet zorunluluğu.kimse mezun olamıyor o yüzden bir de geçme notu 70 olusa napar millet bilemem
>Valla benm kaldı bı bucuk yılım bu donemı saymazsak..Ortalamam da 2.35 cıvarında mezun olamama gıbı bı durumum da zor gıbı gozukuo suan..Yeni gelenlere allah kolaylık versın ne dıyıım
ya evet benim de mezun olamamam pek söz konusu değil 3. sınıftayım ve genel akademik ortalamam 3.09 ama diğerleri için işte.olmamalı bu ...
bölümler nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: NİNGİRSU
ya evet benim de mezun olamamam pek söz konusu değil 3. sınıftayım ve genel akademik ortalamam 3.09 ama diğerleri için işte.olmamalı bu ...
Utaqndım simdi yaf...BUnlardan önce okulun hem ulaşıma hemde şu fotokopi işine bi çözüm bulması lazm aynı zmanda..
Geçme notu 70 mi olmuş? haha güzel... Yanlış anlamayın ben hacettepeli değilim ancak benim hatun dil biliminde okuyor ben iolp liyim. Benimle dalga geçiyorlardı 70 le geçtiğimiz için şimdi onların canı yanacak hehe!
daha ikinci sınıftayım ama okulu uzatmadan bitirme konusunda ciddi tereddütlerim var. bakalım hayırlısı. bölüm ele elo senin snsnc ?
Hacettepe İşletme 3
benim bölüm arkeoloji
niye utanıyosun yaw ortalamadan mı? o kadarı normal sen benim yaşımı duysan utanmaktan vazgeçersin.artık yapmak zorundayım.zaten en çok istediğim bölümdü....
quote:
Orjinalden alıntı: habader
quote:
Utaqndım simdi yaf...BUnlardan önce okulun hem ulaşıma hemde şu fotokopi işine bi çözüm bulması lazm aynı zmanda..
quote:
niye utanıyosun yaw ortalamadan mı? o kadarı normal sen benim yaşımı duysan utanmaktan vazgeçersin.artık yapmak zorundayım.zaten en çok istediğim bölümdü....
quote:
Orjinalden alıntı: habader
quote:
Sen benım hayalım olan bölumde okuyosun yaaa.....Sartlar el vermedı..gitik işletmeceı olduk ...BU arada başlıgı DH HAcettepe Topluluğu diye değiştirirsen ii olur...SInavlar bıtmedı mı senn?
Çiğdemin kapatılmasını aslında iyi olmadı ama bu olay "isyankar kendini üniversitenin bekçisi sananlara iyi
bir cevap oldu, bağırdılar bağırdılar sustular"
yaa aslında ben sana bi notlarımı vereyim hemen hayalin olmaktan çıkar.sınavlar bitmedi daha.3 tane var.sabahın köründe servisten indiği gibi beycafeye gidip harıl harıl harıldayan ve ders çalışan birini görürsen o benim işte.ben bölümümü çok seviyorum ama tamamen ezbere dayalı.ondan bi süre sonra ambale oluyorsunn.
sadece bir amacımız vardı.herhangi bir partiden olduğum için söylemiyorum.zaten partili değilim.öyle idi biz o okulun içindeyiz ve sahip çıkmak zorundayız hepsi bu.
quote:
Orjinalden alıntı: Egguzel
Çiğdemin kapatılmasını aslında iyi olmadı ama bu olay "isyankar kendini üniversitenin bekçisi sananlara iyi
bir cevap oldu, bağırdılar bağırdılar sustular"
haha yazık o da benim gibi edebiyattan
quote:
Orjinalden alıntı: Solu
Geçme notu 70 mi olmuş? haha güzel... Yanlış anlamayın ben hacettepeli değilim ancak benim hatun dil biliminde okuyor ben iolp liyim. Benimle dalga geçiyorlardı 70 le geçtiğimiz için şimdi onların canı yanacak hehe!
Edebiyat bölümü zor genelde ben öyle gördüm. Hocalar felan bi gıcık. Nerden biliyorsun diyeceksiniz. Kızın ödevlerini bilgisayarda yazmaktan anam ağladı valla.
haha yazık o da benim gibi edebiyattan
quote:
çok doğru hocalar insafsız da ondan oluyor.
quote:
Edebiyat bölümü zor genelde ben öyle gördüm. Hocalar felan bi gıcık. Nerden biliyorsun diyeceksiniz. Kızın ödevlerini bilgisayarda yazmaktan anam ağladı valla.
quote:
hahaha d3 mü var kii
olsa iyi olurdu
yaw konu başlığını nası değiştircem p yi unutmuşum yaa